ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

Κοινοποίηση:
bdd0464abc92e42f548c3e4dcce38798_XL

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 22/6 στους δρόμους του Τελ Αβίβ και άλλων πόλεων του Ισραήλ για να αποδοκιμάσουν την κυβέρνηση Netanyahu και να απαιτήσουν την επίτευξη συμφωνίας για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατά η Hamas. Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης στο Τελ Αβίβ ανέφεραν πως η χθεσινοβραδινή ήταν η μεγαλύτερη διαδήλωση από το ξέσπασμα του πολέμου.

Ισραηλινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για περίπου 150.000 αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στο Τελ Αβίβ, ενώ δυναμικές κινητοποιήσεις έγιναν επίσης στην Ιερουσαλήμ, στη Haifa και σε άλλες πόλεις.
Απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος στο Τελ Αβίβ, ο Yuval Diskin, πρώην επικεφαλής της Σιν Μπετ (σ.σ. της ισραηλινής υπηρεσίας εσωτερικής ασφαλείας) χαρακτήρισε τον Benjamin Netaqnyahu ως «τον χειρότερο πρωθυπουργό» που είχε ποτέ το Ισραήλ.

«Είμαι εδώ επειδή φοβάμαι για το μέλλον των εγγονιών μου. Δεν θα υπάρχει μέλλον για αυτά εάν δεν απαλλαγούμε από αυτήν την απαίσια κυβέρνηση», δήλωσε η 66χρονη Sai Erel. Με αφορμή τα γενέθλια της 20χρονης Naama Levi, η οποία είναι μεταξύ των ομήρων που αγνοούνται στη Λωρίδα της Γάζας, διαδηλωτές άφησαν μπαλόνια στον ουρανό και μοιράστηκαν cupcakes.

«Έπρεπε να είναι εδώ με την οικογένεια και τους φίλους της», είπε ο 52χρονος πατέρας Yoni Levi, ο οποίος φορούσε μπλουζάκι με τη φωτογραφία της κόρης του.
Η αμερικανική εφημερίδα The Wall Street Journal ανέφερε σε πρόσφατο δημοσίευμα ότι οι όμηροι που εξακολουθούν να βρίσκονται στη ζωή ενδέχεται να είναι μόλις 50 περίπου.

Επισήμως, εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη περίπου 120 αιχμαλώτων που απήχθησαν κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου και μεταφέρθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Βαλτοί είναι από την woke μεριά. Οι πραγματικοί ισραηλίτες, στηρίζουν το Νετανιάχου στον αγώνα του ενάντια στα ισλαμικά τρομοκρατικά 2ποδα. Όπως κι εμείς οι Έλληνες.

  2. Τώρα που καίγεται ο κώλος τους αρχίζουν να σκουζουν!!!!!!!!!!! Εδώ και 50 χρόνια που δολοφονούσαν αθώες ψυχές μοκο!!!! Καλά να πάθετε Δολοφόνοι των Λαών!!!!!!!!! Έποικοι της Γης της Παλαιστίνης!!!!! Κάποια στιγμή ο τι κάνεις επιστρέφει πάνω σου!!!!! Εδώ σταύρωσαν τον Χριστό!!!!! Εδώ θα κολλήσουν!!!!!!

  3. “””…….ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ………””” η ελλαδιστανικη πλεμπα πὀτε θα κανει το βημα???? μαλλον ΔΕΝ…. ΠΟΤΕ’ ……. και εχει ο θεος και απο αυριο θα δειτε………….. ωχ… βρε αδερφε…καυσωνας, διακοπες, τα φερνετε βολτα προς το παρον…… απο σεπτεμβριο και βλεπουμε……

  4. Να πάνε στον δ΄΄΄λο όλοι τους οι εγκληματίες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να απελευθερωθούν οι όμηροι. Για τους άλλους που τους έχουν αφανίσει δεν τρέχει τίποτα. Αυτή η φάρα μόνο δεινά προκαλεί .

  5. ετσι ακριβως καθαρματα εγκληματιες παγκοσμιας εμβελειας. οπως φυσικα και οι δικοι μας εδω . μια φαρα εγκληματικη

  6. Εμείς πότε θα ρίξουμε τον δικό μας;; Πότε θα έρθει αυτή η ώρα να βγουμε όλοι;; Και ο δικός μας ίδια σκατα ειναι

  7. Ριξτους Χαμας !!!! 150.000 λιγοτεροι Γενοκτονοι – Δολοφονοι – Εγκληματιες – Σατανιστες – Πουστηδες – Ανωμαλοι Ιουδαιοι . Για τους ομηρους διαδηλωνουν οχι για την μεγαλυτερη Γενοκτονια Γυναικοπαιδων Βρεφων στην Ιστορια του Πλανητη . Στα παπαρια τους . Ριξτους !!!!

Leave a Response