“ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Μ@ΡΗ!” Κωνσταντίνου: Μετακινήστε σε σπίτια τους μετανάστες στο Κρανίδι

Κοινοποίηση:
1

Την μετακίνηση των μεταναστών από το ξενοδοχείο στο Κρανίδι σε σπίτια στις πόλεις ζητάει ο Πέτρος Κωνσταντίνου και η ΚΕΕΡΦΑ.

Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ:

Μία νεαρή γυναίκα 39 ετών πέθανε σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.
Η δομή μας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι οι πρόσφυγες είχαν πρόβλημα με την τροφή που τους παρείχε το κέτεριγκ.Αυτές τις μέρες έτρωγαν όλοι μαζί σε τραπεζαρία στη δομή.
Λέγεται ότι στην δομή δούλευε άτομο που είχε βρεθεί θετικό στον ιό. Εύλογα λοιπόν ερωτηματικά μας απασχολούν. Είχε γίνει έλεγχος στους μετανάστες μετά την ανίχνευση του πρώτου περιστατικού; Είχε οριστεί ιατρική δομή που θα παρακολουθούσε τους πρόσφυγες; Είχαν ενημερωθεί οι ίδιοι ούτως ώστε να ζητήσουν βοήθεια στην περίπτωση που θα παρουσίαζαν συμπτώματα;

Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται το τεράστιο πρόβλημα ρατσιστικής αντιμετώπισης και εγκατάλειψης των προσφύγων στα στρατόπεδα αλλά και στις απομακρυσμένες δομές.

Οι πρόσφυγες εμποδίζονται από το να έχουν πρόσβαση σε σχολεία, μονάδες υγείας αλλά και νοσοκομεία. Αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που δίδονται στους πολίτες για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν αλλά και τα βήματα που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που εμφανίζουν συμπτώματα.

Απαιτούμε την άμεση εκκένωση των στρατοπέδων και των απομακρυσμένων δομών, την ενημέρωση των προσφύγων και την άμεση εγκατάστασή τους σε σπίτια στον ιστών των πόλεων.

Διαβάστε και αυτό
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΤΣΙΜΠΡΙΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

  2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ

  3. Αυτό το δυστυχισμένο πλάσμα Κωνσταντίνου, τι το αφήνουν και μιλάει ?
    Ποιός το ανέδειξε ?
    Αντί να το περιθάλψουν όπως χρειάζεται, με πολύ φροντίδα και αγάπη αυτό το ταλαίπωρο πλάσμα, το ανέδειξαν σε θέση να μιλά και να απαιτεί λάθος πράγματα ??? !!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ !!!
    Και ντροπή όλων όσων κάθεστε και ακούτε, προβάλετε, συνδιαλέγεστε και ασχολείστε πολιτικά μαζί με ένα τέτοιο άτομο.

  4. Αυτος παλι τι φρουτο ειναι? Οτι μαλακια σκεφτεται ο καθενας την λεει ποιος σας ειπε ρε πουθεναδες οτι μας ενδιαφερει η βλακωδης γνωμη σας ανθελληνακια του κερατα

  5. Και ποιος θα τους πληρωςει ολους αυτους και τα σπιτια τους;;; και μη μας πεις η πορνη ΕΕ γιατι θα ,,,,,,,,,,γιατι δεν δίνεις εσυ πρώτος το σπιτι σου και ολα τα σπιτια που εχεις, γιατι σιγουρα εχεις πολλα, για να δώσεις το καλο παραδειγμα;;; εεεεε;;;;;
    Αντε μου στον διάολο.

  6. Oυυυυυυυυυυυυυυστττττττττττττττττττττττττττττττττ εμετικό σίχαμα………….

  7. Ρε βλάκα μιλάς συνέχεια για πρόσφυγες και πρόσφυγες. Λαθρομετανάστες είναι. Πρόσφυγας είναι αυτός που στην χώρα του γίνεται πόλεμος και φεύγει για να γλυτώσει. Στο Κρανίδι όλοι αυτοί είναι από την Σομαλία, από το Κογκό, το Καμερούν και την υποσαχάρια Αφρική. Έχουν πόλεμο στις χώρες τους? Όχι βέβαια. Είναι φτωχοί και πεινασμένοι. Ας κάτσουν στις χώρες τους. Mήπως στην Ελλάδα σήμερα οι Έλληνες τρώνε με χρυσά κουτάλια? Φτωχοί και πεινασμένοι είναι και οι Έλληνες. Αν είναι να ταίσουμε τα εκατομμύρια των φτωχών και πεινασμένων του πλανήτη θα εξαφανιστούμε εμείς και θα ζήσουνε αυτοί. Μπετόβλακα.

  8. H AΝΤΑΡΣΥΑ είναι κόμμα των άεργων λαθρομεταναστών και μόνο ? Που είναι ο πόνος σας για τους πολλούς άνεργους, τους αδύναμους και τους φτωχούς και άρρωστους έλληνες ? Τι σόϊ κόμμα της ελληνικής εργατικής τάξης είστε ?

    Δεν σας νοιάζει καθόλου που αρρωσταίνουν από κορονοιό οι συμπατριώτες μας ?

    Δεν λέτε κουβέντα για τους αποθανόντες και τη μοίρα τους ….

    Αϊ στο διάολο προδότες της πατρίδας !

  9. ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

  10. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Comments are closed.