ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΝΔΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ; Ο ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ! Η ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! ΙΝΔΟΣ… ΜΕ «ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ» ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ

Κοινοποίηση:
sunak-987-new-1024x576

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να συναντηθεί με τον Ρίσι Σούνακ στο Λονδίνο σήμερα το πρωί (28.11), η Ντάουνιγκ Στριτ ωστόσο ακύρωσε αιφνιδίως το ραντεβού λίγες ώρες νωρίτερα, αποφασίζοντας να στείλει τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Όλιβερ Ντάουντεν στη θέση του Σούνακ. Πηγές των κυβερνώντων Τόρις αποκάλυψαν ότι «κατέστη αδύνατο να προχωρήσει η συνάντηση» μετά την προτροπή του κου Μητσοτάκη να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Αθήνα, με την ελληνοβρετανική έριδα για τις αρχαιότητες να ξεσπά με ανανεωμένο σθένος.

«Θέλω να εκφράσω την ενόχλησή μου για το γεγονός ότι ο βρετανός πρωθυπουργός ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντησή μας λίγες ώρες πριν να πραγματοποιηθεί», ανέφερε ο κ .Μητσοτάκης σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το πρωθυπουργικό γραφείο. «Η Ελλάδα και η Βρετανία ενώνονται με παραδοσιακά ισχυρούς δεσμούς φιλίας και το πλαίσιο των διμερών μας σχέσεων είναι εξαιρετικά ευρύ. Οι απόψεις της Ελλάδας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι γνωστές. «Ήλπιζα ότι θα είχα την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον Βρετανό ομόλογό μου μαζί με άλλες διεθνείς προκλήσεις: όπως η Γάζα, η Ουκρανία, η κλιματική κρίση, το μεταναστευτικό»

Η δήλωση κλείνει με τον Μητσοτάκη να επικρίνει τον Σουνάκ επειδή απέτυχε να ανταποκριθεί στην πρόκληση να συζητήσει την τύχη των αρχαιοτήτων που έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη πολιτιστική διαμάχη στη Δύση. «Όποιος πιστεύει στην ορθότητα και τη δικαιοσύνη των απόψεών του δεν φοβάται ποτέ τα αντίθετα επιχειρήματα».

Ο Σούνακ «χάνει» με 16 μονάδες διαφορά

Το μίνι διπλωματικό επεισόδιο με την Ελλάδα για κάποιους εξηγείται και από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Σούνακ στο εσωτερικό μέτωπο. Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας διεύρυνε το προβάδισμά του έναντι του Συντηρητικού Κόμματος του Πρωθυπουργού Ρίσι Σουνάκ σε πρόσφατη δημοσκόπηση που έδειξε επίσης απότομη άνοδο της δημοτικότητας του ηγέτη των Εργατικών Κερ Στάρμερ.

Η Observer ανέφερε ότι η δημοσκόπηση, που διεξήχθη από το Opinium, έθεσε τη στήριξη των Εργατικών στο 44%, δύο μονάδες υψηλότερα από μια εβδομάδα πριν, παραμονές του ετήσιου συνεδρίου των Εργατικών, σε σύγκριση με αμετάβλητο 28% για τους Συντηρητικούς που πραγματοποίησαν το συνέδριό τους νωρίτερα τον Οκτώβριο.

Η φιλοτουρκική στάση

Η Βρετανία υπό τον Σούνακ έχει επιδείξει μια ακόμη προβληματική στάση καθώς είναι ίσως η μοναδική χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, που δε διστάζει να προβάλλει τη φιλοτουρκική στάση της. Την περασμένη εβδομάδα ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Γκραντ Σάρπ επισκέφθηκε την Άγκυρα και συναντήθηκε με τον τούρκο ομόλογο του Γιασάρ Γκιουρέλ. Την ώρα που ο Ερντογάν εκβιάζει τη Συμμαχία και οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί κλείνουν την πόρτα στην πώληση νέων μαχητικών, το Λονδίνο με την κυβέρνηση Σούνακ επιχειρεί να στηρίξει τον εκβιασμό Ερντογάν.

Η Βρετανία πρωτίστως αλλά και η Ισπανία είναι οι χώρες που πιέζουν ώστε να γινει δεκτό το αίτημα της Τουρκίας προς την κατασκευάστρια κοινοπραξία για την προμήθεια των Eurofighter Typhoon, ένα αίτημα που η Τουρκία χρησιμοποιεί για να εκβιάσει τους Αμερικανούς που έχουν αποβάλει την Αγκυρα από το πρόγραμμα του F35 και κρατούν παγωμένο το θέμα της αγοράς των F-16.

Όμως οι υπουργοί Άμυνας της Τουρκίας και της Βρετανίας συμφώνησαν για την περαιτερω ενίσχυση της συνεργασίας στον αμυντικό τομέα και το ενδιαφέρον της Τουρκίας είναι στην εξασφάλιση της βρετανικής υποστήριξης με τεχνογνωσία για την κατασκευή «τουρκικού» κινητήρα για τα μαχητικά τα οποία σχεδιάζει η αμυντική βιομηχανία της.

Ο «Κροίσος» πρωθυπουργός και οι πολίτες που υποφέρουν

Ο Σουνάκ είναι ο πρώτος πρωθυπουργός Ινδικής καταγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η οικογένειά του μετανάστευσε στη Βρετανία τη δεκαετία του 1960, μια περίοδο κατά την οποία πολλοί άνθρωποι από τις πρώην αποικίες της Βρετανίας έφταναν στη χώρα για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της χώρας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο 40χρονος Σούνακ είναι το πλουσιότερο μέλος του κοινοβουλίου, ένας άνδρας με εξαιρετικά προνομιούχο υπόβαθρο, ο οποίος είναι ένας αφοσιωμένος στην ιδεολογία της Μάργκαρετ Θάτσερ, με ένα πολύ καλά οργανωμένο επικοινωνιακό επιτελείο στο πλευρό του. Από το 2001 έως το 2004, ο Σούνακ εργάστηκε ως αναλυτής στην επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs και αργότερα έγινε εταίρος σε δύο hedge funds. Σύμφωνα με τους Times, ήταν «πολυεκατομμυριούχος ήδη στα είκοσί του». Από το 2015 είναι βουλευτής του Ρίτσμοντ στο Γιορκσάιρ και ζει στο Kirby Sigston, λίγο έξω από την πόλη Northallerton.

Ο Ρίσι Σουνάκ έγινε υπουργός Οικονομικών τον Φεβρουάριο του 2020 και μέσα σε λίγες εβδομάδες βρέθηκε να αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει οποιοσδήποτε προκάτοχός του μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο: να κατευθύνει την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς ξεκινούσε η πανδημία και τα απανωτά lockdown. Η δημοτικότητά του εκτοξεύθηκε όταν υποσχέθηκε να κάνει «ό,τι χρειάζεται» για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την πανδημία την άνοιξη του 2020, αποκαλύπτοντας πακέτο βοήθειας ύψους 350 δισεκατομμυρίων λιρών

Την ίδια στιγμή όμως κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο, μαζί με τον Μπόρις Τζόνσον, για παραβίαση των κανόνων καραντίνας στην Ντάουνινγκ Στριτ τον Ιούνιο του 2020, ενώ oι επικριτές του αμφισβητούν εάν ο εκατομμυριούχος μπορεί να κατανοήσει το μέγεθος της πίεσης που αντιμετωπίζουν τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο Σούνακ σπούδασε στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ όπου γνώρισε τη σύζυγό του Aκσάτα Μάρθι. Πατέρας της είναι ο Ινδός δισεκατομμυριούχος Ναραγιάνα Μάρθι, ιδρυτής του κολοσσού Infosys Ltd. Ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας είχε βρεθεί στο στόχαστρο επειδή ζήτησε άδεια σχεδιασμού για την κατασκευή μιας ιδιωτικής πισίνας, ενός γυμναστηρίου και ενός γηπέδου τένις στο διατηρητέο αρχοντικό του Γιορκσάιρ, το οποίο αγόρασε με τη ζάμπλουτη σύζυγό του για 1,5 εκατομμύριο λίρες το 2015.

Δεν ειναι το μόνο τους ακίνητο φυσικά. Έχουν ένα σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια, αξίας 7 εκατομμυρίων λιρών, στο Kένσινγκτον, στο δυτικό Λονδίνο κι ένα ακόμη διαμέρισμα στην ίδια περιοχή που το ζευγάρι έρεται να κρατάει «μόνο για τους συγγενείς που τους επισκέπτονται», καθώς κι ένα διαμέρισμα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Τα οικονομικά του Σούνακ και της οικογένειάς του έχουν τεθεί πολλές φορές στο μικροσκόπιο, με τις φορολογικές υποθέσεις της ζάμπλουτης κληρονόμου συζύγου του Aκσάτα Μέρτι να βγαίνουν στο προσκήνιο. Η ίδια ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να πληρώνει φόρο στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα κέρδη της στο εξωτερικό για να ανακουφίσει την πολιτική πίεση στον σύζυγό της.

Οι Εργατικοί είχαν θέσει σειρά από ερωτήματα σχετικά με τα οικονομικά του Σούνακ, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι επωφελήθηκε από τη χρήση «φορολογικών παραδείσων». Σύμφωνα με τον Independent είχε καταχωρηθεί ως δικαιούχος καταπιστεύματος στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και τις Νήσους Κέιμαν το 2020.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Αν το δει κανείς αντικειμενικά, θα πει ότι ο Κούλης καλά τους τα είπε ότι πρόκειται για κλοπή, διότι έτσι είναι. Φαντάσου η Γερμανία ή η Γαλλία παλαιότερα να έκλεβαν από τους Άγγλους, ας πούμε, το Στόουνχετζ ή κάποιο άλλο κτίσμα, που έχει ειδικό ιστορικό βάρος για τους Άγγλους. Σιγά τα αρχαία που έχουν, άλλωστε. Όμως δεν εμπιστεύομαι τον Κούλη, διότι, όπως και ο πατέρας του και η αδελφή του, είναι βρωμόσογο και προδοτόσογο. Πολύ πιθανόν να ετοιμάζει κάτι κακό στην Ελλάδα και θέλει να έχει άλλοθι. Πολύ πιθανόν να ξεπουλήσει κάτι ακόμη στον Τούρκο και, για να μην τον πουν προδότη, προετοιμάζει το έδαφος, ώστε να τον αποκαλούν πατριώτη, επειδή επιμένει να επιστραφούν τα κλεμμένα γλυπτά του θεϊκού μνημείου. Ίσως επιδιώκει να θολώσει το τοπίο. Εάν ήθελε να λέγεται πατριώτης, ας μην εφήρμοζε το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Εκεί δεν είναι κλοπή; Με την συμφωνία των Πρεσπών που την εφάρμοσε η Ν.Δ. δεν αποδέχεται την κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας μας; Μόνο στα γλυπτά δείχνει πατριώτης ο πρωθυπουργός μας; Τόσο πολύ τον νοιάζουν; Εάν τον ένοιαζαν τα απομεινάρια του ελληνικού μας πολιτισμού, ας φρόντιζε να αναστηλώσει τα ελληνικά μας μνημεία και να γκάζωνε τους αρχαιολόγους και την κωλο – ΟΥΝΕΣΚΟ, που θέλει να βλέπει ερείπια παντού και δεν αφήνει να γίνονται αναστηλώσεις. Λες και πρέπει να τους δίνουμε λόγο για την εθνική μας περιουσία. Τα αρχαία μας είναι η ελληνικότητά μας και η πραγματική μας περιουσία και όχι κάτι αρχιτεκτονικά εξαμβλώματα, για τα οποία υπερηφανεύονται οι της αβρααμικής θρησκείας, που βρίσκονται κάπου αλλού και οικοδομήθηκαν στην θέση αρχαίων ελληνικών ναών. Ο νοών νοήτω.

  2. Πρεπει να ειναι μουσουλμανος, μαλλον πακιστανος και βαθιά ανθελληνας. Τρισκαταρατος να ειναι … ο γουρλοματης ο Κυριάκος θα του φερει τεραστεια ατυχια, να ξοφισει ο γυφτος, που δεν σεβαστηκε το ελληνικο εθνος. Ελληνες επι του πλανητη σταματηστε ηα αγοραζετε αγγλικα προϊόντα.

  3. Δεν είναι μάρμαρα γλυπτά είναι (σιγά μην είναι και μπετά)

  4. Από ποιά στοά βγήκε το ινδοπάκι;Ένα υπαλληλάκι του Σβαμπ κι αυτός

  5. Η ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΡΩΩΝ ΦΡΥΓΩΝ ΚΑΙ ΛΥΔΩΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΤΟΙΚΩΝ

    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΡΔΟΣΦΑΙΡΟ

  6. ειναι νεοταξικά @@ρνίδια του σβαμπ … ο κούλης μας έχει διαλύσει και αντί να συζητάνε τα κανάλια την ακρίβεια και τη φτωχοποίηση του λαού που περιμένει ενα pass για να ψωνίσει , που δεν τολμάς να ανάψεις θερμανση , που μπαίνεις στο αυτοκίνητο και πονάει η τσέπη σου κτλ συζητάμε για τις σφαλιάρες του κούλη στο εξωτερικό…δεν μετρας κούλη δεν σε υπολογίζουν , ξερουν οτι είμαστε προτεκτορατο

  7. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ

  8. Καλοι μου ανθρωποι νατανε μονο ο “Εγγλεζος”? Στας Ευρωπας ολοι χεσμενους μας εχουνε για το ψωμοτυρι τους!

  9. Ο Μιζοτακης είναι πολύ χειρότερος από τον Σουνακ.

  10. Ένα ξοφλημένο αποτυχημένο παλιοτόμαρο είναι αυτός ο Ινδός αλλά παρολαυτά έκανε το σβέρκο του κούλη κόκκινο. Απέτυχε και οι ίδιοι οι Βρετανοί δε θέλουν ούτε να τον βλέπουν. Σουνακ και ζελένσκι είναι οι οι πιο πλούσιοι πολιτικοί αυτή τη στιγμή στον κόσμο αλλά οι μέρες τους είναι μετρημένες.

  11. Εφαγες πόρτα απο το Πάκι ρε Λουζερ??Τι εγινε κοπηκανε τα χασκογέλια τωρα?

  12. Tι τον εκλεξανε Πρωθυπουργο της Βρετανίας,τοτε αφου ειναι δυσαρεστημενοι?

    1. Ναι,τον εκλέξανε,όπως και τον κρετίνο Μπάϊντεν και την κρυφοαδερφή Ζελένσκα.Ξύπνα φίλε,οι εκλογές είναι στημένο θεατράκι,τους κάνει πάσα το σατανιασμένο σύστημα και οι λαοί,κάφροι οι περισσότεροι,το αποδέχονται παθητικά

  13. Το σηκώνει ο οργανισμός των Άγγλων να (πηδ)αγονται από Ασία…..πέρα μεριά .

  14. Η Financial Times αναφέρει ότι ο Rishi Sunak ενοχλήθηκε ιδιαίτερα, διότι ο Μητσοτάκης επέλεξε να συναντηθεί πρώτα με τον Keir Starmer, ο οποίος είναι Αρχηγός του Εργατικού Κόμματος, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
    Επί πλέον αναφέρουν πως η επίσκεψη στην 10 Downing Street ήταν άτυπη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπήρχαν επίσημες δηλώσεις στο τέλος της συνάντησης.
    Πάω στοίχημα ότι εφόσον δεν θα γίνονταν επίσημες δηλώσεις, ο Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να το παίξει διεθνής παράγοντας και μάλλον επιδίωξε την ακύρωση με τον Rishi Sunak. Εξ´ άλλου και ο Starmer είπε στον Μητσοτάκη ότι δεν προτίθεται να αλλάξει τον Νόμο, ώστε να διευκολύνει να μεταφερθούν τα Αγάλματα στην Ελλάδα.

  15. Εσείς που σχολιάζεται για τον Βρετανό πρωθυπουργό, καλό είναι να βλέπετε τα δικά μας χάλια.
    Πολύ καλά έκανε και του έκοψε την φόρα.
    Ο δικός μας δεν ακολουθεί φιλοτουρκική στάση; Από την μία τον βρίζετε και από την άλλη κάνετε τις πάπιες.
    Αποφασίστε επιτέλους γιατί από εδώ καταλαβαίνω πως το έχετε χάσει.

  16. Ποιος είναι ο ταχαμότο;
    😆😆😆😆😆😆😆😆☝️

  17. Αυτοι ειναι οι ” συμμαχοι” της μπανανιας φουλ εναντιων με αλβανια και τουρκια επι σουνακ γερμανικης προελευσης αγγλοσαξωνες με ινδο πρωθυπυργο. αλλο μπ@ρδελο αυτοι.

  18. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΙΝΔΟΣ.ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

  19. Εκλεξανε ινδο να τους “κυβερναει”.. Αντε να βγάλουμε και μεις κανένα γύφτο η Αλβανό για προθυπουργο.

  20. καλά του έκανε όταν πας σε ένα κράτος με @@ δεν πας στα κανάλια να λες μπαρούφες και ούτε βλέπεις πρώτα την αντιπολίτευση πας κατευθείαν στο αφεντικό και μετά κανε τον καρακιοζη όπου θες

  21. Έλα ρε να μαζέψεις τις ελιές που δεν έχουμε εργάτες.

  22. Φιλότουρκοι και ανθελληνες εγγλεζοι τα μάρμαρα είναι εθνική μας κληρονομιά και θα πρέπει ο μελαμψός αυτιας σας να παρέμβει στο κλεπταποδοχο βρετανικό μουσείο για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

  23. Ήθελε να συζητήσει για τη Γαζα,την Ουκρανια και φυσικά το αγαπημένο του μεταναστευτικό.Για την Ελλάδα έχεις τίποτα να συζητήσεις?

  24. Κούλη στο έχω πει πολλές φορές, θα σε γαμάνε οι γύφτοι και πακιστανοί, κωλοτρυπίδα.

  25. Ο Σούνακ θα έχει φύγει σε μερικούς μήνες. Κατέστρεψε την οικονομία της Βρετανίας μέσα σε 3 χρόνια. Έφτασε το χρέος από 80% του ΑΕΠ στο 140%. Και αντί να πάρει μέτρα να ανέβει το ΑΕΠ καταστρέφει την επιχειρηματικότητα με υπέρμετρη φορολογία και τεράστια επιτόκια.

    Εκτελεί επακριβώς όλη την ακροαριστερή πολιτική του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κινεζοποιόντας την Αγγλια με πιο γρήγορους ρυθμούς απ’ ότι ο Μπιντές στην Αμερική.
    Κολλητάρι του Μητσοτάκη είναι, παιδιά του Σβαμπ. Ό,τι έγινε χτες έγινε για να μην φεύγουν τα πρόβατα από το μαντρί και στις 2 χώρες τίποτα άλλο.

    Γελάνε με όλους που χάψατε ότι αυτό που έγινε χτες ήταν αληθινό.

    Η κατάσταση στην Αγγλία είναι η χειρότερη που έχει ζήσει η χώρα από την εποχή της φεουδαρχίας. Μερικές εβδομάδες πριν, έσερναν οι μπάτσοι ένα ανάπηρο και αυτιστικό κοριτσάκι γιατί είπε στο τικ τοκ ότι δεν γουστάρει που η γιαγιά της είναι λεσβία.

    Το Σάββατο οι μπάτσοι μπήκαν σε ένα μαγαζί και συνέλαβαν τον Τόμμυ Ρόμπισον που απλά έτρωγε το πρωινό του σε εστιατόριο 300 μέτρα από την αντι-Ισραηλινή πορεία που δεν είχε καμία σχέση. Αντίθετα με τα βίντεο και όλους τους παρευρισκόμενους μάρτυρες, ΜΜΕ, αστυνομία και εισαγγελία του απάγγειλαν κατηγορίες ότι πήρε μέρος σε ρατσιστική πορεία κατά των Εβραίων που είναι ψέματα.

    Πριν ένα μήνα πέρασε νόμο η Αγγλία που ό,τι πεις οπουδήποτε μπορεί να ληφθεί από το καθεστώς ως εχθρικός λόγος και να σε πάνε φυλάκη. Ενώ τα τελευταία 3.5 χρόνια η κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει το 77ο Σύνταγμα του στρατού, που είναι για προπαγάνδα, ώστε να εκτελούν έρευνες και διώξεις όσων μιλούσαν ανοιχτά κατά της πανδημίας και των εμβολίων. Ιδίως στο τελευταίο το να πεις ότι τα εμβόλια εσκεμμένα δημιουργήθηκαν για να σκοτώσουν σε μάζεψαν πλέον με τον παραπάνω νόμο ότι προκαλείς τον κόσμο σε βία.

    Απολύουν δασκάλες από Χριστιανικά σχολεία της Αγγλικανικής Εκκλησίας γιατί δεν διδάσκουν τα παιδιά την ανωμαλία ως φυσιολογική όπως προστάζει η ίδια η Αγγλικάνική Εκκλησία!!!!!!
    Την ίδια ώρα όλοι οι μουσουλμάνοι είναι κράτος εν κράτη και κάνουν ό,τι γουστάρουν μιλώντας ακόμα και για επιβολή της Σαρίας στη χώρα με την βία.

    Μόλις το περασμένο Σάββατο βγήκαν άρθρα και στοιχεία στο Guardian & DM ότι ο βασιλιάς και ο γιός του έχουν ενεργοποιήσει φεουδαρχικούς νόμους του μεσαίωνα όπου αρπάζουν την περιουσία πεθαμένων που δεν άφησαν διαθήκη ή άμεσους κληρονόμους. Και αντί οι περιουσίες να πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως λέει ο νόμος, εκατοντάδες εκατομμύρια πάνε στο δουκάτο του Λακανσερ και στο δουκάτο της Κορνουάλης και ξεπλένονται μπαίνοντας στις τσέπες της βασιλικής οικογένειας.

  26. Αμα ξυπνησει ποτε παγκοσμιως ο λαος και δει πως σ@ατα ενεργει …. Μονο τοτε θα αλλαξει την ζωη του.Αλλοι τα μαζευουν πανω στην δυστυχια καποιων ανεγκεφαλων.

  27. Xωνέψτε το ! Μόνον εάν γίνει Αναστήλωση τού Παρθενωνα θά μάς παραδώσουν τά μάρμαρα !

    1. Άμα γίνει ολοκληρωτική αναστήλωση του Παρθενώνα θα πάμε ξανά μπροστά ως Έθνος. Φτιάχνουμε νέα μάρμαρα για τα επόμενα 2500 χρόνια.

      Αυτό δεν έχουμε καταλάβει. Καπιλευόμαστε τους αρχαίους που έφτιαξαν κάτι πριν 2500 χρόνια και δεν φτιάχνουμε εμείς κάτι για τα επόμενα 2500 χρόνια.

  28. Για να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές για πρωθυπουργός ο Ινδος έσκασε εκατοντάδες εκατομμύρια στους βρωμο συντηρητικούς βουλευτες Είναι μια απάτη ο ινδος Σουνακ που οι ανεύθυνοι Βρετανοί ακόμα τον ανέχονται Διέλυσε τους εργαζόμενους και καταπιέζει τους συνταξιούχους Έχει μποι και πρόσωπο τσιτας Όχι τώρα αλλά ποτέ κανένας Έλληνας και Κύπριος δεν πρέπει να ψηφίζει τους συντηρητικούς

  29. Εχουμε ή όχι Υπουργειο Εξωτερικων ; Δέν γνωριζουν ότι και Καμερον πρώην Πρωθυπουργός και ΥΠΕΞ τώρα, έχει ταχθεί κατά τών Επιστροφων ; Είναι δυνατόν να μην προειδοποιουν τον Πρωθυπουργό για την άσκοπη συνεντευξη του για τό ίδιο θέμα στό BBC πριν τον δει ο Ινδος ;

  30. Ο κούλης στην Ελλαδα παριστάνει τον κόκκορα, ναρκισος και αλαζόνας.
    Το γουρλωμένο μάτι του κοιτάει δεξιά αριστερά αν τον θαυμάζουν.
    Για τους ξένους είναι ο μεγαλύτερος yes man και καρπαζοεισπράκτορας.
    Για τον Ερντογάν δε κυριολεκτικά μία τρίχα απο τα αρχίδια του.

    1. Πεσ τα ρε ΣουληΠ,γιατι οι νεοδημοκρατες καμαρωνουν κιολας με τον ΑΜΕΑ…..

  31. …….οι δυο ινδοι τσακωθηκαν υποκριτικα , ”’ταχαμοτο” , για τα ιερα μαρμαρινα κειμηλια των αρχαιων ελληνων και των ελαχιστων σημερινων ελληνων …..η γυφτικη υποκρισια και το μεγαλειο της.

Comments are closed.