«ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ & ΠΟΡΝΟΙ» της Μεταπολίτευσης. Όσο πιο μεγάλη είναι η αλήθεια, τόσο πιο δύσκολα λέγεται. Αλλά όχι από εμάς…Τι ακριβώς γιορτάζουν οι προδότες, σήμερα 24 Ιουλίου; Την αποκατάσταση της Δημοκρατίας; Από ποιους; Από έναν παιδοβιαστή κι έναν ματάκια των δημοσίων ουρητηρίων της Ομόνοιας που τον έφεραν για να μας ξανασώσει;

Κοινοποίηση:
1.indd

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 24- 7-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free the presss

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Εδώ τη φέρανε στο Στράτο, το γνήσιο αρσενικό και του γάμησαν το γιο. Η Πανταζού!

  2. Αφού είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και όχι σκέτο χριστιανοί κι αυτοί ίδια σκατά είναι. Μπορεί να είναι και φτιαχτό το γεγονός!

  3. Είναι παστρικιά η Καμπάλα! Η αλήθεια να λέγεται!

  4. Μπράβο κύριε Χίο, είστε δίκαιος άνθρωπος. Και ένας από τους αγίους του Θεού, τους αληθινούς, όχι τους μαϊμού.

  5. Ο ξευτίλας της Ραφήνας που έκανε κουμπαριές με τον τούρκο. Σκότωμα θέλουν όλοι τους. Δεν τους αξίζει να ζούνε στη γη του Θεού.

  6. Αχ Παπαδόπουλε που είσαι να τους ”καμαρώσεις”. Τόση προδοσία δεν εγνώρισε ο αυτός ο τόπος

  7. Πολιτικά σκουπίδια που ρουφιανεύουν την Ελλάδα στα αμερικανικά σκυλιά. Αν δεν υποταχθείς στην Πόρνη τη Βαβυλώνα δεν έχεις πολιτικό μέλλον.

  8. Αυτή είναι η Καμπάλα, η σιωνιστική καμπάλα που αντικατέστησε τη Βίβλο, το βιβλίο του Θεού.

  9. Τώρα ακούω την τελευταία εκπομπή του β’ κύκλου με τον κύριο Χίο. Καλές διακοπές, καλή ξεκούραση.

  10. αυτόν τον παιδοβιαστή, αυτόν τον ματάκια τον έχουν ακόμα κάδρο στα σπίτια τους ως εθνάρχη τα κουπούκια.
    Τι περιμένεις.
    Συλλεκτικό πρωτοσέλιδο.

  11. Οταν ο πολιτης νιωθει φοβο και δεν ειναι ελευθερος να εκφραστει ή αυτο που εκφραζει αλλοιωνεται τοτε δεν υπαρχει δημοκρατια.

  12. Όποιος διαβάσει τη μαύρη βίβλο των πολιτικών του Αθανασίου Στριγά, θα καταλάβει πως έρχονται φυτευτοί οι άρχοντες του τόπου. Όλοι τους έχουν περάσει από μια συγκεκριμένη διαδικασία και όλοι τους έχουν κάποιο πάθος συνήθως ανώμαλο, ώστε να τους κρατάνε δεμένους για να μη λένε όχι στις εντολές αυτών που κυβερνάνε τον κόσμο. Σήμερα δε, φτάσαμε στο σημείο να μην κρύβουν πλέον το ότι είναι λούστροι και συνεπώς φαντάζομαι με τι πιο ανώμαλα πάθη τους κρατάνε. Στην Ολλανδία βέβαια έχουν προχωρήσει και η παιδεραστία είναι πλέον κόμμα. Προσεχώς και στο ραγιαδιστάν -2.0

  13. ενα μεγαλο μπραβο σε ολη την δημοσιογραφικη ομαδα της εφημεριδας μακελειο πειτε τα να ξυπνησουν ολοι οι λοβοτομημενοι – διορισμενοι- του καθεστωτος της ρεμουλας της διαφθορας της κλεψιας και της ανωμαλιας

  14. Παιδοβιαστές είναι μέχρι τα σύγχρονα χρόνια(βλέπε: υπόθεση λιγνάδη-κουκούλωμα, υπόθεση ανήλικης στον Κολωνό που ήταν χωμένη η μισή Νέα Δημοκρατία μέσα-όλα τα φορτώθηκε ο Μίχος).

  15. Διαλυομαστε, ξεφτιλιζομαστε στην Κάσο. Η Τουρκία κάνει κανονικό νταηλίκι, επιβάλλει ότι γουστάρει κι ο Μητσοτάκης μούγκα…

  16. Από την μεταπολίτευση κ μετά γεμίσαμε κολομπαραδες κ παθητικούς να μας κυβερνούν ΟΥΣΤ ανώμαλοι ζητω η επανάσταση !!!

  17. Με τις πουτανες (πολιτικους) δεν θα ασχοληθω,αλλα ειδα στο πρωτοσελιδο για μειωση στις συνταξεις και αυξηση οριων ηλικιας. Γιατι δεν κοβουν απο τα δικα τους δηλαδη δικα μας τα 300 μουνοπανα?

  18. Και λίγα γράφετε για τους σωτήρες ή μάλλον τους ψευδοεθνοσωτήρες. Γι’ αυτό και τους κουβάλησαν για την πλήρη καταστροφή. Με τον βλάκα τον Ιωαννίδη 3% κατοχή οι Τουρκοι, με τον «εθνάρχη» των ουρητηριων 37% στην Κύπρο η κατοχή.

  19. ζουμε σκηνες αρχαιας τραγωδιας καθημερινως με τυραννους παιδια του κρονου

Comments are closed.