ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ . ΠΟΙΑ “ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝ” ΣΤΟ 3% ΚΑΙ ΚΑΤΩ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ

Κοινοποίηση:
arxigoi-1

Εκτιμήσεις πρεσβειών: Επτακομματική Βουλή με επέλαση «Σπαρτιατών» – Μέσα η Ελληνική Λύση – Μάλλον μέσα και η Νίκη

Επτακομματική Βουλή με «Σπαρτιάτες» στην πέμπτη θέση, Ελληνική Λύση στην έκτη και αγώνα για την έβδομη θέση μεταξύ της Νίκης και της Πλεύσης Ελευθερίας, εκτιμούν δύο συνήθως άριστα πληροφορημένα πολιτικά τμήματα δυτικών πρεσβειών ότι θα έχει το αποτέλεσμα της σημερινής κάλπης.

Για τον Βαρουφάκη και και το ΜΕΡΑ25 για την ώρα φαίνονται σκούρα τα πράγματα…

Σε ότι αφορά το κόμμα  «Σπαρτιάτες» δείχνουν ικανοί ακόμα και για ποσοστό 5%!

Η Ελληνική Λύση εκτιμάται ότι υποχωρεί ελαφρά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές αλλά μπαίνει στη Βουλή  και τα ζητούμενα είναι δύο για την έβδομη θέση, Νίκη ή Πλεύση Ελευθερίας; Οι εκτιμήσεις γέρνουν προς την πλευρά τις Νίκης.

Και τελευταίο ζητούμενο είναι ποιος θα είναι τελευταίος από τα επτά κόμματα και  δεν θα κερδίσει έδρα από το ψηφοδέλτιο  Επικρατείας.

Θα είναι η Ελληνική Λύση ή αν περάσουν το όριο του 3%, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας;

Γιατί το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης εκτιμούν τα στελέχη της μεγαλύτερης από τις δύο, ξένης πρεσβείας, δίνει με σιγουριά είσοδο στην Βουλή, αλλά δεν «κλειδώνει» την 6η θέση στην -όπως όλα δείχνουν-  επτακομματική Βουλή

Όποιο από τα δύο κόμματα, Νίκη ή Πλεύση Ελευθερίας (οι εκτιμήσεις βάσει των μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεων δίνουν τη Νίκη) εισέλθει στην Βουλή, θα διεκδικήσει «στον πόντο» από την Ελληνική Λύση την έκτη θέση, μια θέση που δίνει κι έναν βουλευτή στο Επικρατείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΚΑΠΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΚΟΜΗ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 19:00..

Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Προς(υενα)=τι να σημαίνει άραγε; Ημαρτον ρε μπετόν αρμέ, πήγες σχολείο τρομάρα σου; που θέλεις να σχολιάσεις. Τι ορθογραφία είναι αυτή; Επικοινωνεί το μυαλό σου με το χέρι σου; Βρε ΜΑΚΕΛΕΙΟ πολλέ φορές εμένα μου κόβεις τα σχόλια.Πως δέχεσαι αυτά τα ελληνικά στο side σου; Εκτός και δεν είσαι από Ελλάδα, οπότε σου ζητώ συγγνώμη.

  2. καυμενα τηs ελεεινηs πλυσηs αισθανεσθε τιποτα υγρα???
    ο βρωμιαρηs ρομα χαμαληs τηs προσφυγομαναs…τωρα λενε οτι θα πουλαει κυλοτεs ρομπεs καπιτονε και διαφορα ειδη σεξ δονητεs προφυλακτικα κτλπ κτλπ στιs λαικεs…το σπλαχνο τηs ρεββεκαs και του ιωσηφ…καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη βρε πωλητη των επιστολων του Χριστου,καραφλε θου βου…
    κηραλοιφα τον ερουφηξεs???τονε κατασπαραξεs???τονε καταπιεs???τονε ζουλιξεs???ΤΙ Π@@@ΥΤΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ???αντιΝΑΖΙαρικο ευραιομ@υνοσκυλο!

  3. Σας βρήκαν το τυράκι που από απόψε το βράδυ θα σας ταίζουν τα κανάλια. Τα μικρά κόμματα,οι Σπαρτιάτες και δεν θα ασχολείται κανείς με τον Κούλη που θα μας σκίζει εύκολα. Πρώτη φορά χωρίς αντιπολίτευση. Γελάει όλος ο κόσμος. Μπράβο. Και από αύριο κόφτης, τα κεφάλια μέσα και μετά τις διακοπές τους θα έχουν αποφασίσει τα υποχρεωτικά μέτρα και με ποιο πρόσχημα θα τα σερβίρουν στους ραγιάδες. Χωρίς αντίπαλο και αφήστε τις χαρές με τα αποκόμματα. Χωρίς αντίπαλο, χωρίς σάλιο.

  4. Καθαρμα αρχαιοκαπηλε ετοιμασου για 4 χρονια ανεμελα για σενα και τα σιχαμστα σου και 4 χρονια καροτο για τους ελληνες

  5. Γιατι να μπει ο Βελοπουλος στην Βουλη ? Παπατια αντιπολιτευση εκανε και στα εμβολια πρωτος.

  6. ο στοχος των Σπαρτιτων ειναι το 1,5% για να παρουν τη κρατικη επιχορηγηση. Μετα ουτε που θα θελουν να ξερουν το φουκαρα Ηλια χα χα χα, καποιοι απο δω θα νιωσουν κοροϊδα

  7. η πλευση θα ξεπερασει με διαφορα τον τηλεπλασιε

  8. 42% η ΝΔ, 18,5 ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ μια μονάδα πάνω, 4,4 οι Σπαρτιάτες, 7 κόμματα στη Βουλή.

    1. Αν και.με χαλάει πολύ το 42% στην Ν.Δ. ….θέλω εναγωνίως το 4.4% για Σπαρτιάτες οπότε το “κρατάω”….!!!

  9. ΠΟΥΤΙΝ ΓΕΡΑ!!! ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!! Έχουμε πολλούς στην Ελλάδα!!!! Σινγκιουλαρ λοτζιτς ψηφίζει προδοταριο!!! Οι γύφτοι οι τουρκαλβανοί και οι ελληνοποιημενοι λάθρο μόνο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα!!!

  10. Δηλαδή η ξένη πρεσβεία γράφει.. μάλλον μπαίνει η Νίκη? Και πως το…μάλλον μεταφράζεται πως θα είναι πάνω από τον Βελοπουλο με ένα βουλευτή παραπάνω? Ρε πλάκα κάνετε? Αφού μια χαρά το ξέρετε πως η ΝΙΚΗ τελευταίες ώρες καταγραφεί ανοδικές τάσεις. Ο κόσμος δίνει την απάντηση

  11. Ο Βαρουφακης δεν εργάστηκε και σωστά του έφυγαν και πολλοί εξωτερικό

  12. Προς το κόμμα Σπαρτιάτες. Είναι δεδομένο πως με την είσοδο σας στην βουλή θα ξεκινήσει ένας φοβερός πόλεμος λάσπης και κατασυκοφάντησης σας με τους γνωστούς χαρακτηρισμούς ” φασίστες…ναζιστές…ρατσιστές” κ.λπ. Γνώμη μου πως πρέπει από την αρχή να τους δείξετε πως δεν θα ανεχτείτε τέτοιους χαρακτηρισμούς από όπου και αν προέρχονται(δημοσιογράφοι-τρολάκια-αριστεριστές-νουδούλες και λοιποί). Να είστε έτοιμοι να αποκρούσετε όλο αυτό το κύμα λάσπης που ετοιμάζονται να σας ρίξουν και να προχωρήσετε ακόμα και σε μηνύσεις επί εξυβρίσει, με απλά λόγια να μην αφήνετε να περνάνε τέτοιοι χαρακτηρισμοί ελαφρά τη καρδία γιατί αυτό θα σας φθείρει και θα σας ταυτίσει στην συνείδηση του Έλληνα (που συνήθως πιστεύει ότι ακούει από τα ΜΜΕ) πως πράγματι είστε όλα αυτά.

    1. Σωστότατος, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, κανένας εισαγγελέας δεν πρόκειται να ασχοληθεί, αν και εφόσον υποβληθούν τέτοιες μηνύσεις. Το καθεστώς ελέγχει κάθε σπιθαμή της δικαιοσύνης, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά.

  13. Αχ Παναγίτσα μου…!!! Πολύ μου άρεσε αυτό που διάβασα! Αντε Σπαρτιάτες μου, κατακλυστε τη βουλή!!! 👏👏👏👏👏

  14. αυτες οι μοπαρουφες σασ τα λεει η singular???
    πως βρωμαει ΝΟΘΙΑ …μας ετιμμαζουν για τον γαβο, και μας κανουν και χαρες βαζονται ψυχουλα , τα ψυχουλα που μπαινου δεν μπαινουν το ιδιο κανει στα αποτελεσματα της υεανας νδ που θα τα ιδιοτικοποιηση ΟΛΑ χωρις φραγμο πουθενα.

Comments are closed.