ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» – Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ! «ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ»

Κοινοποίηση:
PALAIOXRISTIANOS-1

Παραμένει άγνωστη η τοποθεσία της εγκύου συζύγου και των δύο ανηλίκων παιδιών ηλικίας 6 και 13 ετών του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, του πατέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών.

Η σύζυγος, παρά το γεγονός ότι παραμένει άφαντη, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα. «Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι», τόνισε, μιλώντας στο STAR.

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας που έλαβε η υπόθεση, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο Μανώλης μιλώντας στο ΑΝΤ1 γνωστοποίησε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ειδικότερα πως πάσχει από διπολική διαταραχή, την οποία διαπίστωσε όταν συγκέντρωσε τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετάταξή του από τον δήμο Ηλιούπολης σε εκείνον της Ερέτριας.

«Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Εμένα με ωφελούσε ο καθαρός αέρας και η ηρεμία σχετικά με αυτό που έχω. Την πιστοποίηση την έβγαλα για να κάνω την μετάταξή μου. Τους έκανα χάρη γιατί θα μπορούσα να πάρω σύνταξη και να μην δουλεύω. Αλλά νιώθω ακόμα παραγωγικός δεν θα ήθελα να βγω το δρόμο και να λένε ότι είμαι 45 χρονών και έχω πάρει σύνταξη. Για μια πολύ απλή υπόθεση εφαρμόστηκε όλη η αυστηρότητα του νόμου σε μένα και την οικογένειά μου. Σύρθηκα στα δικαστήρια με βαρυποινίτες», ανέφερε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. επρεπε τα καναλια να βρουν κατι για να ξεχασει ο κοσμος τα τεμπη.φατε λαε σανο με λιγα λογια

  2. ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ…Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΕΣ… ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ…ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΑΦΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ

  3. Ουτε ο χριστος σε εσωσε Μανωλη ουτε κανεις. Απο μονος σου παλευεις με την αχρηστη δικαιοσυνη,με τους υπερ αχρηστους δημοσιογραφισκους του πιο κατω δε γινεται και ενα πολιτιο συστημα που βασικα δεν ειναι πολιτικο ειναι η κοζα νοστρα του Ελλαδισταν.

    1. ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΕΣ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ. ΡΕ ΤΟ 2024 ΖΟΥΜΕ ΟΧΙ Π.Χ.

      1. ο Χριστος μας εχει ΗΔΗ σωσει σκωληκα ναζιστερε…το ΘΑ ειναι για σενα αλλα με τετοια χεσμενα παιδοφιλελε μυαλα πουχεις σε βλεπω 1ο τραπεζι λουτσα!βρε λουλουδες ολον θα τον πιειτε και θα πειτε και ευχαριστω στο τελος πριν σας κονιορτοποιησει στον θεικο κομπακτορα,μπαζα!οποιος δν μαζευει με τον Χριστο,σκορπιζει!

      2. ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

      3. Οταν της φυλακης το καγκελο εχει χρυσο η σιδερο παραμενει φυλακη.

    2. Κλασικος αθεος και αντιχριστος.κανεις μπαμ οτι εισαι χαμηλης νοημοσυνης.τοσο σου κοβει.σε παρατηρω σε καθε σχολιο που κανεις εδω και καιρο.σταζεις χολη για Τον Χριστο.η μεγαλυτερη αποδειξη Του Χριστου ειστε εσεις που τον κυνηγατε και τομ βριζετε και τον μισειτε.αφου δεν υπαρχει τοτε τι βριζετε;;;;κατι ανυπαρκτο.στην ουσια κατι τετοιοι σαν εσενα ειναι γελοιοι και για κλαματα!!!!ξερω πολλους σαν κι εσενα.

Comments are closed.