ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΕΜΟΙ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΙ ΛΕΠΕΝ – «Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ – ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ»! ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΞΑΕΡΩΘΗΚΑΝ!

Κοινοποίηση:
999

Η επικεφαλής του γαλλικού κόμματος Εθνικός Συναγερμός (Άκρα Δεξιά) Μαρίν Λεπέν «συνεχάρη» τον Χέερτ Βίλντερς και την παράταξή του, το ακροδεξιό Κόμμα της Ελευθερίας (PVV), για τη «θεαματική επίδοσή» τους στις εκλογές.

Το κόμμα οδεύει σε άνετη νίκη, αναμένεται να καταλάβει 35 έδρες στην επόμενη ολλανδική Βουλή, έναντι 25 της συμμαχίας κεντροαριστεράς-οικολόγων του Φρανς Τίμερμανς και 24 του κεντροδεξιού VVD, υπέδειξε δημοσκόπηση εξόδου του ινστιτούτου Ipsos, αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται πολιτικός σεισμός στη βορειοευρωπαϊκή χώρα που ενδέχεται να γίνει αισθητός σ’ όλη τη Γηραιά Ήπειρο.

«Συγχαρητήρια στον Χέερτ Βίλντερς και στο PVV για τη θεαματική επίδοσή τους στις βουλευτικές εκλογές, που επιβεβαιώνει την αυξανόμενη προσήλωση στην υπεράσπιση των εθνικών ταυτοτήτων. Λόγω του ότι οι λαοί αρνούνται να δουν τον εθνικό πυρσό να σβήνει η ελπίδα για αλλαγή παραμένει ζωντανή στην Ευρώπη», ανέφερε η κυρία Λεπέν μέσω X (του πρώην Twitter).

Ικανοποίηση Όρμπαν διότι πνέουν «άνεμοι αλλαγής»

Ο εθνικιστής δεξιός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, ο Βίκτορ Όρμπαν, εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι κατ’ αυτόν πνέουν «άνεμοι της αλλαγής», μετά τη νίκη της άκρας δεξιάς του Χέερτ Βίλντερς στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες Τετάρτη στην Ολλανδία.

«Οι άνεμοι της αλλαγής είναι εδώ», έκρινε ο Βίκτορ Όρμπαν σε ανάρτησή του συνταγμένη στα αγγλικά στο X (το πρώην Twitter), προσθέτοντας: «Συγχαρητήρια στον Χέερτ Βίλντερς για τη νίκη του» στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Για να γίνει αυτό στην Ελλάδα, πρέπει να ηγηθεί ένας σοβαρός Ε Λ Λ Η Ν Α Σ. Ούτε με το ΝΑΤΟ και τους Αμερικάνους, ούτε με τον Πούτιν, ούτε με το παπαδαριό, ούτε με τη ΝΤΠ, ούτε με τους ψέκες. Ούτε χουλιγκάνοι, που αντί να κάνουν σοβαρή πολιτική, παίζουν ξύλο με αναρχοάπλυτους και λαθραίους επενδυτές. Φτάνει με τους γραφικούς. Εδώ χρειάζεται ένας κανονικός πολιτικός, με κανονικό οικονομικό πρόγραμμα και απαντήσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν ρωτήσετε κάποιον ψηφοφόρο των Βελό, Νίκης και των Σπαρτιατών, αν ξέρει κάτι για τις θέσεις του κόμματος που ψήφισε πχ, για την οικονομία, την γεωργία, την φορολογία, θα σε κοιτάει με ανοιχτό το στόμα και θα σου λέει, δεν με νοιάζει, να φύγουν τα λαμόγια. Έτσι όμως δεν γίνετε δουλειά. Μέχρι να βρεθεί αυτό ο χριστιανός, θα κοιτάμε την Λεπέν, τον Βιλντερς και την Μελόνι.

    1. Σωστός! Αλλά που αυτός ο χριστιανός στην Ελλάδα.

  2. Εμείς οι πατριώτες εδώ στην Ελλάδα έχουμε χάψει το παραμύθι ότι για να δούμε πατριωτική κυβέρνηση πρέπει να ενωθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις. Ναι θα ενωθούν του αγίου Π@@τσου ανήμερα. Περιμένετε πότε θα συμφωνήσουν και θα ενωθούν τα πατριωτικά κόμματα. Ποτέ δεν θα ενωθούν όπως ποτέ δεν ενώνονται και τα κόμματα της αριστεράς. Υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες στην δεξιά που δεν επιτρέπουν μία ενωμένη κάθοδο των πατριωτικών δυνάμεων στις εκλογές. Νομίζετε ότι και ο Βίλντερς που νίκησε στην Ολλανδία έχει συμμαχήσει με όλες τις πατριωτικές δυνάμεις της Ολλανδίας; Στηρίξτε ένα πατριωτικό κόμμα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει και αφήστε τα παραμύθια να ενωθούν όλα τα πατριωτικά κόμματα.

  3. Βλέπεις τους ευρωπαίους ηγέτες της (ακρο)δεξιάς, μετά βλέπεις και τους δικούς μας και σε πιάνει απελπισία. Πού να πάμε με αυτά τα ταγάρια;

Comments are closed.