ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ρε;;;; Νεαροί έδειραν οδηγό λεωφορείου επειδή τους είπε να μην… φωνάζουν!

Κοινοποίηση:
ΟΑΣΘ-εκτός-υπηρεσίας-λεωφορείο-

Οδηγός λεωφορείου δέχθηκε επίθεση από δυο άτομα, την ώρα του δρομολογίου, καταλήγοντας στο νοσοκομείο. Οπως αναφέρει ο ΟΑΣΘ το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο (18/11), όταν και ο οδηγός ζήτησε σε μια παρέα 20 ατόμων να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους επιβάτες.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ αναλυτικά:

Ο ΟΑΣΘ καταδικάζει το απαράδεκτο περιστατικό βίας, που καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου εναντίον οδηγού του. Το επεισόδιο συνέβη σε λεωφορείο της γραμμής 72, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, όταν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, δύο νεαροί γρονθοκόπησαν τον οδηγό, με τον τελευταίο να καταλήγει στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου.

Αφορμή για την επίθεση εναντίον του εργαζόμενου του Οργανισμού, στάθηκε η έκκληση που απηύθυνε, σε ομάδα περίπου 20 νεαρών, οι οποίοι ενοχλούσαν με τη συμπεριφορά τους τους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου. Ο οδηγός τους ζήτησε να χαμηλώσουν τους τόνους και τότε δέχθηκε την επίθεση.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης δεν ανέχεται συμπεριφορές βίας εναντίον των εργαζομένων του και στέκεται δίπλα τους, παρέχοντας ηθική και νομική υποστήριξη, ώστε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης επικοινώνησε με τον οδηγό του Οργανισμού, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του και δηλώνοντας ότι ο ΟΑΣΘ είναι δίπλα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Η ΤΑΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ …..Α ΡΕ ΜΙΤΣΟΣ ΤΙ ΤΡΑΥΜΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ????? ΕΣΥ ΚΑΙ Η Ν.ΔΟΥΛΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!!!!!!

  2. ο δημοσιουπαλληκακος του χιλιαρικου που δεν του καθεται η γυναικα του και ειχε νευρα επειδη γερασε και δεν μπορει να βγει πλεον απο το σπιτι του και να ζησει την εντονη ζωη που ζουν οι 20χρονοι, λογω κομπλεξισμου τις εφαγε και ενιωσε οτι ειναι ζωντανος σε μια νεκρη χωρα, με τα μπουκετιδια και την αδρεναλινη που βγηκε απο τον εγκαφαλο του στο αιμα, ισως γ@μησε για πρωτη φορα φορα σωστα την γυναικα του(ή την γκομενα του), κομπλεξ σε ολους τους δημοσιους υπαλληλους υπαρχει, το ξερουμε απο παντα, αλλα αν δεν ζητησεις ξυλο δεν τρως ξυλο, αυτο ειναι κανονας στην ελληνικη πραγματικοτητα

  3. Καλα τον κάνανε….. Έχουν αποθρασυνθει μετά τον COVID-19 ολοι οι αλητάμπουρες βυσματίες οδηγοί του οασθ

  4. Επρεπε χωρις να πει τιποτα να αλλαξει πορεια και να παει κατευθειαν στο αστυνομικο τμηνα της περιοχης. Φτανοντας στο τμημα να αποβιβαστει αμεσα και να τους κλειδωσει μεσα στο λεωφορειο

    1. Ίσως να γλύτωνε τα επείγοντα, αλλά θα κατέληγε σίγουρα φυλακή…άστο μην το ψάχνεις, τελειωμένη κοινωνία, νόμοι και εκτέλεση τους, είναι να μη σου τύχει.

  5. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΈΣΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ Ή ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΟ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΎΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ???

  6. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. ΟΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΔΗΛ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΕΤΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΣΥΜΜΟΡΊΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΎΟΥΝ. ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΚ@ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ

    1. κομουνιστικη προπαγανδα εναντιον του ελληνικου λαου!
      ολοι οι εγκληματιες ειναι λαθρο, τουρκαλμπαν γιουφτοι και αναρχοκομουνιστες!
      οι ελληνες ειναι τα θυματα ολων αυτων!
      εχει ο καιρος γυρισματα ομως……

    2. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΤΡΑΠΕΡΣ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΕΑ

  7. Εκτος απο τις νεολερες οι υπόλοιποι επιβατες τι εκαναν ??? Καλα κανουν λοιπον οι οδηγοι που δεν τους ενδιαφερει τιποτα.

  8. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ … ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    1. χρυσαυγιτες το πιθανοτερο. Εχουν τον τραμπουκισμο στο αιμα τους

Comments are closed.