ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ – ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΜΗΠΩΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ! ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΛΙ…

Κοινοποίηση:
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και συζήτησε για ζητήματα της Δικαιοσύνης την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα, την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννη Σαρμά, τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, τον Γενικό Επίτροπο της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων Δημήτριο Κωστάκη, την Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ευγενία Βελώνη, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας Δημήτρη Βερβεσό και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος Γεώργιο Διαμάντη, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023.
(ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI)

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσε η αποφυλάκιση του καταδικασμένου για παιδεραστία Νίκου Σειραγάκη ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 401 έτη φυλάκισης (25 εκτιτέα) για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων.

Ο Σειραγάκης αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης της παρουσίας του όχι μόνο στο Ρέθυμνο όπου διέπραξε τα εγκλήματα του, αλλά σε όλη την Κρήτη, της απαγόρευσης να έρχεται σε επαφή με οποιονδήποτε ανήλικο, της υποχρέωσης του να δηλώσει μόνιμη κατοικία σε άλλη περιοχή της Ελλάδας και της υποχρέωσης του να εμφανίζεται στο κοντινότερο με την κατοικία του Αστυνομικό Τμήμα δυο φορές το μήνα.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από την εισαγγελία Ναυπλίου το βούλευμα που του άνοιξε την πόρτα της φυλακής μετά από 12,5 χρόνια εγκλεισμού, προκειμένου να εξετάσει εάν είναι εμπεριστατωμένη η αιτιολογία του.

Σε περίπτωση που ο κ.Ντογιάκος διαπιστώσει «κενά» στο σκεπτικό μπορεί να προχωρήσει σε αναίρεση του βουλεύματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΕΕΕΕΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΤΑΥΤΟΤΙΤΑ. ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ
    ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΚΟΥΛΗ.

  2. Ντογιάκος αχαχαχαχα ελληνική δικαιοσύνη αχαχαχαχαχα

    και τυφλή να μην ήτανε , θα έβγαζε τα μάτια μόνη της με αυτούς που την αντιπροσωπεύουν.

  3. ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΛΕΜΕ …..

  4. Τωρα το να τρως 400 χρονια και ν αποφυλακιζεσαι γαμω την ελληνικη δικαιοσυνη ετσι ωμα!

  5. Οταν κυβερνήσει ο Κούλης με το κακό θα αλλάξει ο αρχιδοτσιάρας τον νόμο για τις αποφυλακίσεις που ψήφισε ο βρωμερός σφύριζας.

  6. Φιλαράκι του κούλη θα ναι κι αυτός,γι’αυτό τον βγάλανε άρον άρον

  7. Γιατί ακαταδίωκτο στην Επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη δεν δίνεται ούτε στο Μπαγκλαντές. Θα παρέμβει εκεί όπως και για το ακαταδίωκτο για τα εμβόλια του μπουρλά και τα λοκντάουν που ψήφισε όλο το κλεπτοκρατικό τόξο;

Comments are closed.