ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΙΑ; Υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων θα συμμετέχει στο φετινό «Survivor» του Τούρκου παραγωγού!

Κοινοποίηση:
SurFem

Στο φετινό reality «Survivor», του Τούρκου παραγωγού και ισχυρού άντρα του ΣΚΑΪ Α.Ιλιτζαλί, το οποίο ξεκινάει την Δευτέρα (16/9), θα περιλαμβάνει και μία 36χρονη υπαξιωματικό των ειδικών δυνάμεων του ΕΣ από την Δράμα, την Γεσθημανή Κουτούζογλου, μεταξύ των 18 παικτών που θα διαγωνιστούν.

Ένα ερώτημα είναι πώς, γιατί και με ποια λογική έδωσαν άδεια  σε μία υπαξιωματικό των ειδικών δυνάμεων να συμμετάσχει σε παιχνίδι reality.

Το ότι είναι Τούρκος ο παραγωγός και προσωπικός φίλος του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, σε μία χώρα που έχουν ξεφτιλιστεί και διαλυθεί τα πάντα, σε μία κοινωνία-ζόμπι, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι κυριολεκτικά, μια μικρή λεπτομέρεια.
Το ερώτημα είναι πάντως πώς δόθηκε άδεια στην υπαξιωματικό να απουσιάσει από την υπηρεσία της και να μεταβεί σε μία ξένη χώρα για να συμμετάσχει σε ένα ψυχαγωγικό παιχνίδι.

Καταλαβαίνουμε ότι η ίδια θέλει να βγάλει χρήματα γιατί πιθανόν δεν της φτάνουν ούτε για το ενοίκιο του σπιτιού της αυτά που της δίνει ο Ελληνικός Στρατός, αλλά απλά ίσως έπρεπε να επιλέξει άλλο επάγγελμα.

Και το ΓΕΣ που αντιμετωπίζει το θέμα; Είναι λογικό ένα στέλεχος των ειδικών δυνάμεων να λαμβάνει άδεια για να συμμετάσχει σε reality που χρηματοδοτεί και πληρώνει προσωπικός φίλος του Ρ.Τ.Ερντογάν;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. OXI KAΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΩΝ;

  2. Όλοι οι επαρχιώτες και κάτι γόνοι αστικών οικογενειών της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, πηγαίνουν στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά, και με την μορφή ειδικής μονιμότητας, με μοναδικό σκοπό την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Δεν τους ενδιαφέρει ο στρατός, ουσιαστικά αλλά ο μισθός. Έλα όμως που ο μισθός είναι μικρός και το γνωρίζουν από πριν…
    .Στο Ελλαδιστάν όλα είναι ένα σκόπιμο μπάχαλο. Ο στρατός έπαψε να υπάρχει μετά το 1973. Ζήτω η μπανανία και τα πολύχρωμα άλογα…….!!

Leave a Response