ΠΟΥΤΙΝ ΚΕΡΒΕΡΟΣ κατά της πατρίδος μας. «ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΩ». Μακρόν – Ευρώπη- ΝΑΤΟ —Ετοιμάζουν χερσαία στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ρωσίας επί Ουκρανικού εδάφους με συμμετοχή ΟΥΚάδων και καταδρομέων από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, παρά τις διαψεύσεις —-105 χρόνια μετά τον καταστροφικό πόλεμο της Κριμαίας , ο ημίτρελος απόγονος του εθνοπροδότη Βενιζέλου, Μητσοτάκης, ετοιμάζει νέα Μικρασιατική καταστροφή και απώλεια εθνικού εδάφους

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser29-2
 

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

  Στο φύλλο της ΠΕΜΠΤΗΣ 29-2-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; 

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 
  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 free-journalist

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. χα χα χα ακου “εθνοπροδοτης” ο Ελ. Βενιζελος που μεγαλωσε την Ελλαδα!

  2. οι ελληνες τρελοχουνταιοι στηριζουν φανατικα τουρκοπουτιν. Ακομα και σε βαρος της πατριδας τους

  3. Ο Πουτσίνι την πατρίδα του φυλάει μακάρι να έκαναν και οι δικοί μας το ίδιο είναι πατριώτης…εδώ πέρασαν τόσες φίλες τα άχρηστα ουκ τι θα κάνουν και οι καταδρομείς να τους δείξουν τα μπράτσα τους μόνο που θα ακούνε ρώσικα θα κατουρηθουν πάνω τους δείτε και κάνα βιντεακι με κάτι τύπους που έχουν κάνει αρκούδες σαν οικωσιτα και παλεύουν με τις αρκούδες τους ο Έλληνας του γυμναστηρίου με τα αμινοξέα και την προτεινη στο σεικερ θα πάει εκεί αυτός όπως και στην Αλάσκα σκοτώνουν αρκούδες τις μαύρες και τις τρώνε οι δικοί μας με τι θα πάνε με κονσέρβες απλά είστε αστείοι ουκ η μη δεν είναι οι άνδρες όπως οι παππούδες μάς που έσπαγαν πέτρες με τα χέρια ξυπνάτε και δεν με ενδιαφέρει αν έχετε άλλη άποψη οποίος δηλώνει μάχιμος εδώ θα φανεί όχι στα λόγια θέλει να πάει Ρωσία ας πάει νομίζει ότι έχει να κάνει με μεθυστακες απλά

  4. Αφού είναι μακακους κερδοπιθικους εκεί στα ουκ αντί να μπουν αυτοί που τους στέλνουν σε εμπόλεμη ζώνη η πατρίδα τους πεθαίνει όχι η Ουκρανία η η Ρωσία αυτή αιμορραγει αλλά ας πάνε στην κρεατομηχανη και αυτοί αν νομίζουν ότι δεν μαλώνουν και ότι με τραγούδια παραγγελματα και λοιπά δεν τους πιάνουν οι σφαίρες ας πάνε αντί να πάνε να ισοπεδώνουμε την βουλή όταν σκάνε οι βόμβες δίπλα τους και πάνω από τα κεφάλια τους θα κλαίνε στην λάσπη με τον ακροτηριασμενο τους σύντροφο με το αίμα κάποιου άλλου πάνω τους αν έχουν στομάχια ας πάνε κανένα πρόβλημα ουτος η άλλος εδώ στην Ελλάδα μόνο εκπαιδεύσεις για τον αόρατο εχθρό είναι εμπειρία μηδέν στο πεδίο της μάχης θα χει πλάκα γενικά νομίζουν ότι οι Ρώσοι είναι Τούρκοι αυτοί αν σε πιάσουν ότι σε έμαθαν στο σχολείο πολέμου δεν ισχύει οι Ρώσοι και οι Πολωνός έχουν κάποιες ομάδες στον στρατό και στην αστυνομία τύπου deth squad που ποτέ δεν αφήνουν μάρτυρες 1 αυτό και δεύτερο δεν σε ανακρίνουν και δεν κρατάνε ομήρους double tap έχει μόνο όσοι ξέρετε ξέρετε που θα πάτε

  5. Οποιος δε διδασκεται απο την ιστορια του… Θα την ξαναζησει δυστυχως σε πιο αγριες εκφανσεις!

  6. Τις ιδιες μλκιες με τον προγονο του το 1919 με την αποστολη 2 μεραρχιων εναντιον των ρωσσων της σοβιετιας με εντολες τοτε των αγγλογαλλων της ανταντ…

    1. Κομμουνες ηταν. Ακομα κι εσυ θα συμφωνουσες τοτε. Ηταν ο ορος για να αποβιβαστουμε και να καταλαβουμε τη Σμυρνη

  7. Να στείλουν, με την προϋπόθεση, να ηγηθούν τα παιδιά των: Μητσοτάκη, των υπουργών, των βουλευτών και μετά όποιος άλλος τρελός εθελοντής θέλει…έτσι δεν γινοταν παλιά; Οι βασιλιάδες καλοπερνούσαν μεν, αλλά σε καιρό πολέμου, στην πρώτη γραμμή!!

    1. Έτσι έγινε και το 1918 και έστειλαν οι Δυτικοί της Αντάντ στρατεύματα στην Ουκρανία για να πολεμήσουν τους Μπολσεβίκους τον κόκκινο στρατό! Έσπασαν τα μούτρα τους! Έστειλε και η Ελλάδα δύο συντάγματα με διοικητές τον Πλαστήρα και τον Κονδύλη! Και επειδή οι δύο αυτοί ηγήτορες ήταν ικανότατοι και γενναίοι κατάφεραν και κράτησαν οι μόνοι και γύρισαν το στρατό πίσω με μικρές απώλειες! Και αυτό χάρη στο Πλαστήρα και Κονδύλη! Οπότε μην επαναληφθούν τέτοια λάθη γιατί η Ιστορία επαναλαμβάνεται!!!

  8. Τριαντοπουλος η Αγοραστος δώσανε την εντολή να μπαζωθουν τα πάντα.
    Ειδικό Δικαστήριο χτες .

  9. Τέτοιος ηλίθιος λαός δεν υπάρχει. Βλέπει, ακούει, του λένε και αυτός στην κάλπη τα ίδια σκατά πάντα φέρνει στην εξουσία. Την ιστορία του δεν την ξέρει και όλοι υπερηφανεύονται αλλά είναι πρόβατα στην πλειοψηφία τους. Τόσα όπλα αγοράσαμε, τόσα εξοπλιστικά με τεράστιες μίζες και τώρα ένας που δεν δίνει λόγο πουθενά τα στέλνει άλλου και όλος ο λαός ζει στον κόσμο του. Καλά κρασιά και καλά ξεμπερδεματα.

  10. Τον νομο του Κατρουγκαλου δεν τον κατηργησε , την προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων την αποδεχθηκε , η ακριβεια στα υψη , οι λαθρομεταναστες καταφθανουν κατα κυμματα και αυτοι τι κανουν;;;; Εφεραν και ψηφισαν το νομοσχεδιο εκτρωμα της ανωμαλιας και περα απο τα οπλα , τωρα θελει να στειλει και Ελληνες στρατιωτες να στηρηξουν το διεφθαρμενο καθεστως του Ζελενσκι;;;;; Αν εχει τρελαθει να μας το πει , δεν εχει καμια δουλεια στην Ουκρανια ο Ελληνικος στρατος!!! Τα ανδρεικελα που κυβερνουν την Ευρωπη τους τρωει ο πισινος τους , η Ελλαδα δεν εχει καμια δουλεια εκει!! Ως εδω και μη παρεκει!! Η να πω την παροιμια;;;; Οπου καλα καθοτανε και οπου καλα γυρευει , ο διαολος του κ@λου του κουκια του μαγιρευει!!

    1. Ολοι είναι κρυφά σύμφωνοι με όλα αυτά για αυτό και δεν τα καταργούν,απλά εναλασωντσι για να μη πέφτουν όλα σε έναν,αυτά που λένε μπροστα στις κάμερες είναι για τους ηλίθιους, οτι πει η αμερικανική πρεσβεία αυτό κάνουν όποιος και αν είναι.

  11. Το θέμα είναι ότι πριν τις εκλογές δεν είπε τίποτα για όλα αυτά που τώρα κάνει. Εντάξει πολλοί ξέρουμε το Μητσοτακαίικο αλλά κάτι ηλίθιοι και κάτι οπαδοί έπρεπε να ξέρουν πριν πάνε στις κάλπες. Θα άλλαζε κάτι,δε νομίζω. Όμως τώρα δεν υπάρχει καμία νομιμοποίηση για μια σειρά πραγμάτων που σκέφτεται ο προδότης, μιζαδορος.

  12. Ούτε Ουκρανία ούτε Ισραήλ πουθενα ελληνικο στρατο. Δεν θ γίνουμε συνενοχοι στα εγκληματα τους δεν μας αφορουν. Εμας δεν μας βοήθησε κανενας

  13. Εκτός του ότι ο Μητσοτάκης είναι θρασύδειλος, δεν τον παίρνει πολιτικά να στείλει Έλληνες Στρατιωτικούς να πολεμήσουν στην Ουκρανία.
    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει, αν έρχονται φέρετρα τυλιγμένα με την Ελληνική Σημαία από την Ουκρανία?
    Ο Putin (όσο κι αν τον σιχαίνομαι) δεν αστειεύεται!

    1. Οτι έγινε με το μάτι,με τα Ίμια,με την Κύπρο,με τα Τέμπη,με την Ηλεία το 07,με τις πυρκαγιές,τους,πνιγμός,τους εκβιασμούς για εμβολιασμό με τη μούφα του κοροιδοιου,με τις κατασχέσεις,με την ακρίβεια,
      Τπτ απολύτως, αυτός ο λαός είναι χεστης ,
      Εδώ τους σκοτώνουν με τα εμβόλια και κιχ δεν ακούγεται

    2. Τι δουλειά έχουμε εμείς να σιχαινόμαστε τον Πούτιν! Αυτός κάνει τη δουλειά του και καλά κάνει! Τους ντόπιους να σιχαίνεσαι που μας κατέστρεψαν και άσε τον Πούτιν!!!

  14. πολεμανε για τα πατρια εδαφη…. οι ελληνες…..μονο !!!!…. …
    χαχαχα

Comments are closed.