ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ – ΤΟ ΕΥΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ-ΠΕΡΟΥΚΙΝΙ”ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ “ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ”

Κοινοποίηση:
ΚΑΪΛΗ5-1024x682-1-600x400

 

Η Εύα Καϊλή ζήτησε να μην δικαστεί ως δημόσιο πρόσωπο αλλά ως μητέρα με παιδί. Ωστόσο, οι δικαστές αποφάσισαν την παραμονή της στις φυλακές του Χάρεν.

Να παραμείνει υπό κράτηση στις φυλακές του Χάρεν η Εύα Καϊλή αποφάσισε το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών.

Πρόκειται για την 3η φορά που οι συνήγοροι της Ευρωβουλευτού αιτήθηκαν την αποφυλάκισή της και απορρίφθηκε. Όπως τόνισε και ο γνωστός και ως «δικηγόρος του διαβόλου» Σβεν Μαρί που ανέλαβε την υπεράσπισή της, θα ασκήσουν έφεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Καϊλή μίλησε μόνο τρία λεπτά στην ακρόασή της και ζήτησε να μην δικαστεί ως δημόσιο πρόσωπο αλλά ως μητέρα με παιδί. Ωστόσο, οι δικαστές φοβούνται ότι μπορεί να παραποιήσει στοιχεία βγαίνοντας από τη φυλακή.

Πριν μπουν στην αίθουσα ο νέος δικηγόρος της τόνισε πως το παιδί της την χρειάζεται. «Είναι μητέρα ενός παιδιού που αυτή τη στιγμή το έχει ο παππούς της. Η θέση της Εύας Καϊλή είναι στο σπίτι. Θα ζητήσουμε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της», είπε.

Σημειώνεται, δε, ότι η σημερινή διαδικασία διαφέρει από τις προηγούμενες, καθώς απουσιάζει ο Βέλγος εισαγγελέας διαφθοράς, Μισέλ Κλεζ, που ήταν ο επικεφαλής της επιχείρησης που οδήγησε στις συλλήψεις για το Qatargate.

Παράλληλα, τα περιθώρια στενεύουν για την Εύα Καϊλή καθώς ο σύντροφός της φαίνεται πως αλλάζει τα λεγόμενά του για την εμπλοκή της. Ο ανακριτής πρόσθεσε μια ακόμη κατηγορία σε βάρος της Ευρωβουλευτού, αυτή για συμμετοχή σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Επίσης, ο κατηγορούμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος Αντόνιο Παντσέρι θα παραμείνει υπό κράτηση σύμφωνα με την απόφαση του συμβουλίου μετά τη σημερινή ακρόαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. k.Xio.
    Ειμαι κατοικος Βελγίου, περιοχη Antwerpen.
    Ζήτησα απο τις Βελγικες αρχες, να τεθεί το Ευακη
    σε κατ οικον περιορισμο στο σπιτι μου..
    Τι γνωμη εχετε. Ηταν σωστη κινηση??
    Να τεθεί υπο την εποπτιαν μου??.

  2. Εύα, μη χάνεις την πίστη σου! Μπορεί να γίνει κάποιο θάυμα και να δικαστείς στην Ελλάδα..

  3. …παει η 35αρα…Φωτογραφηθηκε η Ευα Καιλη εξω απο το ΠΑ…-YouTube

  4. Εγώ πάντως θα πλήρωνα να δω σε τσόντα πρώην αντιπρόεδρο Ευρωβουλής να πηδιέται με άλογο. Ευάκι σκέψου του όσο σε παίρνει ακόμα, άμα μπαταλέψεις ούτε για τσόντα δεν θα σε παίρνουν. Do it like Julia.

  5. Ευουτσο πάλι τον έφαγες τον πούτσο?

  6. ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ?
    ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ…
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ….

  7. Να σαπισει στην φυλακη……οταν εκλεβε να σκεφτοταν το παιδι της…..
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ…….ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ….

  8. Στο Ελλαδισταν θα ηταν ηδη ελευθερη.

    Ολα τα λαμογια,εμποροι ναρκωτικων και οι δολοφονοι κυκλοφορουν με την καλυψη του Αρειου Παγου.

  9. Μια απλη, τοσο απλη απορια για την κυρια. Εαν ειναι αθωα, τοσους μηνες γιατι δεν εξεφρασε προθεση χωρισμου απο τον ιταλο μαφιοζο ,προσεξτε: τον καθ ομολογια απατεωνα και εγκληματια συντροφο της ετσι; Εξαπατηθηκε οπως ισχυριστηκε σωστα; Ας πουμε οτι οκ, ιαχυει. Ο καθε νορμαλ ανθρωπος δεν θα χωριζε ρε παιδια, « χτες» κι ολας;! Σου καταστρεφει ο συντροφος τη ζωη σου , περαν του οτι σε κοροιδευει, χρησιμοποιει τη θεση σου, εξαπατα κλπ..κ συ μετα απο τοσους μηνες, μουγκα; Ταχα για το καλο του βρεφους;( για το οποιο και οι δυο αποδειχθηκαν ανικανανοι ως γονεις.. το οποιο ενω δεν φταιει σε τιποτα θα μεγαλωνει μακρια απο τους γονεις του. Τραγικο. ) Αντε μετα να πεισεις τα πρωιναδικα, οτι δεν εισαι αλλη μια «θεια Shakira » που παση θυσια δεν θελει να χασει το « τεκνόν» Πικε! Τον καθ ομολογια εγκληματια /απατεωνα ιταλο που παριστανε τον μεγιστανα κι απο πανω οφειλε να τον χωριζε χτες μπας κ πεισει αυτο που ματαια ισχυριζεται. Case study η κυρια, πρεπει να διδασκεται σε πανεπιστημια στο τι ΔΕΝ πρεπει να κανεις στη ζωη σου οταν φτανεις εκει π αυτη εφτασε.

  10. Τι θα πει να “μην δικαστει ως δημοσιο προσωπο αλλα ως μητερα με παιδι”;
    Δεν υπαρχει τετοιος νομικος ορος πουθενα στην Ευρωπη, η στην Αμερικη η καπου αλλου στον πολιτισμενο κοσμο.
    Τακτικη απολυτης απελπισιας, που σημαινει οτι της τελειωσε το παραμυθακι “ειμαι αθωα”.

  11. Ευτυχως που το Βελγιο δεν εχει δικαστες και εισαγγελείς σαν τους δικους μας τους αχρηστους

  12. Σε λιγο θα γεμισουν οι φυλακες απο την αθλια φαρα σας !!!! να ειστε ετοιμοι ρεμαλια κλεφτες !!!

  13. Τουλαχιστον ο δικηγορος του διαβολου δε μασαει, και εχει την καραφλα φορα-παρτιδα. Ο αλλος την κρυβει με περουκες…

    1. Χαχαχαχ….η πραγματική ουσία αυτής της ιλαροτραγωδιας…

  14. Ρε την Ευα που ειναι Ευη και πάει και κλαίει για μια πιπσοκοφρετα και γυαλίζει γιαούρτι και χλεμπ και βαζ και ραζ με μαζ αλλα οχι ρε ειπε η Ραπτη που εχει ιδια μποχα με Καιλη και κανει θρανιο φακς με Ινα παρασκηνια άιντε χαστουκι ζητά ενω Ευη οχι.. κλάμα

  15. καλα να παθει η πουταν@…. το αλλο ξεκωλο την αδερφη της ποτε θα την μπουζουριασουν???? η τον ρεμπεσκε τον πατερα της?

  16. Εισαι η μοναδική που δεν έκλεψες απο την χώρα και εισαι φυλακή ενώ όσοι κατάκλεψαν την Ελλάδα ειναι έξω Ειμαι μαζι σου

  17. αν ηταν ετσι .. δεν θα υπηρχε γυναικα στη φυλακη
    ακου λεει εχω παιδι … τωρα το θυμηθηκεσ ?
    για να την γλιτωσεισ καριολιτσα και μονο .. ρεεε μεσα στα μπουντρουμια 20 χρονια να φτιαξεισ επιδερμιδα

  18. Η Εύα πρέπει να δοκιμάσει ένα άλλο κόλπο. Πρέπει να πει στον δικαστή ότι ο Άδαμ είναι πολύ μοναχικός και απελπισμένος για τη συντροφιά της.

  19. Όταν έπαιρνε τις βαλίτσες το παιδί δεν το σκέφτηκε,;;;

  20. Όταν έπαιρνε τις βαλίτσες το παιδί δεν το σκέφτηκε;;;;

  21. Οσο πιο βαθεισ τοσο πιο καλά. Να σαπισηε μέσα καρ@γιολα.Οι ηλιθιοι που σας ψηφιζουν τι IQ εχουν?

  22. Και πίσω και μπροστά και πάνω στα σίδερα.
    Έτσι χτίστηκε η μουνοκρατορια.

  23. Καλά τα κατάφερε πάλι ο περουκωτός από το Κορωπί.

  24. Εύα ζούμε σε ταινία να σε δούμε…

  25. Το χειρότερο δεν είναι το γεγονός ότι κλέβουν, αλλά το γεγονός ότι τους εκλέγουν.

Comments are closed.