ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ..ΤΟΙΧΟ! Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ – Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ – ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΡΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ – ΤΡΕΛΟ “ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ – Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis-germanou_2

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού (ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ), παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης o οποίος έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια μιας και μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο.

Άντε και στην Καινούργιου από εβδομάδα Κούλη!

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξηγεί γιατί έκανε την ανάρτηση με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η αδερφή του και εξήγησε ότι «είναι δύσκολο όταν μέλος της οικογένειάς σου αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον καρκίνο».

«Το έκανα για να αναδείξω την σημασία των εξετάσεων που μας επιτρπέπουν να τον διαγνώσουμε ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τον αντιμετωπίσουμε» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Αν είναι να βρείς κάτι καλύτερα να το βρεις νωρίς» σημείωσε ο πρωθυπουργός με αφορμή το πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει στο όνομα της Φώφης Γεννηματά, της πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο

Ο πρωθυπουργός επισήμανε το πόση σημασία δίνει για την εκπαίδευση των παιδιών ώστε να αποφεύγονται περιστατικά βίας κατά γυναικών και ότι αυτό «δεν είναι μαγκιά». Παράλληλα χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη γλώσσα που χρησιμοποιείται σε ένα είδος μουσικης, την οποία δεν κατονόμασε αλλά «φωτογράφισε», η οποία, όπως είπε, «αντιμετωπίζει ως αντικείμενα τις γυναίκες». «Ενοχλούμαι από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί αυτή η μουσική» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου διαβεβαίωσε ότι τα παιδιά που παραμένουν στη δομή «είναι ασφαλή». «Μας ενδιαφέρει να δούμε τι έγινε με τα οικονομικά καθώς έγιναν σημαντικές δωρέες και στη συνέχεια στόχος μας είναι να υπάρχουν λιγότερα παιδιά στις δομές. Το καλύτερο για τα παιδιά είναι να φεύγουν από αυτές τις δομές είτε με αναδοχή είτε με υιοθεσία».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε, επίσης, ότι έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά στο θέμα της υγείας αλλά και στην δικαιοσύνη ιδίως σε θέματα ταχύτητας απονομής της. «Θεωρώ ότι και εκεί έχουμε σημαντικά βήματα να κάνουμε και θεωρώ οτι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας με το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος» επισημαίνοντας την αναπτυξιακή της διάσταση.

Ρωτήθηκε και για κάποια… όχι τόσο «καυτά θέματα», όπως το γιατί τσακώνεται (αν τσακώνεται) μετα παιδιά του αλλά και για το τι κάνει για να χαλαρώσει.

«Τσακώνομαι για θέματα που τσακώνονται γονείς με τα παιδιά. Η Μαρέβα έχει μια ανησυχία όταν παίρνει τα παιδιά και δεν τα βρίσκει» είπε χαμογελαστός ο πρωθυπουργός.

 Σε εκείνο το σημείο η Ναταλία Γερμανού έπαιξε μια μουσική «παραγγελιά» από το γιο του. Η μουσική αυτή ήταν από το Star Wars, από την πρώτη ταινία, και έπαιζε στο μπαρ στο οποίο ο Luke Skywalker γνώρισε τον Han Solo.

Ο Πρωθυπουργός γέλασε και κατάλαβε το αστείο, μιας και όπως είπε αυτή τη μουσική έχει ως ringtone στο κινητό του. Τη μουσική αυτή όπως είπε την άκουγε μαζί με τα παιδιά του.

Τι είπε για την ενασχόληση του Άδωνι Γεωργιάδη με τα social
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε και για την ενασχόλησή του με τα social media με αφορμή την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στην ίδια εκπομπή για τον οποίο σημείωσε ότι «ναι ότι αυτό είναι προφανές (σ.σ. η ενασχόλησή του με τα social media)».

Αφού επισήμανε ότι υπάρχει στα social media μια σκοτεινή πλευρά που περιλαμβάνει τοξικότητα, είπε ότι «δεν βλέπω τις περισσότερες φορές τα σχόλια» αν και παραδέχθηκε ότι αρκετές φορές σε αυτά υπάρχουν και σοβαρές προτάσεις.
Εξομολογήθηκε ότι η αποφόρτιση από μια δύσκολη ημέρα έρχεται «με μια χαλαρή συζήτηση με τη σύζυγο, μια ταινία στο Netflix, με το να φύγουμε από το κινητό». Όπως είπε, δε, «έχω δει και “Σασμό” που είναι ενδιαφέρουσα σειρά και χαίρομαι που η ελληνική τηλεόραση παράγει, βλέπω και ποδόσφαιρο».

Δείτε τη συνέντευξη

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Το χειροτερο απο ολα αυτα που ειπε,ειναι οτι εβαλε μπροστα την ασθενεια της αδελφης του για να δημιουργησει οικτο για τον ιδιο γραφοντας στα υποδηματα του τα προσωπικα δεδομενα της αδελφης του.Ντροπη του!

  2. μετα τις υποκλοπες , κανεις σοβαρος πολιτικος δεν θελει να φωτογραφηθει μαζι του , για αυτο βγαινει με Βανα και Ναταλια Γερμανου

  3. Την επόμενη φορά επιθυμούμε να δούμε τον δυναμικό πρωθυπουργό του κράτους 😂 στην Κατερίνα Καινούργιου.Τρέχει στα πρωινάδικα για να πει τις μαλακίες του μήπως πάρει κανένα ψήφο πίσω.

  4. Πόσο απεγνωσμένη η Κούλα … πόσο εμετική η Γερμανού…

  5. Το εθνικο μας κουγκαρ μαζι με τον εθνικο λαλακη

  6. -Αληθεύει κύριε πρωθυπουργέ ότι η γιαγιά σας η Μαρίκα έβαζε άνιθο στα ντολμαδάκια;-Αχ,μου βάζετε δύσκολες ερωτήσεις

  7. Όταν καλούσε τον Γιασονα τον Αποστολοπουλο το διασωστη ή το Βαρουφακη ή τον αδερφό του Τζανακοπουλου, δεν είχατε πρόβλημα.

  8. Στην Αννίτα Πάνια και τα παρατράγουδα πότε θα πας μωρή π@υστροκούλα;

  9. Σήμερα εδήλωσε ότι πρέπει να επισπευσθούν οι υιοθεσίες.
    Ο Μουτσινάς έχει πρόβλημα, ενώ ο Σεργουλόπουλος έγινε ” πατέρας”…
    Και η Λιάνα Κανέλλη το ‘πετυχε, άλλωστε η κόρη αξιωματικού διαθέτει έπαυλη με πισίνα στα Βόρεια προάστια.

  10. Παντός τα ματιά της γερμανου είναι η χαρά της ζωής περνάς καλά μαζί της…..
    Του μητσοτακη νευρικό μάτι…..

  11. Κατάντια να περιφέρεται στα κανάλια και να δίνει συνεντεύξεις σε σκουπιδοεκπομπές μόνο και μόνο για να κρατήσει την καρέκλα. Γι αυτό τον έχουν πάρει στο ψιλό και στο εξωτερικό και τον κάνουν ρεντίκολο σε σατυρικές εκπομπές. Ξυπνάτε και ψηφίστε σωστά στις εκλογές και αφήστε τα προσωπικά συμφέροντα. Δεν υπάρχει χρόνος πλέον για πειραματισμούς. Μόνο πατριωτικά κόμματα. Τον δρόμο τον έδειξε η Σουηδία και η Ιταλία.

    1. Σιγα … Αυτός γ@μούσε πάντα με τον λώκο

  12. Μια Γερμανου,πιο ξεφτιλα και απο τον Χ”νικολαου.Εχει απεναντι της εναν γελοιο βλακα και δεν του τιναζει τα πεταλα[δημοσιογραφικα]Μας λεει κατι χαζες δικαιολογιες,γιατι ειπε το προβλημα της αδελφης του,ξεμπροστιαζεται στο οτι το ενδιαφερον για την Κιβωτο ειναι τα λεφτα,,και η κωλογρια δεν τον εχει στησει στον τοιχο.Οσο για το τεκνο[σικ]των 55 χειμωνων,σιγουρα εχετε καιρο να γαμησετε.

    1. Μωρέ το λες και sick, όχι μόνο sic. Άκου τεκνό! Να γελάνε κι οι πέτρες…

  13. Αυτήν την στιγμή ο Σκρέκας βρίσκεται στο pasaji στην στοά στο Σύνταγμα και απολαμβάνει ήρεμες στιγμές με κρασιά και άλλα εδέσματα με την κουστωδία του…Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες λόγω της συνοδείας του…

  14. Που ελεγε κι ο πατηρ του γιατι να το κρυψωμεν άλλωστε…..

  15. Σκεφτείτε έναν ηγέτη μιας χώρας να ξεπέφτει τόσο ώστε να τρέχει σε εκπομπές τύπου πρωινάδικα.

    «Κατά τόν λαόν καί οἱ ἄρχοντες»

  16. ας υποθεσουμε οτι ο κουλης ειναι ενας ικανος και εξυπνος ανθρωπος (που δεν ειναι), οτι προερχεται απο μια τιμια οικογενεια (που δεν ισχυει), αρχηγος σε κομμα καθαρο απο βρωμιες και σκανδαλα (που επισης δεν ισχυει), οτι ειναι καλος ανθρωπος, νιωθει το φτωχο και προερχεται απο την ελληνικη κοινωνια (που δεν ισχυει), δεν εχει δεσμους με ξενα και ντοπια συμφεροντα (επισης δεν ισχυει), αγαπαει τον ελληνα και την ελλαδα (που επισης δεν ισχυει). εστω οτι τα παραπανω ισχυουν. ρε μ…κα ψηφοφορε πως πας και ριχνεις ψηφο σε ενα ατομο με αυτη τη γελοια φατσα και παρουσιαστικο με τερμα καθυστερημενους μορφασμους; πως ανεχεσαι αυτη η γελοια μορφη να περιφερεται στον κοσμο και να εκπροσωπει τη χωρα;

  17. Ξευτιλα, εγώ θα πρόσθετα, αντε και στο Μουτσινα, έχουν περισσότερα κοινά. Στην Σκόρδα, στην Χρηστιδου και ότι talk show η όπως αλλιως λενε αυτά τα σκουπίδια εκπομπές, το σκουπίδι στα σκουπίδια.

Comments are closed.