ΠΑΣΟΚ: Ανοίγουν τα χαρτιά τους οι έξι υποψήφιοι αρχηγοί του -Οι τοποθετήσεις τους

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τις θέσεις τους, τις πολιτικές τους προτεραιότητες και το προγραμματικό πλάνο της «επόμενης μέρας» παρουσιάζουν οι έξι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Επί της ουσίας πρόκειται για το πρώτο άτυπο debate. Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου ανοίγουν τα χαρτιά τους για όλα τα μείζονα θέματα. Μιλούν για τις εξελίξεις στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό και αναπτύσσουν τις προτάσεις τους για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητική τροχιά, ενισχύοντας τον αντιπολιτευτικό του ρόλο στην πορεία προς τις εθνικές κάλπες το 2027. Τα γκάλοπ δείχνουν ήδη ότι η συμμετοχή στις κάλπες του πρώτου και δεύτερου γύρου, στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου αντίστοιχα θα είναι ενδεχομένως μαζικότερη από την προηγούμενη εσωκομματική αναμέτρηση του 2021, όταν ψήφισαν 270 χιλιάδες μέλη και φίλοι του κόμματος.

Οι έξι υποψήφιοι από αύριο θα επανέλθουν στις περιοδείες, ενώ σε συνεννόηση με την Επιτροπή Δεοντολογίας θα προσπαθήσουν να κλείσουν την «εκκρεμότητα» με την οργάνωση της πρώτης τηλεμαχίας στην ΕΡΤ. Μέχρι τώρα έχει προταθεί η 24η Σεπτεμβρίου, ωστόσο η ημερομηνία δεν έχει ακόμη «κλειδώσει», παρότι και οι έξι «ομνύουν» στην ανάγκη διεξαγωγής του debate στην τελική ευθεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μπαταχτσήδες ολκής Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ Ρεκόρ 1Δισεκατ. ευρώ τα τραπεζικά δάνεια τους Ξαναψηφίστε τους Όρνεα.

Leave a Response