ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ;; Συνελήφθη ο ιδρυτής και πρώην διευθυντής του «Pride in Surrey» για βιασμό ανηλίκου και πολλαπλά σεξουαλικά αδικήματα κατά παιδιών!

Κοινοποίηση:
ΕΡΓΕΡ

Ο ιδρυτής και πρώην διευθυντής του αμφιλεγόμενου «Pride in Surrey» (σ.σ. το Σάρρεϋ είναι κομητεία στη νοτιοανατολική Αγγλία) που διοργανώνει ετήσιες πορείες Pride και εκδηλώσεις LGBT+ έχει συλληφθεί και κατηγορείται για πολλαπλά αδικήματα όπως αυτό του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών!

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, το Pride in Surrey (Surrey LGBTQ Pride CIC) είναι «μια μη κερδοσκοπική εταιρεία κοινοτικού ενδιαφέροντος με αποστολή να γιορτάσει, να εκπαιδεύσει και να συνδέσει την LGBTQ+ κοινότητα και τους συμμάχους σε όλο το Surrey και τις γύρω κομητείες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, ο 40χρονος Stephen Ireland και ο 26χρονος εθελοντής David Sutton συνελήφθησαν την Τετάρτη και έχουν προφυλακιστεί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail στο δικό της ρεπορτάζ, «ο προστάτης μιας LGBT+ φιλανθρωπικής οργάνωσης που ενθάρρυνε τα νήπια να αμφισβητήσουν το φύλο τους κατηγορήθηκε για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού. Ο Stephen Ireland κατηγορείται για βιασμό ενός παιδιού, πολλαπλές σεξουαλικές επιθέσεις, ηδονοβλεψία, λήψη άσεμνων φωτογραφιών νεαρών καθώς και σχέδιο απαγωγής παιδιού.

Ο 40χρονος, ο οποίος ήταν καταχωρισμένος ως διευθυντής του Pride στο Surrey μέχρι τον Ιούνιο, εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη κατηγορούμενος ότι διέπραξε τα αδικήματα σε διάστημα δύο ετών από τον Αύγουστο του 2022 έως τον περασμένο μήνα.

Μαζί του στο δικαστήριο ήταν ο David Sutton, 26 ετών, ένας πρώην εθελοντής του Pride in Surrey, ο οποίος κατηγορείται για ηδονοβλεψία, κατοχή ακραίας πορνογραφίας, συνωμοσία για σεξουαλική επίθεση σε παιδί και σχέδιο απαγωγής ενός νεαρού. Και οι δύο είναι από το Addlestone στο Surrey και  συνελήφθησαν την Τετάρτη. Έκτοτε τέθηκαν υπό κράτηση για να εμφανιστούν ξανά στο δικαστήριο στις 12 Σεπτεμβρίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: