ΠΑΤΗΡ ΙΓΝΑΤΙΟΣ : «Ο ΠΟΥ φέρνει τη δικτατορία του Αντίχριστου»

Κοινοποίηση:
98yh9-1

Ο Π. Ιγνάτιος, ιερομόναχος στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου, διέκοψε τη θεία λειτουργία την Κυριακή καθώς μια πιστή φορούσε μάσκα. Απευθυνόμενος στην 74χρονη γυναίκα είπε «δε θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου». Σε δηλώσεις στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, ο π. Ιγνάτιος, επιβεβαίωσε το περιστατικό δηλώνοντας μάλιστα ότι ο κορωνοϊός είναι ένα φιάσκο. «Προσπαθούν να εφαρμόσουν μια παγκόσμια δικτατορία μέσω του ΠΟΥ, τη δικτατορία του Αντίχριστου».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων πως στοιχειοθετεί την άποψη του ότι ο ιός είναι ένα φιάσκο, τη στιγμή που επιστήμονες από όλο τον κόσμο μιλούν για πανδημία και οι αριθμοί ασθενών και νεκρών αποδεικνύουν του λόγου το αληθές ο ίδιος σχολίασε:

«Υπάρχουν πολλοί ιοί. Ο κορωνοϊός δεν είναι Πανδημία και όσοι είπαν ότι δικοί τους άνθρωποι πέθαναν, πληρώθηκαν για να το κάνουν. Στην εκκλησία είναι προσβολή να φορούν οι πιστοί μάσκα. Προσβάλλουν τον κόσμο. Η εκκλησία είναι ιερός χώρος. Είναι το κατοικητήριο του Θεού και των Αγίων και οι Άγιοι θεραπεύουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μπράβο στον πάτερ που στέκεται απέναντι στους Σιωνιστές και τα βρωμερά σχέδια τους.

  2. Ο πατερ δεν εχει δικιο………γιατι κατα πρωτον δεν ειναι εκκλησία του…………ειναι του χριστου κατα δεύτερον για αυτο μας κραζουνε οι άθεοι οτι και καλα δεν προσέχουμε……..και δεν μιλαω για την θεία κοινωνία αλλα για την ευταξία και τις αποστάσεις μεσα στο ναο και εκεινει που προσεξε την εκραξε.

  3. Συγχαρητήρια στον Πάτερ, μακάρι να μας φωτίσει και να μας δώσει δύναμη ο Θεός να ομολογήσουμε και εμείς την ορθή πίστη

  4. Πόσο δίκιο έχεις πάτερ.
    Μέχρι το Θεό και ακόμη παραπάνω.
    Το σύστημα όμως που είναι ανίκητο θα σε συντρίψει όπως θα συντρίψει και όποιον άλλον προσπαθήσει να πάει ενάντια στα σχέδιά του.
    Θρηνούμε σε 8 μήνες 400-500 χιλιάδες ηλικιωμένους από τους οποίους οι περισσότεροι πέθαναν από άλλα αίτια και απλά τους εμφανίζουν από κορονοιό ενώ μόνο από την πείνα κάθε χρόνο πεθαίνουν τουλάχιστον 5.000.000 παιδιά και το ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ και όχι ηλικιωμένοι 80 και 90 ετών.
    Πότε άλλοτε τα ΜΜΕ πληρώθηκαν με εκατομύρια για να κρύψουν την αλήθεια;;;;;;;;
    Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι.Και μάσκα θα μας φορέσουν και φίμωτρο και λαιμαριά και τσιπάκι. Όλα θα τα κάνουμε για ένα πιάτο φαγητό.
    Αυτή θα είναι η ανταμοιβή μας.

  5. ΜΑΛΟΝ Ο ΠΑΤΕΡ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ , ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ !!!

  6. Την αλήθεια θα την μάθετε σύντομα,έχει δίκιο ο Παπαφλέσσας αυτός!

    1. νικο Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ σε λιγο που θα ερθει Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ μετα τον κορονωιο ..εκει να ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ αυτων των πολιτικων ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ σε λιγο αφου δημιουργησουν μια κυβερνηση ταχαμ εθνικης ενοτητας και εθνικης σωτηρειας.

  7. Αληθειες λεει οπου θελουν υπαρχει κορονοιος στη γιορτη για χαχα την δημοκρατια γιατι δεν φορουσαν τα σουργελα μασκες στην πουσμυκονο που στριμογνονται γιατι δεν φορανε Ας τα κομματια πια βαρεθηκαμε και συχαθηκαμε

  8. Τώρα θα διαχωριστούν οι πραγματικοί πιστοί ιερείς απ’αυτούς που απλώς ήθελαν βόλεμα,δόξα και μισθό.

  9. Ο πατερ ειπε απλα την αληθεια και μονο, αυτη ειναι η πραγματικοτητα ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Ο θεος να σε εχει καλα πατερ μου, ΙΣ.ΧΣ. ΝΙΚΑ.

Comments are closed.