ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΙΑ; Έλληνες εκπαιδευτές θα πετάξουν τα F16 που έστειλε ο Κούλης στον Ζελένσκι

Κοινοποίηση:
f16gg25

Τα ψέμματα του πρωθυπουργού προς τους πολίτες είναι πλέον καθημερινά, αφού κανείς ποτέ δεν ξέρει αν από αυτά που λέει είναι αληθινό έστω ένα μικρό ποσοστό.

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός άμυνας μάς είπαν ότι τα F16 που στείλαμε στην Ουκρανία θα τα χειριστούν πιλότοι της χώρας που βρίσκεται σε πόλεμο. Αμ δε!

“Ελληνες εκπαιδευτές των F16 που είναι ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ !!!!! ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ !!!!!! ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ !!!” μας  αναφέρει αναγνώστης που γνωρίζει καλά τα δεδομένα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ολοι θα συνδραμουμε για τη νικη επι του τουρκοπουτιν. Η Ελλας εχει ενα λογο παραπανω

  2. Πουτιν κάψε τους προδότες που δέxονται να σε επιτεθούν.

  3. Οποιος συνεργάζεται με ναζί ψόφος και κηδειόσημο.

  4. 1 2 3 OΤΑΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΥΕΙ ΚΑΘΕ ΣΩΤΗΡΙΑ

  5. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια!! Ότι γίναμε συνεργάτες των Ναζί!!!!

  6. ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ , ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΩΡΑΑΑΑ.

  7. Πάμε για εμφύλιο λοιπόν.
    Και αυτή τη φορά με το πέρας αυτού δε θα κάνουμε τα λάθη του πρώτου.
    Τουφέκι και στο λάκκο με τη μία.

  8. Ο Κούλης πρέπει να δικαστεί γιατί βάζει την Ελλάδα σε πόλεμο. Εμείς δεν έχουμε καμμία δουλειά στην Ουκρανία. Οι Χαζαροι τραπεζίτες πολεμούν με την Ρωσία εμείς δεν πρέπει να ανακατευόμαστε σε ξένες υποθέσεις. Oι Χαζάροι κάνουν τον πόλεμο γιατί το δολλάριο κινδυνεύει από τους BRICS

  9. Βλεπω το γοβατο κουλη να τη κανει με colubia! Εναν αυτιστικο επρεπε να βαλουνε στην εξουσια οι φριτς μετα τον γονατιστο …αγωνιστη τσιπουρα για να αποκαταστρεψουνε την ελλαδα.. αναιμακτα οπως ελεγε κι ο αρχιναζι Σοιμπλε!

  10. Συμφωνα με τον Γερμανικο τυπο οι Ρωσοι κατεστρεψαν με ενα φοβερο οπλο με λειζερ την βαση νατοικων αεροπλανων στην Ουκρανια και σε Πολονια αν δεν απατωμαι ,καθως επισης ολοκληρα κομβοι με τανκς των Γερμανων και των Αμερικανων μαζι με το πληρωμα ,ακομη και οι στρατιωτες πουκατεβαινουν απ τα τανκς και προσπαθουν να το σταματησουν σε δευτερολεπτα .Το θεαμα ειναι φοβερο μολις πεφτει η ακτινα λειζερ περνουν φωτια και κατακαιωντε τα τανκς τα αεροπλανα και τα ηλικοπτερα. Δεν σταματαει τιποτε πλεον την επελαση των Ρωσων.
    Πιθανον και τα ελινικα να μην υπαρχουν πλεον ουτε και οι Ελληνες πυλοτοι και να εγιναν παραναλομα του πυρος.
    Αλλα εδω σιγη ιχθυος.
    Στειλτε και αλλα πολεμοφοδια και στρατο για παραναλωμα του πυρος ,ειναι σκετη αυτοκτονια .Ολα τα κρυβουν απ το λαο

Comments are closed.