ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα με ήρωες τους δύο τερματοφύλακες

Κοινοποίηση:
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-0

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της νέας Super League στην Τούμπα όπου ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αλληλοεξουδετερώθηκαν κι έμειναν στο 0-0.

Με τους Θεσσαλονικείς να έχουν την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και τους «πράσινους» να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας.

Σε ένα ματς με σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο Παναθηναϊκός κατάφεραν να σκοράρουν και το τελικό αποτέλεσμα άφησε αμφότερους ανικανοποίητους στη «μάχη» για τις πρώτες θέσεις της Super League. Οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο επιθετικοί στο ματς, με τους “πράσινους” να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις, αλλά το πλάνο δεν… βγήκε στην πράξη, για καμία από τις δύο ομάδες, με τον Κοτάρσκι και τον Ντραγκόφσκι να είναι οι πρωταγωνιστές. Με «φουλ» επιθετικούς προσανατολισμούς ξεκίνησε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ επιδιώκοντας να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό μ’ ένα γρήγορο γκολ

Τις στιγμές όπου ο ΠΑΟΚ έβαζε  με ταχύτητα και ένταση, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλο πρόβλημα. Μόλις στο 11’ ο «Δικέφαλος» έχασε την πρώτη του σπουδαία φάση χτυπώντας από την αριστερή πλευρά με τον Μπάμπα, να κερδίζει κατά κράτος τον Βαγιαννίδη, αλλά ο Σβαμπ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντραγκόφσκι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο φρενήρη ρυθμό και στο 13’ έχασαν νέα τεράστια ευκαιρία όταν ο Ο Μπάμπα έκανε το ωραίο γύρισμα στον Σβαμπ, ο Αυστριακός έκανε το σουτ με την μία αλλά ο Ντραγκόφσκι έκανε ακόμα μία απίστευτη επέμβαση.

Στο 24’ χάθηκε νέα  μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπάμπα εντελώς ανενόχλητος να γυρίζει στον Κωνσταντέλια που δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε με συνέπεια να βγει άουτ.

 

Ο Παναθηναϊκός μετά το δύσκολο πρώτο ημίωρο, προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο  και στο 40’ απείλησε με τον Ιωαννίδη, αλλά το σουτ του διεθνούς φορ κοντραρίστηκε από τον Μιχαηλίδη. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πιο χαρακτηριστική τους φάση να ανοίξουν το σκορ στο 45’ με τον Ιωαννίδη να κάνει μαγική προσπάθεια μπαίνοντας στην περιοχή, πάσαρε στον Πελίστρι και ο Ουρουγουανός από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο ζωντανός στην επανάληψη και στο 47’ απείλησε με σουτ του Τετέ, με τον Κοτάρσκι να αποκρούει σωτήρια. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του «Τριφυλλιού» βρέθηκε στο 68’ σε εξαιρετική θέση για γκολ, όμως ο Κοτάρσκι για ακόμη μια φορά έβαλε σε εγρήγορση τα αντανακλαστικά του. Ο ΑλόνΣο έριξε στην μάχη Τζούριτσιτς. Μαντσίνι και τον Ουναϊ  που πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού αναζητώντας το «τρίποντο»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response