ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Μ@Λ@ΚΕΣ!!! Βανδαλισμοί από οπαδούς του Ολυμπιακού στην «Αγιά-Σοφιά» – Καμαρώνουν για το «επίτευγμά» τους

Κοινοποίηση:
ΣΩΔΩΣΔ

Ντροπή και μόνο! Η Opap Arena βανδαλίζεται και γίνεται έρμαιο στις ορέξεις ορισμένων που θέλησαν να… βγάλουν το άχτι τους. «Οι οπαδοί μας θα σεβαστούν το γήπεδο της ΑΕΚ» είχε πει πριν μερικές μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά προφανώς αυτό δεν το τήρησαν κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Βλέπετε στις εικόνες τι ακριβώς συνέβη στην Opap Arena από μερίδα οπαδών των Πειραιωτών. Καμένα καθίσματα, σκουπίδια

Άλλοι έχουν κολλήσει παντού ερυθρόλευκα αυτοκόλλητα, θέλοντας να… πικάρουν τους φίλους της ΑΕΚ, άλλοι καταστρέφουν τις τουαλέτες, άλλοι κάνουν την ανάγκη τους όπου βρουν και άλλοι γράφουν αντεθνικά εμετικά συνθήματα. Αίσχος.

Οι φωτογραφίες να τονίσουμε προέρχονται από τα social media των ίδιων των οπαδών που πανηγυρίζουν… για τα κατορθώματά τους! Στις ζημιές πάντως «πρωταγωνίστησαν» και οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Να καταγραφούν οι ζημιές και να. Σταλθεί το μπουγιουρτι στον Ευάγγελο.

  2. Να μου δείξετε την “διάνοια” που έγραψε για καμμένα καθίσματα. Τα χρώματα των καθισμάτων είναι κίτρινα και μαύρα, ως γνωστόν. Κιτρινόμαυρη ομάδα γαρ..

  3. αυτοί οι “έξυπνο锨ξέχασαν ότι για να μπουν στο γήπεδο έδειξαν 1. το εισιτήριο 2. έγγραφα ταυτοποίησης άρα με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας είναι πάρα πολύ εύκολο να ταυτοποιηθούν
    από εκεί και πέρα UEFA + ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ + ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ έχουν το λόγο αν θα τους αποβάλουν για πάντα από τα γήπεδα.

    απλά οι συγκεκριμένοι έξυπνοι έδειξαν την ανατροφή τους από την οικογένεια και το που ζουν.

    ο πραγματικός φίλαθλος/οπαδός σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί ειδικά στην περίπτωση του ολυμπιακού θα έπρεπε να είναι όχι επί 100 αλλά επί 1000 καθώς εκπροσωπεί μια ολόκληρη χώρα με την κατάκτηση του ευρωπαικού τίτλου.

  4. Αναμενομενο! Οι καμερες δεν καταγραφουνε αυτα τα μιασματα να πανε απο κει που ηρθανε? Ονομαστικα ψηφιακα εισιτηρια, καμερες και οι μαλακες επι το εργον!
    Αλλα το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι που λεει κι ο λαος!

  5. εύγε για τον ευρωπαικό τίτλο … ήταν άθλος αλλά πολλά τα ζωάδια εκεί… δεν βλέπω φως γενικά

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ… ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΒΡΕ ΚΩΛΟΖΩΑ ΜΕ ΑΥΤΟ???
    ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ‘ΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΕΚ. Γ@ΜΩΣΠΙΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ

  7. Πρεπει να μην αγνοησουμε και τον παραγοντα προβοκατσιας !!!!

  8. Που τους ειδες τους Ιταλούς; Μόνο ΓΑΥΡΟΙ γράφουν και λερώνουν τα πάντα

  9. Καλά, ρε παιδιά, τόσες κάμερες υπάρχουν στα γήπεδα, δεν μπορούν να εντοπιστούν αυτά τα ρεμάλια; Και γιατί δεν έβαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανθρώπους δικούς της να επιτηρούν την ξένη περιουσία και να συμμαζέψουν νωρίς αυτά τα αποβράσματα, Έλληνες και Ιταλούς, που βρώμισαν, κατέστρεψαν και έκαψαν καθίσματα;
    Ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων τέτοιου τύπου καθάρματα και κομπλεξικά άτομα θα έπρεπε να διώκονται. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να έπεφτε ένα χέρι ξύλο από τους εκάστοτε ιδιοκτήτες, διότι μόνο το ξύλο καταλαβαίνουν κάποιοι. Εννοείται ότι αυτό ισχύει για κάθε οπαδό τσόγλανο, διότι αύριο μεθαύριο θα μπορούσε ένας ΑΕΚτζής να πράξει τα ίδια στο Καραϊσκάκη.
    Δυστυχώς με τέτοια άτομα και τέτοιες αντιλήψεις δεν πρόκειται να πάμε μπροστά, αφού ο κάθε εμπαθής, απαίδευτος, συμπλεγματικός τύπος νομίζει ότι κάνει κάτι, που ωφελεί την ομάδα του, ενώ ουσιαστικώς την δυσφημεί.

Comments are closed.