ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ “ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ” ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΜΕΘΥΣΜΕΝΗΣ” ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΦΥΛΑΚΟΒΙΩΝ-ΛΗΣΤΩΝ – ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ… ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ. ΠΗΡΑΝ “ΦΩΤΙΑ” ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ!

Κοινοποίηση:
427023323_379141521724208_272724075342284669_n

Συστημικά κανάλια μεταδίδουν ότι μεταξύ των συλληφθέντων στο θέμα του αντάρτικου πόλης συγκαταλέγονται πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ και των Ενόπλων Δυνάμεων! Να κρατήσουμε μικρό καλάθι!

Δύο εν ενεργεία πυροτεχνουργοί διαφορετικών Σωμάτων των ενόπλων δυνάμεων (του στρατού και της αεροπορίας) περιλαμβάνονται στους δέκα συλληφθέντες από την Αντιτρομοκρατική. Οι δύο στρατιωτικοί φέρονται να είχαν ρόλο «συνεργάτη» των επτά κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση “Σύμπραξη Εκδίκησης”, χωρίς άμεση συμμετοχή στην ίδια την οργάνωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Άλλοι λένε είχαν σχέση άλλοι όχι- Υπενθυμίζουμε ότι και στην υπόθεση της σύλληψης του αρχηγού των Πυρήνων, πάλι τα ίδια διαδόθηκαν και στο τέλος τους άφησαν ελεύθερους για μη επαφή και σχέση με τους αντιεξουσιαστές.

To παιχνίδι Χαρδαλιά (αντιτρομοκρατική) και του Χρυσοχοΐδη πάντα ήταν βρώμικο και παρακρατικό. Ο κόσμος να μην ψαρώνει και να μην πιστεύει τις ανακοινώσεις του καθεστώτος!

Διαβάστε τι μεταδίδουν!

Σοκ: Πυροτεχνουργοί του στρατού έδιναν εκρηκτικές ύλες σε τρομοκράτες!

Αδιανόητη τροπή πήρε η έρευνα της αντιτρομοκρατικής καθώς δυο στελέχη του Στρατού έδιναν εκρηκτικά σε τρομοκράτες!

«Λαβράκι» έβγαλε η μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής που ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης (27/02) καθώς δυο στελέχη του Στρατού, πυροτεχνουργοί συγκεκριμένα, προμήθευαν τρομοκράτες με εκρηκτικές ύλες!

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα έρευνα, οι δύο στρατιωτικοί φέρονται να είχαν ρόλο βοηθήσει με την προμήθεια εκρηκτικών υλών τους επτά κατηγορουμένους για συμμετοχή στην οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», χωρίς ωστόσο άμεση συμμετοχή στην ίδια την οργάνωση.

Το φτιάξανε καλά το “έργο”. Προ γενικής απεργίας, τα ξεπουλημένα κανάλια, ανέλαβαν “εργολαβία” με την “τρομοκρατία” να ξεχάσουμε το μαζικό έγκλημα των Τεμπών. Βαρβάτος και “επαγγελματίας” ο σώγαμπρος Μιχάλης

Προ γενικής απεργίας, εφημερίδων που ήδη έχουν κλείσει και δεν μπορούν πια να γράψουν τίποτα, παρά μόνον να τα λένε οι παπαγάλοι στα ΜΜΕ των νταβάδων που τα παίρνουν από τον Μητσοτάκη και αναμόχλευσης Τεμπών λόγω του ενός έτους από το μαζικό έγκλημα, να οι τρομοκράτες… Και η ΕΥΠ άλλωστε είναι υπό αρχηγεία Μητσοτάκη. Τυχαία όλα αυτά. Και ο πατέρας του, ο γερο- βρυκόλακας τα έκανε αυτά, αλλά ερασιτεχνικά.
Τώρα είναι ο Μιχάλης, ο δυνατός. Ο βαρβάτος που τα κάνει επαγγελματικά σε συνέργεια με την Πρεσβεία όπως και το 2002.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ?

Comments are closed.