ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ! Κλιμάκια προδοτών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ βγήκαν σεργιάνι στο Αιγαίο και κράζουν την Κυβέρνηση

Κοινοποίηση:
tsiriza

Πυρά κατά της κυβέρνησης για την “επικίνδυνη” στρατηγική που έχει ακολουθήσει στο προσφυγικό -μεταναστευτικό ζήτημα εξαπέλυσε την Παρασκευή από τη Λέσβο ο τ. Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, επικεφαλής κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο νησί.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται επίσης από τον Γιάννη Ραγκούση, βουλευτή Β’ Πειραιά – τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, και τον Πάνο Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το παρών δίνει και ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς.

Βγήκαν παγανιά ξαφνικά τα προδοτικά ραμολιμέντα του ΣΥΡΙΖΑ που μετά την ήττα τους στις εκλογές βγήκαν ξαφνικά από τα σπίτια τους αναλαμβάνοντας δράση. Βλέπετε, είναι “φασιστικό” το να μην στρώνεις κόκκινο χαλί στους ΛΑΘΡΟ και να υπερασπίζεσαι τα εδάφη.

Αναμένεται η αντίδραση των κατοίκων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. AN ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΤΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ .ΟΞΩ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

  2. Δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας να κλείσει το μπ@υρδέλο τους και να συλλάβει όλους αυτούς του προδότες? Τι σκατά? Mόνο Έλληνες πατριώτες ξέρετε να συλλαμβάνετε?

  3. τον κακό τους τον καιρό τα πουλημένα καθάρματα ……..

Comments are closed.