ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ! «Πάντα ανησυχώ όταν υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει κάποιο λάθος από Τουρκία, Κύπρο ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ» – ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ…

Κοινοποίηση:
pompeo-1-630x400

Ποια αμερικανική υποστήριξη;;; Ήρθε εδώ ο Πομπέο και μας δουλεύει μέσα στα μούτρα. Φοβάται για… λάθος από την Ελλάδα; Που βλέπει τα σύνορά της να έχουν γίνει σουρωτήρι;; Που οφείλει να σώσει ότι δεν έχει σωθεί ακόμα σχετικά με τα κυριαρχικά δικαιώματά της;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι ακριβώς είπε στην ΕΡΤ σε συνέντευξη που παραχώρησε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ???? ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ !!! ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΜΑΣ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ???? ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟ!!!!

  2. Μετά από τίς δηλώσεις τού Μάικ ηρεμήσαμε . Οι ΗΠΑ θα προστατεύουν την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας, όπως ακριβώς κάνουν 45 χρόνια προστατευοντας τήν Εθνική Κυριαρχία τού ψευδοκράτους τού Ντενκτάς , από τούς αδηφάγους Ελληνοκυπριους !!!

  3. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΟΙΟΝ?????? ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ???? ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ HENRY KISSINGER??? 10.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ = ΦΟΒΟΣ!ΦΟΒΟΣ!ΦΟΒΟΣ! ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΙ ΜΟΥΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Ο “ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ” ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ-ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ-ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!

Comments are closed.