ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕΣ ΨΕΥΤΑΚΟ;; Συζητούν ακόμα και κλείσιμο των σχολείων – Με κάτι κηφήνες σαν τον Βασιλακόπουλο, τι προκοπή να δούμε;;; Την Τετάρτη ανακοινώνουν το νέο “κλείδωμα”

Κοινοποίηση:
mitsotakis-toyrkia-anatolikimesogeios-ee_0

Και ξανά από την αρχή! Για ποια ελευθερία μιλάμε; Καθημερινά επιβεβαιώνονται τα ψέματα του Μητσοτάκη και των γιατρών – “ειδικών” που καταδυναστεύουν το λαό εδώ και ενάμιση χρόνο.

Μετά το σημερινό άλμα στον αριθμό των κρουσμάτων, είναι θέμα χρόνου ένα νέο lockdown με την πλειοψηφία του λαού να είναι εμβολιασμένο.

Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν συμβουλάτορες του Πρωθυπουργού είναι κάτι καμένοι όπως ο Βασιλακόπουλος που έψαχνε για γκόμενα στη Πάνια και κυκλοφορεί με δίλιτρη Μερσεντές αξίας 70.000 ευρώ;;;

Νέα σύσκεψη με τον Μητσοτάκη

Έτσι λοιπόν μετά την σημερινή επίσκεψη του Σωτήρη Τσιόδρα στο Μαξίμου τη Δευτέρα, αύριο Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να «κλειδώσουν» οι τελικές αποφάσεις  ως προς τα μέτρα για την επιδημία του κοροναϊού στην Ελλάδα.

Παρά την αύξηση των κρουσμάτων, η “συμμορία” του Μαξίμου θα συνεχίσει στο ίδιο τροπάρι. Η, με κάθε τρόπο, ενίσχυση των εμβολιασμών με την κυβέρνηση να ζητά για αυτό και την αρωγή της αυτοδιοίκησης , η οποία διατηρώντας μια πιο προσωπική επαφή με πολίτες θα συνέβαλε στο να πείσει περισσότερους να εμβολιαστούν.

Παράλληλα, έμφαση δίνεται στην χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου, σε όσες ομάδες πολιτών έχει ήδη κοινοποιηθεί πως πρέπει να την κάνουν.

Φυσικά, ένα ακόμα μέλημα είναι η περαιτέρω “τιμωρία” των ανεμβολίαστων με μέτρα χούντας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη γίνει εισήγηση να αποκλειστούν πλέον από κινηματογράφους και θέατρα.

Παράλληλα προβλέπεται το τέλος των «ημιεξωτερικών χώρων» και με βάση αυτό η αύξηση των ελέγχων για τήρηση των μέτρων. Αναλυτικότερα, τα μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη 3/11.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έτσι μέσα να σας έχουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος, μια σοβαρή εξέγερση από τόσα εκατομμύρια που ζουν στην Αθήνα δεν έχουμε δει… Το ψέκασμα το τρώτε χρόνια έτσι κι αλλιώς όλοι σας, τώρα φάτε και τα μπόλια σας να πάτε μια και καλή!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

  2. Τι εγινε ρε μαγκες με το μπολι που πηρατε τη ζωη σας πισω?
    Τι οχι?
    Τωρα να υποστειτε και τις παρενεργειες ομως .
    Κι αν δεν σας εφτασε καντε κι αλλες δοσεις εχει ακομη πολυ πραμα

  3. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ……..Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΣΚΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ…………..ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 400 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΣ ΩΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ……………….

Comments are closed.