ΠΕΦΤΕΙ!!! ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΥΓΕΝΑΚΗ – ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ Λ@ΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2027!

Κοινοποίηση:
γηγγ

Ένα ξεκάθαρο μετεκλογικό τοπίο καταγράφει η Metron Analysis στην μέτρηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega:

Η ΝΔ πέφτει και πέφτει χωρίς αλεξίπτωτο αφού στην πρόθεση ψήφου δεν παίρνει ούτε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Στη δημοσκόπηση αυτή καταγράφεται στο  24,4%.

Την ίδια στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαφορά 26 μονάδων από τον Στέφανο Κασσελάκη στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, αλλά η ακρίβεια θεωρείται πλέον το μεγαλύτερο πρόβλημα από σχεδόν έναν στους δύο ψηφοφόρους και το 42% εκτιμά ότι η μεγάλη αποχή στις ευρωεκλογές ήταν μία διαμαρτυρία για το πολιτικό μας σύστημα και ένα 65% εκτιμά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο κ. Μητσοτάκης έχει 33% – δηλαδή ποσοστό μεγαλύτερο από του κόμματός του στις ευρωεκλογές – ενώ τον κ. Κασσελάκη επιλέγουν οι μισοί από όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Ανδρουλάκη το 30% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, ο κ. Βελόπουλος προηγείται του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ερώτημα αυτό!

Δείτε την έρευνα:

MetronForum-12
MetronForum-14
MetronForum-30
MetronForum-6
MetronForum-7
MetronForum-8
MetronForum-9
MetronForum-18
MetronForum-19
MetronForum-22
MetronForum-27

Ενδιαφέρον θα έχει η επόμενη δημοσκόπηση που θα προσμετρηθεί και η μεγάλη φθορά της Κυβέρνησης μετά τις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ σχετικά με το σκάνδαλο Αυγενάκη, κάτι που δεν περιλήφθηκε στην παραπάνω δημοσκόπηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Με το 60% της αποχής έχει υπολογισθεί αυτό το 24%; Δλδ ούτε 10% . Ξεφτιλίστηκε η ΝΔ από τον γιο του αποστάτη. Ας πάρει ψήφους απο τα ΛΟΑΤΚΙ+

  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣ ΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ , Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ Η ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟ Σ ΑΠΟ ΚΑΚΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΗ Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟ ΙΤΟΙ , Ο ΘΕΟΣ ΝΑΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝ ΗΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

  3. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

Leave a Response