ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ;;; Άνδρας καταδικάστηκε επειδή αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά με την κοπέλα του σε δημόσια θέα!

Κοινοποίηση:
dikaiosini-1-1

Μια απίστευτη και σοκαριστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε στα δικαστήρια εξαιτίας μιας έντονης διαφωνίας κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Ο 37χρονος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία στην Αλόννησο, μετά από μια σειρά γεγονότων που προκάλεσαν αναστάτωση και ανησυχία.

 

Η ιστορία ξεκινά όταν το ζευγάρι, που διατηρεί σχέση τριών ετών, αποφάσισε να περάσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην όμορφη Αλόννησο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, η 40χρονη σύντροφος του νεαρού άνδρα του ζήτησε να έχουν ερωτική επαφή σε δημόσιο χώρο, συγκεκριμένα σε μια παραλία γεμάτη κόσμο. Ο 37χρονος αρνήθηκε την πρόταση αυτή, κάτι που φαίνεται ότι δεν έγινε αποδεκτό από την σύντροφό του.

Η επιμονή της γυναίκας να πιέσει τον σύντροφό της για να ικανοποιήσει την επιθυμία της οδήγησε σε έναν έντονο καβγά μεταξύ τους. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και οι φωνές τους προκάλεσαν την προσοχή των γύρω. Οι αρχικές κατηγορίες που αντιμετώπισε ο άνδρας περιλάμβαναν απειλές και σωματική βλάβη, ωστόσο αργότερα αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη ή κακοποίηση προς τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με τον 37χρονο, η σύντροφός του ξεκίνησε έναν άνευ προηγουμένου ψυχολογικό πόλεμο εναντίον του, κατηγορώντας τον για ανικανότητα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να ξεσπάσει. Στη συνέχεια, το ζευγάρι αποχώρησε από την παραλία με το δίκυκλο όχημά τους.

Η 40χρονη αρχικά κατήγγειλε ψευδώς τον 37χρονο για άσκηση σωματικής βίας. Την Δευτέρα 26/8 ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Η γυναίκα στο δικαστήριο αναθεώρησε την κατάθεσή της, κάνοντας λόγο ότι μόνο μαλώσαν και πως δεν υπήρξε καμία απολύτως σωματική βία. Ο άνδρας τελικά κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της σωματικής βλάβης. Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον άνδρας για την κατηγορία της απειλής και του επέβαλε ποινική φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή. Τέλος, του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα, κατά τα οποία δεν πρέπει να πλησιάζει τη σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Η κοπέλα του όμως, γιατί δεν έλαβε ποινικές ευθύνες για την άσκηση ψυχολογικής βίας και σεξιστικής γλώσσας (τον αποκάλεσε “ανίκανο”) ; Είναι αυτό κράτος δικαίου που προστατεύει το θεμέλιο της ισότητας των δυο φύλων;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: