ΠΑΝΕ ΟΙ Π@ΡΤΟΥΖΕΣ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! Αυτό είναι το γερμανικό ριάλιτι που καθηλώνει τους τηλεθεατές με τα αίσχη που κάνουν στις ομορφιές της χώρας

Κοινοποίηση:
San-ti-Cha-rialiti-1024x597-696x406

Τον έρωτα με φόντο τις ομορφιές της Χαλκιδικής ψάχνουν να βρουν εδώ και λίγο καιρό οι παίκτες ενός δημοφιλούς γερμανικού ριάλιτι σόου το οποίο έχει ξεκινήσει γυρίσματα στην περιοχή της Νέας Ποτίδαιας.

Η παραγωγή του ριάλιτι σόου, το οποίο στο παρελθόν έχει καθηλώσει χιλιάδες Γερμανούς στους τηλεοπτικούς δέκτες, δεν ήθελε να αναβάλει τα γυρίσματα του νέου κύκλου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης για το ποια χώρα θα μπορούσε να φιλοξενήσει με βεν μέσω του ιού τόσο το συνεργείο όσο και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, μία από τις πρώτες επιλογές ήταν η Ελλάδα.

Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα στη Νέα Ποτίδαια και, σύμφωνα με το halkidikinews.gr, οι συντελεστές είναι πραγματικά γοητευμένοι από τη φυσική ομορφιά του τοπίου καθώς και τις πανέμορφες παραλίες με τα καθαρά και γαλανά νερά.

Το σόου είναι η γερμανική εκδοχή (Heiße Flirts & wahre Liebe) του βρετανικού ριάλιτι με τίτλο «Love Island», στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι ζουν σε απομόνωση από τον έξω κόσμο και, σύμφωνα με τους κανόνες, πρέπει να βρουν το ταίρι τους και μέσα από μια σειρά δοκιμασιών να κερδίσουν ένα τελικό έπαθλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Την είδες η την ένιωσες του Ηλία από τα αυτιά σου που έχεις ως μέτρο να μετράς τις πούτσες . Άιντε μαλάκα που με ανάγκασες να διαβάσω τις @@ριές σου .

  2. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΗ ΚΛΠ….ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ?
    ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ???

  3. Μάθανε ότι πηδι#μαστε, πλάκωσαν και οι γυφτοι!

  4. Οξω οι ούννοι από τη Χαλκιδική

  5. Αυτή η μελαχρινή στη μέση μοιάζει με τη γκομενα του Κασιδιαρη. Οχι οτι θα μου εκανε εντυπωση να ειναι αυτη. Αλλωστε απ οτι ακουω ο ΚΑΣ. την έχει και μικρη, τωρα τελευταια πνίγεται και στη δουλεια… Ε πολυ θελει???

    1. Στεφ τι νούμερο παπούτσι φοράει ο Κασι???
      Για να ξέρω τι θα ψηφίσω!

    2. Την είδες η την ένιωσες του Ηλία από τα αυτιά σου που έχεις ως μέτρο να μετράς τις πούτσες . Άιντε μαλάκα που με ανάγκασες να διαβάσω τις @@ριές σου .

  6. αι σιχτιρ ελληνικα ζωα…………… οταν ξεπουλατε την πατριδα ολων μας για λιγα φυστικια δεν σκευτεστε τιποτα…. μονο τα λευτα….. γιαυτο τωρα τον σκασμο και στα 4 και να πειτε και ευχαριστω….. αι σιχτιρ………………… που σας πειραζει τι κανει καθε ενας που εχει πληρωσει για να κανει αυτα που εχει προγραμματισει…………..

Comments are closed.