ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ! AΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΤΟ ΣΕ ΒΑΓΚΝΕΡ: ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΡΩΣΙΑ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ

Κοινοποίηση:
usa-airborne-1 (1)

Άμεση είναι η απάντηση του ΝΑΤΟ στην τεράστια συγκέντρωση στρατευμάτων που επιχειρεί η Βάγκνερ στην Λευκορωσία.

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την αποστολή χιλιάδων Αμερικανών εφέδρων στην Ευρώπη οι οποίοι θα επικεντρωθούν κυρίως σε διοικητικά και υλικοτεχνικά καθήκοντα για να «υποστηρίξουν και να διατηρήσουν μια τεράστια παρουσία στρατευμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Η αποστολή ακόμη και Αμερικανών εφέδρων σε ευρωπαϊκό έδαφος προαναγγέλλει την ανάπτυξη πάνω από 1 εκατ. στρατιωτών.

Παράλληλα γερμανικά ΜΜΕ γνωστοποίησαν το σχέδιο του ΝΑΤΟ για “επερχόμενο πόλεμο με τη Ρωσία” εγκρίθηκε πρόσφατα στη Διάσκεψη του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία. Το σχέδιο των 4.000 σελίδων περιλαμβάνει τις ακόλουθες διατάξεις:

Καλούν εφέδρους στον αμερικανικό στρατό για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις στην Ευρώπη!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνουν τη στρατιωτική τους παρουσία στην Ευρώπη, ενισχύοντας τις βάσεις τους σε ευρωπαϊκές χώρες με πρόσθετα στρατιωτικά σώματα. Έτσι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αποφάσισε να καλέσει 3.000 έφεδρους για στρατιωτική θητεία. Οι έφεδροι θα σταλούν στην Ευρώπη.

Δεν είναι ακόμη σαφές πού ακριβώς θα αναπτυχθούν οι πρόσθετες αμερικανικές δυνάμεις.

Είναι πιθανό οι ΗΠΑ να αναπτύξουν αρκετές νέες Ταξιαρχίες στην ανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ, και αυτό οφείλεται στη συνεχιζόμενη ρωσική ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

Αν αυτό συμβεί, τότε όντως οι ΗΠΑ θα καταργήσουν την ιδρυτική συνθήκη ΝΑΤΟ-Ρωσίας.

«Αυτό το [εκτελεστικό διάταγμα] επιβεβαιώνει την ακλόνητη υποστήριξη και δέσμευση των ΗΠΑ για την άμυνα της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ στον απόηχο του παράνομου και απρόκλητου πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία», είπε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ο Αντιστράτηγος Ντάγκλας Σιμς, διευθυντής επιχειρήσεων για το Μικτό Επιτελείο.

Αυτή η επιχείρηση θα χαρακτηριστεί ως επιχείρηση έκτακτης ανάγκης, δήλωσε ο Αντιστράτηγος Ντάγκλας Α. Σιμς ΙΙ.

Αν και η κίνηση δίνει στην Ευρωπαϊκή Διοίκηση του στρατού «μεγαλύτερη ευελιξία» για να υπερασπιστεί την ήπειρο, δεν θα αλλάξει τα πραγματικά επίπεδα δυνάμεων στην Ευρώπη, δήλωσε ο Capt. Bill Speaks, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Διοίκησης των ΗΠΑ.

Η εντολή του Αμερικανού προέδρου επιτρέπει στο Πεντάγωνο να καλέσει εφεδρικές δυνάμεις και να εφαρμόσει επιταχυνόμενες δυνάμεις για να εφοδιάσει αυτά τα στρατεύματα με εξοπλισμό.

Οι ΗΠΑ έστειλαν 20.000 επιπλέον στρατεύματα στην Ευρώπη μετά την εισβολή της Ρωσίας, ανεβάζοντας το σύνολο σε πάνω από 100.000 στην ήπειρο.

 πηγή: warnews247.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Αυτο με την ιμπεριαλιστική δύση πρέπει κάποτε να τελειώσει οπως και της προβληματικής Ε.Ε της συμφοράς.

  2. έρχεται στρατιωτικός νόμος και τσιπαρισμα μέσα στις πόλεις φυλακές όπως με τα λοκ ντάουν.Προχωρουν στον έλεγχο του χώρου για να κυριαρχήσουν τα ρομπότ.

  3. Ρε τι σχολιάζετε κ λέτε χαζαμαρες δεν υπάρχει Αμερική το παρασκηνιακό κράτος γαμαμε κ δέρνουμε είναι άλλο.Αυτοι που χρηματοδοτούν τον Μπάιντεν οι ίδιοι κ τον Πούτιν.Οι Συναγωγές είναι αυτές που κρατάνε σε ηρεμία τους τρελούς από τη γενική σύρραξη ειδάλλως θα είχαν πέσει πυρηνικά από το πρώτο μπαμ.Ροκφελερ-Γκεητς-Ροτσιλντ-Σορος-Κισσιγκερ οι εωσφοριστες οι τρομοκράτες της υφηλίου που χρηματοδότησανε τον Χίτλερ και κάνανε το ολοκαύτωμα θέλουν να το επαναλάβουν για να καρπωθούν όλο το χρυσό κ τα διαμάντια του κόσμου.

  4. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!

  5. Δεν ξέρω για τους αλλους αλλα ο κιμ θα το πατήσει αποτι εχει δηλώσει. Επισης δεν ξέρω τι πρόβλημα εχουνε καποιοι και τους αρεσει ο πολεμος η σύγκρουση ο πονος η βία το αίμα κοκ μαλλον είναι εντελως βλαμμενοι και δυστυχως είναι πολλοί καθως ως γνωστόν ο άνθρωπος είναι ζώον δίποδον και μιμητικόν.

  6. Σε 3 η μερόνυχτα 700.000.00 θα σκοτωθούν. Στο τέλος μίσος θα έχει ο ένας για τον άλλον και θα απορούν γιατί ήρθαν να πολεμήσουν εδώ και θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Πρέπει να γινει το ξεκαθάρισμα γιατί η ανομία έφτασε μέχρι το Θεό και δεν θα υπάρχει έλεος πια. Προφητεία γ. Ιωάννη Βατοπαιδινου

  7. Για τους Αμερικανούς το βλέπω νέο Βιετνάμ
    Θα την πατήσουν πάλι. Δεν θα προλαβενουμε να στέλνουν μαύρες σακούλες στην πατρίδα. Και τότε έλα να δεις.

    1. Και διάβασε λίγη στρατιωτική ιστορία! Οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ έχασαν 58 χιλιάδες στρατιώτες. Και οι Ρώσοι μεθυστακες ήδη στο πόλεμο της Ουκρανίας έχουν χάσει πάνω απο 100 χιλιάδες στρατιώτες. Είπε κάτι?

      1. Ακόμα και το BBC μιλά για 25.000 μόνο, όπως και οι Ισραηλινοί. Εσύ που τους βρήκες τους 100.000;

        Οι Ουκρανοί έχουν εξοντωθεί όμως. 3 στρατούς από 1.1 εκατομμύρια ο καθένας έχουν χάσει μέχρι τώρα.
        Και αυτό δεν το λέω εγώ τα Δυτικά ΜΜΕ το λένε.

      2. πολυ χολυγουντ βλέπεις παλικάρι κόψε κάτι..ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΣΙΑ ,να δείς σε λίγο τι θα πάθουνε τα σατανικά στρατεύματα του νατο[πούντο πούντο το νάτο] όσο γιαυτά τα ψέμματα που λές που τ α βρήκες?στην τσαπανίδου τα άκουσες.10000 χιλιάδες άρματα περίπου έχουνε χάσει οι ουκρανοί και το νάτο,πούντο, στην ουκρανία και περίπου 200-250 χιλάδες στρατό.τι δουλειά έχει το νάτο στην ουκρανία?η ουκρανία δέν είναι στο νάτο.

      3. Οι Ρώσοι σύμφωνα με τις Αμερικανούς έχουν χάσει 20-25.000 βαγκνεριτες και πολιτοφυλακες της Αν. Ουκρανίας ενώ οι απώλειές των Ουκρανών ξεπερνούν τις 400.000 πλέον.

      4. Εσύ που διάβασες την στρατιωτική ιστορία για πες μας τι οπλισμό είχαν οι Βιετκόνγκ και τι οπλισμό έχουν οι Ουκρανοί επίσης πόσες χώρες στήριξαν τους Βιετκόνγκ και πόσες χώρες την Ουκρανία;…..εν ολίγοις οι Αμερικάνοι δεν έχουν κερδίσει κανέναν πόλεμο απλά επειδή έχει κορμιά να στέλνει κάνει πολέμους διαρκείας στην ουσία τσιμπούκια έκανε όπου και να επιχείρησε σε ξυπόλητους συγκριτικά με τον οπλισμό και την τεχνολογία κοκ

  8. αληθεια τωρα. τους πολιτικους τι τους θελουμε? βλεπετε κατι καλο? να εκτελεστουν ολοι αμεσα δε προσφερουν τιποτα στους λαους. μονο κλεβουν φορους κ σε στελνουν σε πολεμο.

  9. Οι δολοφόνοι του ΝΑΤΟ, όπως πάνε θα εξαφανιστούν από τον χάρτη! Μπορεί μεν να είναι δίκαιο, αλλά στο ΝΑΤΟ είμαστε κι εμείς!!! Εμείς, τι φταίμε;;;

  10. ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΣΥΚΙΕΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΛΠ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ.

    1. “Φοβερό” στρατό των αλκοολικών στην Ουκρανία που υποτίθεται δεν έχει λεσιβιες και ανώμαλους πόσο “καλά” τα πάει. Χαχαχαχαχαχα

  11. ΚΟΝΤΕ ΠΑΤΑ ΤΟ !!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!! ΠΑΤΑ ΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΗΛΙΘΙΟ !

  12. Άντε να ξεκινήσει…για να εξαφανιστεί ο φασίστας ο Πούτιν από τον χαρτη .,,κ η κ@λοχωρα του…

    1. Να και κλασικός λακαμάς των σχολίων του Μακελειό.
      Σε είχαμε επιθυμισει τόσο καιρό και λέγαμε που να ναι?
      Μας έλειψαν οι μακακίες σου.

  13. Λέτε όλοι εδώ τους Ρώσους μεθύστακες, οκ πηγαίνετε Αγγλία και Αμερική να δείτε τι σημαίνει μεθύστακας, τι πίνουν οι άνθρωποι και τι ναρκωτικά παίρνουν.
    Να πάτε στην Φιλαδέλφεια να δείτε τους χιλιάδες πρεζάκηδες με το καινούργιο ναρκωτικό xylazine που οι άνθρωποι γίνονται σαν ζόμπι και το δέρμα τους σαπίζει. Χιλιόμετρα δρόμου με ανθρώπους τελείως λιώμα. Αυτοί θα πολεμήσουν τους Ρώσους;

    1. Σου φαίνονται για ναρκωμανεις? Και βέβαια όχι! Αυτοί λοιπόν θα πολεμήσουν αν χρειαστεί. Όλες οι χώρες έχουν κάποια άτομα που παίρνουν ναρκωτικά δεν λέει κάτι αυτό.

  14. μπουρδες

  15. Να ετοιμάζεστε για νεα μπολια οταν ακούτε τέτοια νέα.

  16. Οι ποδιτσες έφεραν τον πλανήτη στο έσχατο σημείο να σκοτώνονται για αυτούς με φτιαχτούς πολέμους κρίσεις και ότι άλλο θες για να περάσουν τα νέα χαράγματα και ψηφιακά χρήματα.Καταντια του ανθρώπου που να μην ήμασταν και Έλληνες…

  17. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.Ευχομαστε ο πουτιν νά έχει την τύχη του χιτλερ καί οι ρωσικές πόλεις την τύχη των γερμανικών σύντομα.

    1. Το αντίθετο θα γίνει γιατί οι ρώσσοι έχουν ΔΙΚΙΟ.
      Η πλειοψηφία των Ελλήνων στηρίζει Ρωσσία.
      Οι νεοναζίδες ουκρανοί και τα φιλαράκια τους οι δολοφόνοι των λαών θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

      1. οι ελληνες ειναι με την Ουκρανια, ξυπνα. Οι χουντικοι ειστε λιγοι

    2. Την εποχή Χίτλερ, την έζησαν οι γονείς μας, οι δικοί μου τουλάχιστο, την μετά Χίτλερ εποχή, των ατομικών βομβαρδισμών συνθηκολογημένων αμάχων, του Βιετρνά, Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρίας και άλλων 100 πολέμων, την ζούμε τώρα εμείς. Τί ακριβώς εύχεσαι1

      1. Ρώτα ρε Ρωσοδουλε κατσαπλια και κανένα Λετονο η Εσθονο γιατί μισούν θανάσιμα και όχι τυχαία τους Ρώσους μεθυστακες. Γιατί τους είχαν κάνει σχεδόν για 50 χρόνια κατοχή! Εσύ λες για την Γερμανική κατοχή που κράτησε μόνο 1,5 χρόνο. Για φαντάσου να σου έχουν κάνει 50 ολόκληρα χρόνια κατοχή! Και αυτό που φυσικά δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι υπάρχει ΚΑΙ ο Ρωσικός ιμπεριαλισμός. Όχι μόνο ο Αμερικανικος.

        1. και εσυ λοιπον μαθε οτι η κατοχη στην Ελλαδα κρατησε 4 χρονια αλλα κατοχη απο τοτε εχουμε μεχρι σημερα απο τους μεθυστακες γερμανους (γιατι αυτοι ειναι μεθυστακες απο το πρωι) εκτος αυτων εχεις κατοχη απο τους αμερικανοκλανους τους απο παντου λαθρεους εισβολεις και εσυ ασχολεισαι με τους Λετονους και τους Εσθονους και χαρακτηριζεις τον αλλο ρωσοδουλο το ιδιο εισαι και εσυ αμερικλανοδουλος

    3. Στην Κυπρο παντως ΔΕΝ σπρωξανε οι Ρωσσοι να μπουνε οι Τουρκοι…. ΑΛΛΑ οι ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ που σφαξανε και τους Κυπριους…

  18. χα χα χεστηκανε τα αμερικανακια και το Νατο θα φανε τα μουτρα τους στον τοιχο οι πατσαβουρες ακουνε wagner και χεζουν πανω τους μπεμπιλινο χρειαζοντε.

  19. Χόρεψε τους με Kinzhal καί Iskander Πούτιν και να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αντιδράσουν φοβούμενοι πυρηνικό ολοκαύτωμα παγκόσμιας κλίμακας.
    Εξάλλου η Ευρώπη έπαιζε πάντα το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου για την Αμερική (χεσμενη την έχουν οι Αμερικάνοι) χώρια πού θά γεμίσει το ταμείο της η USA αν αναλάβει την ανοικοδόμηση της όπως έκανε στο τέλος του β Παγκοσμίου πολέμου πού τής επέτρεψε να βγεί από πολυετή ύφεση καί όλα αυτά χάρι στους Ευρωπαίους.
    Γι’αυτό βάλτους φωτιά 🔥 καί εσύ το θες Πούτιν καί οι Αμερικάνοι το θέλουν business is business.

  20. ΠΟΥΤΙΝ ΓΕΡΑ!!!!!!
    καταστρεψε την νεα ταξη των κοπρολαγνων!!!!!!
    διαλυσε τους βρυκολακες της βαβυλωνας!!!!
    γκρεμισε τα διεθνιστικα καθαρματα!!!!
    ρημαξε τα τσιρακια του σατανα!!!
    κανε την ορθοδοξια να λαμψει ξανα και να τυφλωσει με το φως της τους βρυκολακες της νεας ταξης!!!!

  21. Ρε Αμερικλανίδια,θα γίνετε ροκανίδια,ο Ρώσος θα σας κάψει, ο πόλεμος δεν είναι βίντεογκεϊμ

    1. Ο στρατός των αλκοολικών είναι για τα μπάζα! Φάνηκε αυτό στην Ουκρανία. Ήταν που οι Ρώσοι μεθυστακες σε 5 μέρες θα έκαναν παρέλαση στο Κίεβο! Χαχαχαχαχαχα

      1. Αν δεν τους ενδιέφεραν οι άμαχοι όπως τα φιλαράκια σου οι Αμερικλάνοι σε δύο μέρες γήπεδο θα τους είχαν κάνει, στόκο ε στόκο.
        Ποιο πόλεμο κέρδισαν οι Αμερικλάνοι ποτέ μήπως το Βιετνάμ;
        Να κάνει ο πούτιν ότι έκαναν οι κλανοαμερικάνοι στη Σερβία; που αμόλαγαν τις βόμβες από πάνω κι’οποιον πάρει ο χάρος; Νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, πόλεις, οικισμούς.
        Μόνο στις ταινίες του Χόλιγουντ νικάνε πάντα.
        Όσο για το ποιός έχει δίκιο διάβασε τι προβλέπει η συμφωνία του “Μινσκ” για να ξεστραβωθείς άιντε παπάρα του πληκτρολογίου.

        1. Πλάκα μας κάνεις ρε Ρωσοβλακα ότι δήθεν οι Ρώσοι μεθυστακες ΔΕΝ βομβαρδίζουν κτίρια και αμάχους!? Δες ρε Ρωσομπλιετ πως ισοπέδωσαν όλη την Μαριουπολη για παράδειγμα. Αντε τώρα κατέβασε και ένα μπουκάλι VODKA να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

      2. πες κατι αλλο ρε νεοναζι αλλοθρησκε. ολο τα ιδια και τα ιδια.
        επισης ανοιξε κανα βιβλιο να μαθεις μερικα πραγματα.
        βλακα εκτειθεσαι

  22. Τ ακουσες Βλαδιμηρε? Λυσαξανε! Ιδιως ο ….αμυντικογενης οργανισμος πουντο ΝΑΤΟ! Πατα και κανα κουμπι το τιμημενο, και στοχευμενο οσο γινεται για πορδες!

    1. Πυρηνικά όπλα ΔΕΝ έχουν μόνο οι Ρώσοι μεθυστακες! Πυρηνικά όπλα έχουν ΚΑΙ οι Αμερικάνοι. Και μπορούν να κάνουν την φτωχή και παγωμένη Ρωσία σκόνη!

      1. Ναι έχεις δίκιο μόνο που οι Ρωσία έχει κατά 8 φορές περισσότερες πυρηνικές σε σχέση με τις ΗΠΑ….

        1. Έχουν λίγο παραπάνω πυρηνικά απο τους Αμερικάνους. Αλλά η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο λες. Και πάλι οι ΗΠΑ έχουν 5.800 πυρηνικές κεφαλές που φτάνουν και περισσεύουν για να κάψουν την φτωχή και παγωμένη Ρωσία 100 φορές.

      2. Τους ξερουμε τους αμερικανους φονιαδες των λαων… Ειναι αυτοι που ριξανε 2 πυρηνικα σε χωρα που ειχε συνθηκολογησει…. Βρωμιαριδες μεχρι το μεδουλι…

        1. Και διάβασε λίγη στρατιωτική ιστορία γιατί είσαι εντελώς άσχετος! Η Ιαπωνική αυτοκρατορία συνθηκολογησε ΜΌΝΟ όταν οι Αμερικάνοι έριξαν ΚΑΙ την δεύτερη ατομική βόμβα. Και εννοείται όχι πριν!

  23. Φρεσκο κρεας για τα ρωσικα πιτμπουλ. Ελατε με την οπισθεν, εδω δεν ειναι Νεβαδα.

  24. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

  25. Τραμπ θα λεμε και θα κλαιμε, αν δεν εκανε τις μαλακιες με τον Ερντογαν ακομα προεδρος θα ηταν.

  26. το νατο το τρωει ο κωλος τους αυτοι και αν ειναι δολοφονοι θυμαμαι γιουγκοσλαβια

Comments are closed.