“ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΣΑΚΙ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟ. ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ. ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ”

Κοινοποίηση:
sismanogleio-ape

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι η υπόθεση είχε αίσιο τέλος μετά από την φιλοτιμία συγκεκριμένων γιατρών και την παρέμβαση του MAKELEIO.GR

Προηγούμενη ενημέρωση

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη σοβαρή καταγγελία αναγνώστη μας

“Καλησπέρα σας,

Επικοινωνώ μαζί σας καθώς βρίσκομαι σε απόγνωση.

Ο πατέρας μου  νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο με covid και ενώ έχει διασωληνωθεί από το πρωί δεν τον έχουν βάλει σε κρεβάτι ΜΕΘ / ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!!
Επικοινώνησα με γνωστό Ιατρό από το Κατ όπου υπάρχει διαθεσιμότητα ΜΕΘ-COVID και ο άνθρωπος κανόνισε να γίνει μεταφορά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα.
Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από γιατρό του Σισμανογλείου.
Η δικαιολογία ήταν οτι ελευθερώθηκε ΜΕΘ στο Σισμανόγλειο (ενώ προηγουμένως διαβεβαίωνε ότι θα είναι αδύνατο να βρεθεί)!!.

Ο πατέρας μου παλεύει ολομόναχος και διασωληνωμένος ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ και φοβάμαι για τα χειρότερα.

Η επικοινωνία μου με τους ιατρούς επαφίεται στη διάθεση τους και μόνο / κατα την τελευταία μου συνομιλία δε γνωρίζανε σε πιο θάλαμο βρίσκεται ο πατέρας μου όντας διασωληνωμένος..

Περιττό να ανφέρω ότι στο ερώτημα μου για να κάνουν αίτηση του νέου χαπιού που ανακοινώθηκε οτι κυκλοφορεί από χθες εισέπραξα την επιστημονική απάντηση: ‘Eσείς είστε γιατρός? Σιγα μην το δικαιούται’

Παραμένω στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία σχετικά με το έγκλημα που διαπράτεται αυτή τη στιγμή στο Σισμανόγλειο.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο θα σας ήμουν ισοβίως ευγνώμων”

(Γιος ασθενούς) Τα ονόματα στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Τώρα θυμήθηκαν πολλοί οτι το σύστημα Υγείας δεν δουλεύει, ότι οι υγειονομικοί σε ενα μεγαλο βαθμο ήταν αδιαφοροι, οτι ειδικευόμενοι ηταν οι μονοι βρισκονταν στην εφημερία και οι λοιποι στο σπιτι τους, οτι νοσοκομες – και μιλαω – πολυ προ κοβιντ – απο το 2000..κοιμοντουσαν τη νυχτα…λες και επροκειτο για ξενοδοχειο κ οχι τη δουλεια τους.Αυτο το “σακι” κατι μου θυμιζει… κ τον αεναο αγωνα του συγγενους να μαζεψει τα ασυμαζευτα….
    μην ξανακουσω δεν ειναι ολοι το ιδιο (ειναι αρκετοι-ισως κ οι μισοι, ;οπως και στα περισσοτερα επαγγελματα-τη δουλιτσα μας, το μισθο μας κ ας καει ο αλλος!βλεπε κορυνους στο Ματι). Απλα ο κοβιντ ανεδειξε αυτο που ζουσαν καποιοι – πολυ λιγοτεροι – τοτε που ο κοσμος εβγαινε για να υπερθεματισει υπερ των ολυμπιακων αγωνων του 2004…αντι της δημιουργιας εντατικων…Εντατικες δεν γινονται με δερματολογους…κ οδοντιατρους ουτε με ελλιπή μέσα..ουτε στον καιρο κρισης….ειναι αργα πια για ολους.!

  2. Στην Γερμανία λένε δεν φταίει ο λαός, οι ΝΑΖΙ τα έκαναν. Ο λαός της Γερμανίας είναι συνυπεύθυνος στο μεγαλύτερο μέρος του εξαιτίας της σιωπής και της αποδοχής αυτών που γινόταν.
    Καλώ όλους τους γιατρούς να επιδείξουν ευτηξία και να κρατήσουν την ανθρωπιά τους, τώρα που ο λαός τους χρειάζεται περισσότερο.
    Επίσης το πρόστιμο των 100€ είναι ύβρις!

  3. Και μετά από τα άθλια νοσοκομεία, ο Κούλης θέλει το κατοστάρικo από παππούδες και γιαγιάδες. Ο Θεός να τον τιμωρήσει πολύ σύντομα!

  4. Καθάρματα λαμόγιο γιατροί του συστήματος του κουκισταν ,βοθριλες φακελακηδες που δεν βοηθούν τους ανθρώπους για φυλακή είστε ρε

  5. να προσέχουμε μη κολλήσουμε κοβιντ όχι λόγω της επικινδυνότητας του ιου αλλά λόγω κάποιων επικίνδυνων γιατρών.

  6. θεε μου και στειλε ενα γκοτζιλα να τους φαει ολους τους ελλεινους του κοσμου

  7. ξεφτίλισαν και τι λεμε ΜΕΘ στο Ελλαδιστάν…καμία σύγκριση με τις αντίστοιχες μονάδες στο εξωτερικό σε σοβαρές χώρες..σαν να συγκρίνεις κοτέτσι με σπίτι

  8. Σε κάποια κλινική κοβιντ διασωληνωμενος θα βρίσκεται ο άνθρωπος.. Εκεί να ψάξει να τον βρει..

  9. Εγκληματίες κυβερνούν από την εποχή μετά τον Γεννηματά.
    Καταστρέψατε τη Δημόσια Υγεία.
    Δεν υπάρχει πια.
    Πού πάνε οι φόροι μας και τα χαράτσια τόσα χρόνια ρε μάγκες σαΐνια πολιτικοί;;
    Κουνηθείτε για τους ανθρώπους στα Δημόσια Νοσοκομεία, γιατί θα σας πάρει ο διάολος.
    Κι αυτήν τη φορά σοβαρολογούμε.
    Τυφεκισμό στο Σύνταγμα.

  10. δεν υπαρχει ο ιος ειναι ολοι ηθοποιοι το κανουν για να μπολιαστουμε και να αλλαξει το dna μας να γινουμε πακιστανοι και γκει!!! χιο παμε να παρουμε την πολη ειναι ολοι διεφθαρμενοι μασονοι εξωγηινοι!!!!σωρρα μας λειπεις!!!σινουρι δαφνη μονοδρομος!!

  11. Ο κόβιντ είναι ψευτοιός. Νεκροί με κόβιντ δεν είναι νεκροί από κόβιντ. Ο κόβιντ δεν σκοτώνει. Αυτοί που πεθαίνουν πεθαίνουν επειδή είναι γέροι και έχουν υποκείμενα νοσήματα. Από τα υποκείμενα νοσήματα πεθαίνουν. Το μπόλι είναι περιττό και επικίνδυνο. Όποιος κάνει μπόλι είναι πρόβατο!

    1. εσύ μην το κάνεις αλλα άσε τις συμβουλές και τους χαρακτηρισμούς γιατί μάλλον προσπαθείς να πείσεις τον εαυτόν σου

  12. Πήγαινε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και αν δεν βρεις ανταπόκριση,αφ@πλ!σε….

  13. Πολλοί απ’τους θανάτους που αποδίδονται καθημερινά στον ιό οφείλονται στην πραγματικότητα στην εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων.

Comments are closed.