ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;;;; FAKE NEWS ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
fake-news-βγαλμενο-απο-το-μαξιμου_56397

Τη μάχη των… εντυπώσεων δίνουν οι αλβανικές αρχές για την υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη. Η γενική διεύθυνση φυλακών της Αλβανίας που επρόκειτο να ανακοινώσει την απόφαση της σχετικά με την χορήγηση άδειας ορκωμοσίας στον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας παίζει το μαρτύριο της σταγόνας, αναβάλλοντας την απόφαση για το απόγευμα του Σαββάτου.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι αλβανικές αρχές προσπαθούν να κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση ώστε να μην εμφανισθεί η απόφαση για την ορκωμοσία του Φρέντι Μπελέρη ως αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκήθηκαν στην αλβανική κυβέρνηση. Από τα Τίρανα διαρρέουν ότι οι αρμόδιοι κρατικοί αξιωματούχοι θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο Φρέντι Μπελέρης θα επιστρέψει στις αλβανικές φυλακές! Φυσικά, το Μαξίμου και το ΥΠΕΞ είναι ξανά άφαντο κάτι που τους ενοχοποιεί για ξεδιάντροπα fake news για επικοινωνιακούς λόγους.

Οι ισχυρισμοί των Αλβανών απέχουν από την πραγματικότητα καθώς το σπίτι του Φρέντι Μπελέρη είναι στην Αλβανία και το κυριότερο ότι με την παραμονή του στη φυλακή θα καταδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την κατάσταση του κράτους δικαίου στη γειτονική χώρα.

Η άδεια που έχει αιτηθεί ο Μπελέρης έχει διάρκεια από 15 εως 20 Ιουλίου και σκοπός της είναι να μπορέσει να παραστεί στην ορκωμοσία των νέων ευρωβουλευτών την Τρίτη 16 Ιουλίου στο Στρασβούργο και να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Και να τού δωθεί άδεια,
    Θα είναι για εντός η εκτός αλβανικής επικρατείας??
    Ποιες πιέσεις έχουν ασκηθεί στην αλβανική κυβέρνηση?
    Τί έκανε λάθος?
    Ο Μπε(ι)λερι τουλάχιστον δεν ήταν σαν την περίπτωση τού Γιάννη Λαγού, πού ενώ ήταν εν ενεργεία ευρωβουλευτής, μία χαρά τού πέρασε χειροπέδες ή ελληνική ” δικαιοσύνη”.
    Μην ξεχνιόμαστε, μην ξεχνιόμαστε

  2. Κάνω μπανάκι και περνάω σένια, οι φίλοι μου κονομάνε κάργα και παίρνω τις μιζάρες μου, μπράβο γίδια μου, ραντεβού το 20227.

  3. Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΜΠΕΛΕΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞ ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ Τ ΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔ ΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟ ΡΕΙΟ ΗΠΗΡΩΤΕΣ ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚ ΟΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΝΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΗΝ +♡+♡+♡+

  4. Επικοινωνιακα λαμογια της Νεας Μητσοτακοκρατιας! Σιγουρα ο Ραμα κατι ξερει παραπανω!

  5. Καλά η Έλληνες πρωθυπουργοί μία ζωή βαράνε το πουλάκι τους μέρα νύχτα το ευρωκοινοβούλιο τι κάνει δεν είναι υπεύθυνη και αυτή για την αποφυλάκιση ευρωβουλευτής του Φρέντι Μπελέρη;η παίζουν το πουλάκι της και αυτή

  6. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

  7. Πλέον δεν λυπάμαι καθόλου τον Μπελέρη. Συστρατεύτηκε συνειδητά με τους εθνοπροδότες. Ο Μητσοτάκης τον εξαπάτησε λέγοντάς του ότι μπαίνοντας στην Ευρωβουλή θα αποφυλακιστεί, ο Μπελέρης τον πίστεψε γιατί είναι πολλά τα λεφτά ‘Αρη και ιδού τα αποτελέσματα. Τα απολύτως αναμενόμενα αποτελέσματα. Κι αν ο Μπελέρης διαμαρτυρηθεί, ο Κούλης θα του πει να μην είναι αχάριστος γιατί θα παίρνει πλέον τόσα λεφτά και ύστερα να τον παρατήσει στην μοίρα του. Εκτός αν ο Κούλης ξέρει από τώρα ότι θα γίνει πρόεδρος της Κομισιόν και έχει πει στον Μπελέρη ότι αφού γίνει κι έχει περισσότερη δύναμη θα εισηγηθεί να τον αποφυλακίσουν. ‘Η μπορεί να λέω και συνωμοσιολογικές μπαρούφες.

Comments are closed.