ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ. ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ. Τον πετάνε με τις κλωτσιές από τη ΝΔ σαν τον αποστάτη τον πατέρα του . Γενική ανταρσία στο κόμμα της πλουτοκρατίας και των ολιγαρχών, της ρεμούλας, της μίζας και της αρπαχτής. Το σχέδιο μήπως και προλάβει να βγάλει όλα τα κλεμμένα έξω

Κοινοποίηση:
1.indd

24_mak tv.indd

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤHΣ ΠAΡΑΣΚΕΥΗΣ 28-6-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

TEASER28-6

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

 alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free the presss

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Σιγα μην παει σε εκλογες.
    Εχει αλλα 3 χρονια κλεψιας και μιζας και θα τα αφησει στη μεση ;
    Απατεωνας ειναι οχι μαλ…
    Θα τα ρημαξει ολα και θα φυγει τον ιουνιο του 27 παμπλουτος και με πολλα δις στις καβατζες.
    Ο πανηλιθιος ο νεοελληνας ναναι καλα που ψηφιζει αυτους τους μαφιοζους…
    Με οχτω χρονια κλεψιας θα κανουνε τη μπαζα του αιωνα και καθειστε σεις να εξαθλιωνεστε σα μαλ…

  2. Πολύ όμορφα λοιπόν να πάμε σε πρόωρες εκλογές να μην βγει κυβέρνηση και πρωθυπουργός γιατί είστε ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ/ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και θέλετε όλοι την καρέκλα του αρχηγού/προέδρου αντί το καλό της χώρας και των πολιτών όπως κάνουν στην ΕΥΡΩΠΗ.

    Αυτοί που δίνουν την χρηματοδότηση κάθε μήνα για μισθούς/επιδόματα/συντάξεις να σταματήσουν να την δίνουν

    Αυτοί που δίνουν τις εντολές από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ να μας πετάξουν έξω από το ΕΥΡΩ την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ

    Μετά καθήστε και αλληλοσκοτωθείτε αναμεταξύ σας γιατί μόνο για αυτό είστε άξιοι θα μπουν στο παιχνίδι και οι άπειροι παράνομοι (λαθρό) μετανάστες και μάντεψτε ποιοι θα βγουν νικητές.?

    Καλή τύχη μετά με την φτώχεια / πείνα / ξύλο / σκοτωμούς / κατοχή κτλ…

    Έχετε ότι σας αξίζει μην παραπονιέστε αν δεν ήσασταν τέτοιοι θα είχατε καλύτερους πολιτικούς και καλύτερες κυβερνήσεις αλλά είστε το ίδιο σκατά με αυτούς που σας κυβερνούν είναι ο καθρέπτης σας

    Αυτό πάει σε όλους χωρίς καμία εξαίρεση από άκρα δεξιά έως άκρα αριστερά

    1. Σιγά χρυσή μου πως κανείς έτσι; Όλα τα ζητήματα της χώρας μας επιλύθηκαν με πρώτο και κύριο την τεκνοθεσία των λοατκι αδερφών μας. Μην ανησυχείς, θα τα βρούμε μεταξύ μας όλα τα λοατκιδοκόμματα και θα συνεργαστούμε για το καλό της πατρίδας μας, δεν θ αφήσουμε τους εξτρεμιστές έτσι εύκολα! Και το ίδιο θα συμβεί σ όλη την Ευρώπη και παγκόσμια! Ζήτω η παγκόσμια διακυβέρνηση! Γιούχουυυυυυυυυυυυ!!!!

  3. Exει αλλα τρια χρονια ΜΑΣΑΣ και θα αφησει τη ΜΑΣΑ στη μεση ;
    Mαφιοζος ειναι οχι μαλ…
    Φυσικα και οχι.
    Κανενας δε σηκωνεται απο το τραπεζι οταν μασαει με δεκα μασελες…

  4. Η ΝΔ θα πάρει 25% στις εκλογές και θα γίνει ένα δεύτερο ΠΑΣΟΚ.
    Το θέμα είναι ότι κανείς δε θα ελέγξει τίποτα γιατί οι από κάτω είναι και αυτοί άχρηστοι.

  5. Αν πάμε σε εκλογές για κυβέρνηση και πρωθυπουργό

    Ξεχάστε το ΕΥΡΩ

    Ξεχάστε την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ

    Ξεχάστε την χρηματοδότηση κάθε μήνα για μισθούς και συντάξεις

    Δεν θα υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ την επόμενη ημέρα και υπεύθυνοι θα είναι πρώτα οι πολιτικοί και μετά εσείς οι πολίτες

    Γιατί σας έχει διαφύγει μια σημαντική λεπτομέρεια έχουμε ένα μνημόνιο σε ισχύ για 100 χρόνια που παραχωρεί υπέδαφος/έδαφος/αέρα/θάλασσα κοινώς δεν μας ανήκει τίποτα απολύτως

    Αν δεν πέσει η χρηματοδότηση κάθε μήνα απλά δεν θα υπάρχει ούτε η ΕΛΛΑΔΑ ούτε οι ΕΛΛΗΝΕΣ

    Οπότε καθήστε εδώ διαβάστε το μακελειό κτλ…

    Μιλήστε με τους διάφορους σωτήρες της πολιτικής βλέπε ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ / ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ κτλ…

    Καλή σας τύχη

    1. Δεν πειράζει ας τρώμε πέτρες. Φτάνει να τσακιστείτε απ’ την Ελλάδα κοπρόσκυλα.

  6. ζητάει εκλογές , με τέτοια αντιπολίτευση που ορίζει η πρεσβεία των Η.Π.Α , ποιος θα βγει νικητής ???? φυσικά ο Μητσοτάκης .

  7. Η οικογένεια Μητσοτακη ανήκει στο Βερολίνο Ο πατέρας του πριν την κατοχή μιλούσε γερμανικά Με την κατοχή μαζί με τον πατέρα του Χριστοφοράκου μπαινόβγαιναν και έτρωγαν στην Γκεστάπο Μια απάτη οικογένεια που τα σούργελα οι Ελληνες τους ψηφίζετε Τον πατέρα του τον διόρισαν οι ΗΠΑ και ο Χέλμουτ Σμιτ στην ΝΔ ,και αναγκαστικα ο Καραμανλής υπέκυψε Ξευτιλιζεται η Ελλάδα από Σλάβους Αλβανους Τούρκους και ο ανώμαλος ματακιας στα πάρτυ ούτε καν ασχολείται

  8. Καλο δεν ειναι αυτο; Σε εκλογες να παμε μα ποιος θα βγει ο Κασσελακης;

Leave a Response