Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλωσόρισε τον Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση:
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της επιστροφής του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό, αφού ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδειξε μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Instagram πως το θέμα έχει διευθετηθεί οριστικά.

Για την ακρίβεια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται όλοι οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής, δηλαδή οι Δημήτρης Μωραΐτης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Λούκας Βιλντόσα, Ματίας Λεσόρ, Ντίνος Μήτογλου, Κώστας Σλούκας, Τζέιριαν Γκραντ, αλλά και ο Παπαπέτρου, γράφονται “8 έτοιμοι, 4 ακόμα”.

story

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν πληρώνεις αυτά που πρέπει να πληρώσεις και δεν προσβάλλεις το προσωπικό σου, τότε είσαι ένας καλός εργοδότης και οι καλοί εργοδότες έχουν καλά οφέλη( Αφοί Γιαννακόπουλοι – 6 άστερος παναθηναϊκός), γιατί το προσωπικό τους είχε όρεξη για δημιουργία και επιτυχία. Βλέπω αρχίζει να το καταλαβαίνει σιγά, σιγά και ό Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε τους πιο άθλιους εργοδότες στον κόσμο, για τρία πόστα εργασίας βάζουνε έναν υπάλληλο να δουλεύει 12 και 14 χωρίς ρεπό για ολόκληρη σεζόν και τα ψίχουλα που έχουνε συμφωνήσει να του δώσουνε στο τέλος δεν του τα δίνουνε και αυτά και του βγάζουνε το λάδι και ούτε στην επιθεώρηση εργασίας βρίσκει το δίκιο του, για αυτό δεν θέλει να απασχοληθεί κάνεις για αυτούς και φεύγουν στο εξωτερικό προς εύρεση μίας αξιοπρεπής απασχόλησης που θα τους επιτρέψει να ζήσουνε αξιοπρεπώς και όχι σαν ζητιάνοι και γλοιώδεις και μετά βγαίνουν αυτοί οι τρισάθλιοι εργοδότες και λένε ότι δεν βρίσκουνε Έλληνες για εργασία και προσλαμβάνουν παράνομους αλλοδαπούς σε δουλειά γαλέρας (για να οικονομήσουν περισσότερα έχουν καταστρέψει το ελληνικό εργατικό δυναμικό).
    Παρακαλώ πολύ να δημοσιευτεί το σχόλιο μου αν θέλετε να διορθωθούν κάποια πράγματα στην μπανανιά που λέγεται Ελλάδα και να μείνουνε Έλληνες, αλλιώς τζάμπα καίει η λάμπα.

Comments are closed.