ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΑΠΑΚΙΑ!!!! Ουκρανική προειδοποίηση στην Ελλάδα: Αναποτελεσματικά τα Αμερικανικά συστήματα αεράμυνας HAWK που διαθέτει και η Ελλάδα

Κοινοποίηση:
HADSNRPR1-940x450

Τα Ρωσικά στρατεύματα, εξαπέλυσαν μια σειρά επιθέσεων στις πίσω γραμμές της Ουκρανίας, την περίοδο από 4 έως 6 Νοεμβρίου, οι στόχοι ήταν σε Νικολάεφ και Οδησσό, εναντίον του λιμανιού της Οδησσού, και των παρακείμενων βιομηχανικών ζωνών.

Για να καλύψουν το λιμάνι της Οδησσού, οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, χρησιμοποίησαν συστήματα αεράμυνας HAWK, που έλαβαν από την Ισπανία, αλλά αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά έναντι των Ρωσικών drones καμικάζι τύπου Geranium.

Σημειώνεται, ότι αυτή ήταν η πρώτη χρήση στην ιστορία, Αμερικανικών συστημάτων αεράμυνας HAWK, εναντίον drones Geraniums στην Οδησσό, και απέτυχαν να ανταπεξέλθουν στο έργο τους, και έδειξαν χαμηλή αποτελεσματικότητα, και είναι απόλυτος λογικό, αφού τα αντιαεροπορικά συστήματα HAWK, είναι της δεκαετίας του 60!

Όλα αυτά τα σημείωσαν Ρώσοι ειδικοί στην εφημερίδα Izvestia, και έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον, γιατί κατέχουμε στο οπλοστάσιο μας, εν ενεργεία ακόμα, αυτά τα αρχαία αντιαεροπορικά συστήματα HAWK!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο πόλεμος της Ουκρανίας ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να ξεφορτωθούμε τέτοια σαπάκια. Αλλά κάτι σαν εσένα όταν δώσαμε τα εξίσου σαπάκια bmp φώναζες ότι αποστρατικοποιούμε τα νησιά. Οπότε τώρα μην μιλάς. Φάτε στη μάπα τα σαπάκια.

  2. Ο ΠΑΠΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΙ ΤΟ 1968 ΣΤΑΥΡΩΣΤΑΙ ΤΟΝ….ΕΚΕΙ ΠΟΥΝΕ

  3. Βλέπω το Steyr που έριξα άπειρη δουλειά στις ΕΔ για να τα κάνω να λειτουργούν όπως πρέπει. Αυτά δε πρέπει να τα δώσουμε παρότι είναι παλιά. Πρέπει να τα αναστηλώσουμε κ να τα αναβαθμίσουμε με πρόσθετα συστήματα. Είναι σούπερ ανθεκτικά στον ηλεκτρονικό πόλεμο μιας κ χρησιμοποιούν τεχνολογία του 60. Αλλά δε περιμένω τίποτα. Με τα στελέχη που έχει στις προμήθειες ο ΕΣ δεν υπάρχει καμιά ελπίδα. Πάει η μίζα και η κακοδιαχείριση σύννεφο.

    1. Σιγα μη θελουν να διατηρησουν τα stagier απο αναγκη κρατανε ακομα μερικα Η ΕΛΒΟ πουληθει στους εβραιους που τα συντηρουσαι και τα αναπαλαιωνε ….. αχ και να ξερες ποσα πηγαν ΠΟΕ αποσυρση παλειοσιδερα του πολεμικου Ναυτικου οχηματα που με λιγη συντηρηση ηταν μια χαρα πυροσβεστικα φορτηγα νταλικες ανατρεπομενα ολα τα δωσαναι για να πεσει μιζα στους κοπριτες του πενταγωνου και να δουλεψουν οι ξενοι παιρνοντας νεα καινουργια απο τα εργοστασια τους

  4. Τα drones χρειάζονται Βέλος ή Άρτεμις να γεμίσει ο ουρανός βλήματα. Όσον αφορά τα Hawk είναι παντελώς απαρχαιωμένα και άχρηστα ενώ ούτε άλλο οπλικό σύστημα έχουμε για να σταματήσουμε τους Τουρκικούς βαλιστικούς πυραύλους, αεροπλάνα, ελικόπτερα.

  5. Ανάλογα την αναβάθμιση τους. Υπάρχουν και εκδόσεις νεώτερες των HAWK. Γενικά τα drones είναι δύσκολο να ανιχνευτούν γιατί μπορούν να πετάνε χαμηλά, με ιδιαίτερα μικρές ταχύτητες, σε ύψη που δεν καλύπτουν τα ραντάρ. Τα HAWK διαθέτουν κάποιους τύπους ραντάρ που χτυπάνε γενικά και κάποια ραντάρ που κλειδώνουν τους στόχους! Σίγουρα όμως για τα μικρά drones χρειαζόμαστε πιο εξειδικευμένα συστήματα και νομίζω πως ήδη έχουμε ασχέτως αν δεν το πολυδιαφημίζουμε.

  6. ΤΗ ΣΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 197Ο ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΓΙΑ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΟΥΛΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ………..

Comments are closed.