ΠΗΓΕ ΚΑΙ … Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Κοινοποίηση:
AVRAMOPOULOS_MITS

Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη και τον άλλο μεγάλο…. πατριώτης Νίκο Δένδια ποιος έσκασε μύτη χθες στην Θράκη για να μαζέψει ψήφους για τη Νέα Δημοκρατία; Ο Δημητράκης Αβραμόπουλος!

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας στα πλαίσια των τελευταίων προεκλογικών περιοδειών από τους γαλάζιους ανά την Ελλάδα επισκέφθηκε το νομό Ροδόπης κλιμάκιο στο οποίο η παρουσία του Αβραμόπουλου “ξεχώριζε” για πολλούς λόγους…

Καταρχάς πρέπει να σημειώσουμε ότι αν και δεν έχει καμία πιθανότητα να μπει στη νέα κυβέρνηση που θα ανακοινωθεί από την Δευτέρα ο Αβραμόπουλος έχει μεταβληθεί στον μεγαλύτερο γλειφτη του Κούλη Μητσοτάκη προσπαθώντας να βρει και να ξαναπαίξει έναν οποιοδήποτε ρόλο. Οι υπηρεσίες που τρέχει μάλιστα να προσφέρει ειδικά για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις του είναι αρκετά…εύκολες διότι συγκαταλέγεται και αυτός στους πρόθυμους υποτακτικούς ΚΕΠ Ιωνία των ξένων κέντρων εξουσίας και μυστικών υπηρεσιών για τα παιχνίδια της νέας προδοσίας που έχουν δρομολογηθεί για αμέσως μετά από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Οι πληροφορίες που έχουμε μάλιστα αναφέρουν ότι ζήτησε με δική του πρωτοβουλία ο Δημητράκης να συμπεριληφθεί στο κλιμάκιο πού πήγε χθες στην Ροδόπη και τους υποδέχθηκε ο τοπικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και άλλοτε πιστός καραμανλικός Ευριπίδης στυλιανίδης

Ήδη όλο το προηγούμενο διάστημα ο Αβραμόπουλος έχει κατεβάσει όχι μόνο τα παντελόνια αλλά και έχει παραδοθεί πλήρως στο μητσοτακέικο προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει πάλι την βουλευτική έδρα και κυρίως την βουλευτική ασυλία. Διότι μπορεί να την σκαπουλάρησε με την ιστορία της Novartis αλλά αφενός τα …αδιευκρίνιστα ποσά που του βρέθηκαν πάντα θα τον συνοδεύουν και δεν ξέρει τι μπορεί να του προκύψει ανά πάσα στιγμή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρέθηκε μπλεγμένος και στο σκάνδαλο του Κατάργκέιτ που κι αυτό δεν μπορεί να ξέρει ποια εξέλιξη θα έχει…

Ποιος δεν θυμάται λοιπόν ότι εδώ και ένα χρόνο ο Μητσοτάκης τον είχε πετάξει κυριολεκτικά έξω και δεν δεχόταν ούτε να τον συνάντηση αλλά εκείνος σαν πιστό σκυλάκι έτρεχε και παρακαλούσε φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να θεωρεί…επιτυχία του ότι τελικά κατάφερε να γίνει δεκτός από τον τότε άντ αυτού πρωθυπουργικό ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη. Ο Δημητράκης Αβραμόπουλος κυριολεκτικά εκλιπαρούσε να τον βάλουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια προσκυνώντας και υποσχόμενος να κάνει οτιδήποτε. Ακόμα και όταν του απέκλεισαν την κάθοδο στην αγαπημένη του Α Αθηνών αντιπρότεινε την Αρκαδία την οποία επί χρόνια παρουσίαζε ως γενέτειρα και ιδιαίτερη πατρίδα του. Και όταν αποκλείστηκε και αυτό το ενδεχόμενο τότε άρχισε να ικετεύει να μπει τουλάχιστον στο νομό Ηλείας παραδεχόμενος για πρώτη φορά ότι από εκεί είναι στην πραγματικότητα η καταγωγή του εκ μέρους του πατέρα του. Αυτό όμως ήταν κάτι που συστηματικά μέχρι πρόσφατα για λόγους που εκείνος γνωρίζει καλύτερα  από τον καθένα το απέκρυπτε και δεν ήθελε ούτε που να ακούγεται. Μέχρι και βόλτα τον σκύλο του Μητσοτάκη τον …Πίνατ, προθυμοποιήθηκε να πηγαίνει, όπως λένε οι κακές γλώσσες, για να αποκτήσει την εύνοια του Κούλη και να τον δεχτεί πάλι στις υπηρεσίες του. Άλλωστε, όταν είχε πάει στον Πύργο προεκλογικά ο Κούλης του έδειχνε μέχρι και τότε την απέχθειά του ενώ ο Μητσάρας κατάφερε τελικά να βγει βουλευτής με το ζόρι, στην τρίτη θέση και …καταϊδρωμένος. Λένε μάλιστα όσοι ξέρουν τα μυστικά ότι κατάφερε να περάσει τη «γραμμή» και να βγει βουλευτής με …σπρώξιμο.

Η ουσία είναι ότι χτες πήγε στην Ροδόπη για να προσφέρει υπηρεσίες όχι μόνο στον Κούλη αλλά και στον Ερντογάν. Θέλει να παίξει το ρόλο της «γεφυρας» ανάμεσα στους δύο και μάλιστα ως προς αυτό επικαλείται ότι ήταν ….δήμαρχος στην Αθήνα παράλληλα με την περίοδο που ηταν ο Ερντογάν δήμαρχος στην Κωσνταντινούπολη και έκτοτε είναι φίλοι. Μάλιστα είχε προσκληθεί και πρόσφατα στην νέα ορκωμοσία του Ερντογάν μετά την πρόσφατη  εκλογική του νίκη. Επίσης είναι γνωστή η ενδοτική και δουλική του στάση δηλώνοντας εδώ και καιρό ότι η επανεκλογή Ερντογάν θα ήταν παράθυρο ευκαιρίας για τον διάλογο μεταξύ των δύο χωρών ενώ επανειλημμένα με δηλώσεις έχει ταχθεί στην ίδια γραμμή της ενδοτικότητας και της συνεκμετάλλευσης κατά τρόπο ανάλογο με εκείνα που έχει πει για κόκκινη γραμμή στα 6 ναυτικά μίλια και όχι στα 12 ο Γ. γεραπετρίτης που προορίζεται για νέος υπουργός Εξωτερικών προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα και μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου η διαδικασία της νέας προδοσίας με την Τουρκία μέσω της προσφυγής στην Χάγη.

Στην Ροδόπη ο Αβραμόπουλος πήγε χθες για να κινηθεί –αν και σε πιο …διπλωματικό στυλ- στο ίδιο πλαίσιο με την Ντόρα Μπακογιάννη που πήγε τις προηγούμενες ημέρες και απειλούσε τους μειονοτικούς να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ αλλά να …ξαναψηφίσουν τη ΝΔ, όπως έκαναν και με την ίδια το 2012 που έδιναν στο ανύπαρκτο κόμμα της στο νομό Ροδόπης ποσοστό …18%. Ως «φίλος» του Ερντογάν και …τσάτσος του Κούλη ο Αβραμόπουλος πήγε χθες να το παίξει «συμφιλιωτής» αλλά στην πραγματικότητα να υπηρετήσει τα βαθύτερα σχέδια της Δύσης για την «αυτονόμηση» της Θράκης και την παροχή προνομίων για την αναγνώριση της … «τουρκικής μειονόττας». Κι όλα αυτά στον απόηχο της χθεσινής μας αποκάλυψης ότι η Ντόρα Μπακογιάννη με έγγραφα – ντοκουμέντα από τα Wiki leaks από την περίοδο 2006-08, περίοδο καρά την οποία  ήταν υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή έχοντας διαδεχτεί τον Π. Μολυβιάτη. Από τα ντοκουμέντα αυτά   φαίνονται οι εντολές – οδηγίες των Αμερικανών για την ικανοποίηση των αιτημάτων Ερντογάν  στην περιοχή της  Θράκης και όχι μόνο. Αφορούν την «εντολή» ακόμη και για τη δημιουργία του τζαμιού στην Αθήνα προκειμένου να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες του Ερντογάν για τη μειονότητά του, κάτι που όπως ξέρουμε ήδη οι ελληνικές κυβερνήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Παρτε το αποφαση η ελλαδα ειναι κομματι της τουρκιας και οτι και να κανετε αυτο δεν θα αλλαξει…..η ελλαδα πεθανε και οι ελληνες ειναι οι δολοφονοι της πατριδας τους…….ουτε ο κουλης, ουτε τα ουφος, ουτε ολοι οι αλλοι… ψαξτε στα λασπονερα για τις αιτιες…..

  2. Εγω νομιζα οτι πηγε στη….Novartis αλλα μετα καταλαβα οτι πηγε στη Ροδοπη επειδη δεν ειδα τον επιστημονα καντηλαναφτη!

  3. Είναι 70 just ο Αβραμόπουλος και μοιάζει με 90…

  4. ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΣΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ …

  5. Ο Αβραμόπουλος καίτοι υιός στρατηγού της Χωροφυλακής ήταν κομμουνιστής.
    Μετά την αποφοίτηση του από το Ιταλικό Λυκείο εισήλθε στην Νομική σε ηλικία 21 ετών με την τετάρτη προσπάθεια.
    Προσελήφθη στο Διπλωματικό σώμα.
    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον είχε σύμβουλο.
    Το 1993 υποψήφιο βουλευτή!!!
    Τα ΜΜΕ τον προβάλλουν με αποτέλεσμα να εκλεγεί.
    Το 1996 προωθείται για δήμαρχος Αθηναίων, εκλέγεται…
    Μετά υπουργεία…

  6. Μα για να γίνεις πολιτικός και προ πάντων να διατηρείσαι σ’αυτό το , πρέπει οι σιελογόνοι αδένες σου, να παράγουν συνεχώς το απαραίτητο υγρό. Πολιτικός= αναξιοπρέπεια.

    1. Εδο στο Ιλλαδα πολλοι σιελογόνοι πολλά λεφτά πολλοι φτωχοι λιγα μυαλα

  7. Επειδή σαν Επίτροπος ήταν υπέρ της μετανάστευσης(εννοείραι με 20.000 ευρώ μισθό και με Αστυνομία να τον φυλάει) να πεταχτεί με Μητσοτάκη, Τσίπρα, Κουτσούμπα, Μηταράκη και λοιπούς λαθρολάγνους μέχρι την Κω και να δούνε το πτώμα της κοπέλας που βίασε ο Μπαγκλαντές που της έκοψε και τα δάχτυλα! Και να πάνε στη μητέρα της να της πούνε για πολυπολιτισμικότητα όταν αυτός παίρνει 20 χιλιάρικα και τον φυλάνε και η κοπέλα δούλευε στην κουζίνα ξενοδοχείου και την βιάσανε, την σκοτώσανε και της κόψανε και τα δάχτυλα αυτοί που φέρανε!

  8. Αλλο ενα αγραμματο καθηκι που ανεβηκε επειδη εχει πολλες αδερφες στο ΥΠΕΞ που του τον εγλυφαν ……

  9. Αυτο το σιχαμερο λεσι ο παραλιγον ιδρυτης κομματος το σκουπιδι αυτο δεν χορτασε απο το δημοσιο χρημα

  10. Θα σας πάει…ο Λιάκος κ@λοφεραντζα και τις δύο!

  11. Πώς σκυλογέρασε έτσι αυτός; Άρρωστος είναι μάλλον, τα χάλια του έχει…

  12. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΡΕΕΕ!!!

  13. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΡΕΕΕ

  14. ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
    ΠΟΣΑ ΜΙΣΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ???
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ???ΤΙΠΟΤΑ… …
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…..ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ….
    ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???

  15. Eχουμε πραξικοπημα στην ρωσια απο την ομαδα wagner εχουνε κατεβει τα τανκς.

Comments are closed.