«ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ & ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ». ΑΜΟΚ ΑΥΓΕΝΑΚΗ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Έκθετοι Χρυσοχοΐδης- Σταϊκούρας που απέκρυψαν το σοβαρό περιστατικό βιαιοπραγίας του πρωτοπαλλήκαρου του Μητσοτάκη. Κατέστρεψε την αίθουσα επιβίβασης κατά την πτήση της Aegean για Ηράκλειο Κρήτης. «Πετούσε πράγματα, έσπαζε καρέκλες, γιατί απαιτούσε να μη φύγει το αεροπλάνο»

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser2-7

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤHΣ TΡΙΤΗΣ 2-7-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free the presss

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο Κασσελάκης πρέπει να κορόϊδεψε τον μπουχεσοκοπρίτη. Του ζήτησε να του μεταβιβάσει για λίγο το κόμμα με την προοπτική ότι θα του το επέστρεφε. Και ο κοπρίτης τώρα το θέλει πίσω. Του την έφερε ο πούστης. Αν είχαν αυξηθεί τα ποσοστά του στις εκλογές ο μπουχέσας δεν θα είχε καμιά απαίτηση.

  2. Ο Αυγενακης που ηταν ΠΡΩΤΟΣ παρων σε ολα τα gay pride και μαλιστα ως εκπροσωπος της Νεας Φουστοκρατιας το παιζει ΑΝΤΡΑΣ λογω της θεσουλας που του εδωσε ο Κουλης ….κοινως “εκανε και η μυγα κολο και εχεσε τον κοσμο ολο”

  3. ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΨΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΨΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

  4. Αυτός ο Αυγενάκης είναι ο υποτακτικός της Ντορας και το σκυλί του Μαρινάκη Σκυλί κρητικό ύπουλος παίζει παιγνίδια με δολοπλοκίες Έχει εκνευριστεί που δεν είναι υπουργός ενώ υπάγεται στη προδοτική βρωμο οικογένεια Ρεντικολα όλοι οι Έλληνες που δέχονται τους κοπρίτες να κυβερνούν

  5. μονο για γελια η ελλαδιστανικη σαπιλα…… της πλεμπας και των πολιτικων που την κυβερναει…….. πλεμπα και πολιτικοι το ‘καλυτεροτερο’ σετ με ΚΟΡΩΝΙΔΑ τον τακουλο-κ@ρ@γκιοζη……… καλοντυμενο μοντελο που χασκογελαει……… με τα δαχτυλα πλεγμενα ……. ευτυχως που η ελπιδα εχει παει για βρουβεσ και ισως γυρισει καποια στιγμη…….😀

  6. Μόνο αν ήταν Χρυσαυγιτης βουλευτής θα γινόταν χαμός σήμερα από το πρωί με τις βιζιτουδες δημοσιογραφους των πρωιναδικων να βγάζουν χολή και υστερία.

  7. Ξύπνησαν τα βόδια Σαμαράς και Καραμανλής, γιατί δεν τον ρίχνατε προ μηνών εσείς? Αφού είχατε την δύναμη τότε με την πρόταση μομφής, αλλά όλο πλάτες του κάνατε. Αλλά τι αλίμονο, μην χάσετε το χρήμα και την βόλεψή σας κοπρίτες κι εσείς. Αντε στο δι@ολ@ κι εσείς

  8. Κοίτα να δεις ατυχία να μην έχει πέσει σε εμένα τέτοιο περιστατικό. Έχω και μια ιδιαίτερη εκτίμηση σε δηθενάδες επώνυμους του στυλ ξέρεις ποιος είμαι εγώ και εάν έκανε κίνηση με το κινητό να χτυπήσει, θα το έτρωγε βαθιά μέσα εκεί που δεν πιάνει σήμα και ακόμα θα έπινε καθαρτικά για να το βγάλει. Δημοκρατία κυρίες και κύριοι. Μετά τις 3 εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων 5 ετών (2 βουλευτικές και 1 για την ευρωβουλή) με τα ποσοστά που τους έδωσε η αποχή, τα κομματόσκυλα και οι λοβοτομημένοι, έχουν κόψει πλέον χαλινάρι και χωρίς περιστροφές συμπεριφέρονται ως μαφία και κοτσαμπάσηδες. Το στυλ του περπατάω και μαμάω των περισσοτέρων εκ της καμορας νδ, το ότι βγαίνει ο τρισκατάρατος κάθε φορά στη Βουλή και λέει ψέματα, έχει πλέον αντίκτυπο και στα καθημερινά περιστατικά συμπεριφοράς τους, όπως αυτό με τον συγκεκριμένο υπάνθρωπο (εφόσον ισχύει το περιστατικό βεβαίως βεβαίως για να είμαστε και πολιτικά ορθοί)……

Leave a Response