«ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ»; φωνάζει ο Λαός. ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΛΟΥTIΣΜΟΣ ΣΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ που βούλιαξαν και έκαψαν την Ελλάδα. ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ. Όλα τα ονόματα. Από 7 έως 77 ακίνητα ο καθένας, τερατώδεις τραπεζικούς δανεισμούς και ιλιγγιώδεις καταθέσεις. Και δεν τολμά ουδείς να τα δημοσιεύσει γιατί το 90% των δημοσιοκάφρων τα παίρνει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε μαύρες σακούλες και κρυφές λίστες με μηνιάτικη ταρίφα από 2.000-10.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_08-11-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της ΤETAΡTHΣ 8–11-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

free-journalist

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Εμένα δε θα μου ξαναβάλετε τα σχόλια μου στο εξώφυλλο;;

  2. Κύριε Χίο κάντε μια έρευνα για τους 300 της βουλής έχουν πλουτίσει όλοι και ο ελληνικός λαός πεινάει δεν μπορεί σήμερα ο Έλληνας να μπει στο σούπερ μάρκετ τυρί, γάλα, κρέας, λάδι έχουν πετάξει!!!

  3. Ο πατέρας του Σημίτη ,Γεώργιος καθηγητής της Νομικής, καίτοι βασιλόφρων συνοδοιπόρησε με το ΚΚΕ κατά την διάρκεια της Κατοχής. Είχε διοριστεί γενικός διοικητής του ΕΑΜ στην Στερεά. Είχε υπό την διοίκηση του τον Αθανάσιο Στουρνάρα, γραμματέα Φθιώτιδος και Ευβοίας, πατέρας του γνωστού.
    Η σύζυγος του Δάφνη το γένος Αρκαδίου, είχε μητέρα αδελφή του Πέτρου Γαρουφαλιά.
    Η μία από της δύο κόρες τους, η Φιόνα, είναι παντρεμένη με Εβραίο και ζει μονίμως στο Λονδίνο.

  4. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΚΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΆ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΕΣ;

  5. Πάρτε παράδειγμα τη Πορτογαλία,. Κράτος σοβαρό και με νόμους! Για διαφθορά έγινε ντου από εισαγγελία και αστυνομία σε σπίτια υπουργών και πρωθυπουργού με συλλήψεις! Υπεράνω όλων ο Νόμος!! Αμέσως έγινε παραίτηση κυβέρνησης με νέες εκλογές!.Εμείς εδώ οι ελληναρες πέρα βρέχει!

  6. Πενήντα χρόνια κλέβουμε ρε γιδιαραίοι και συνεχίζετε να μας ψηφίζετε, γιατί οι περισσότεροι από σας είστε σάπιοι και κλεφτοκοτάδες, άντε γαμηθείτε λοιπόν που θα βγάλετε και γλώσσα, ραγιάδες.

  7. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΛΟΙ Η ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΕΠΟΥΧΤΕΝ ΚΑΙ ΑΡΠΟΥΧΤΕΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΝ ΧΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΛΠ. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΕ ΛΑΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ. ΚΡΙΜΑ!!!

  8. Γιατί δε γράφετε για το δήμο Αλίμου και τις επιδοτήσεις για τα αδέσποτα που τις τραγάνισε ο δήμος και μετά δημιούργησε τον ‘εθελοντισμό’? Οι δημότες είμαστε πάρα πολύ δυσαρεστημένοι. Ο κος Σπίνος έκανε κάποιες αποκαλύψεις για το δήμαρχο αλλά δεν προχώρησε όσο θα επιθυμούσαμε.

  9. Φίλε, δέν τα λες καλά..Ο Σημίτης είναι χαφιές των Ιμίων: Οι άλλοι Βουλευτές? Οι Στρατιωτικοί? Οι Απόστρατοι??
    Εχεις δουλέψει σε Εταιρείες με 7.000 προσωπικό; Εκεί βλέπεις την ελλειψη Αρχών κ Αξιών τών σημερινών Νεο- Ελλήνων: Δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο περα από την πάρτη τους: Αλλά είναι πρώτοι στην προπέτεια κ τόν σχολιασμό επί παντός επιστητού!! Κ στο ποδόσφαιρο…
    Ρωτάς έναν τέτοιο φελλό: Μιλάς εναντίον τού Χριστού: Έχεις διαβάσει την Καινή Διαθήκη; *” Όχι, δέν χρειάζεται να’ουμε: Τά ξέρω!!!😲🙃

  10. Ο συγκεκριμένος είναι μασόνος τρίτης γενιάς του Πολυτεχνείου Κρήτης και της φυλής των παλιών συμμαθητών του ταλακαμον. Κάθε Τρίτη έχουν συνέλευση στη στοά της ανατολής και δύσης του ηλίου και προσεύχονται υπέρ αναπαύσεως των εφτά σφραγίδων της ανατολής και δύσης του ηλίου και των Ναϊτών ιπποτών του ναού και των μεγα ανατολικών συνόρων της εκκλησίας της Κύπρου. Η προσευχή πάει ως εξής: ραντίζω με το αγίασμα του αίματος μου… Κτλ κτλ. Το αναφέρει και ο παισιος στο βιβλίο του ” φτηνά τσιγάρα, μια σκηνή που δεν χώρεσε”. Ο Μαγιακόφσκι το είχε πει επίσης. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει η χώρα μας ειναι σαφής. Εφτά σφραγίδες των ελοχιμ επαναφέρουν την άλλη πλευρά της ζωής του ανθρώπου και της φυλής των μορςινιυμοαι της Μεσοποταμίας και θα μιλήσουμε αύριο για περισσότερα

  11. Ο συγκεκριμένος είναι μασόνος τρίτης γενιάς του Πολυτεχνείου Κρήτης και της φυλής των παλιών συμμαθητών του ταλακαμον. Κάθε Τρίτη έχουν συνέλευση στη στοά της ανατολής και δύσης του ηλίου και προσεύχονται υπέρ αναπαύσεως των εφτά σφραγίδων της ανατολής και δύσης του ηλίου και των Ναϊτών ιπποτών του ναού και των μεγα ανατολικών συνόρων της εκκλησίας της Κύπρου. Η προσευχή πάει ως εξής: ραντίζω με το αγίασμα του αίματος μου… Κτλ κτλ. Το αναφέρει και ο παισιος στο βιβλίο του ” φτηνά τσιγάρα, μια σκηνή που δεν χώρεσε”. Ο Μαγιακόφσκι το είχε πει επίσης. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει η χώρα μας ειναι σαφής. Εφτά σφραγίδες των ελοχιμ επαναφέρουν την άλλη πλευρά της ζωής του ανθρώπου και της φυλής των μορςινιυμοαι της Μεσοποταμίας και θα μιλήσουμε αύριο για περισσότερα.

  12. Χρονια τωρα εχω διαπιστωσει, οτι τα “ποθεν εσχες” που δημοσιευονται, παραμενουν για λιγες ημερες στην επικαιροτητα και μετα ως δια μαγειας, εξαφανιζονται! Εκτοτε τα εκτυπωνω και τα κρατω, στο αρχειο μου! Σκοπος μου ηταν, να συγκρινω τα παλαιοτερα με τα νεα!

  13. Πορτογαλία =Δημοκρατία
    Ελλάδα =μπανανια.
    Μας πήρανε χαμπάρι κ μας πουλούν και μας αγοράζουν οι αισχρές πολυεθνικές.
    Σας είπα κάντε μποϊκοτάζ κ αφήστε του τα προϊόντα να λήξουν στα ράφια, ξεχάστε τις επώνυμες ετικέτες.
    Πλούτισαν όλοι οι πολιτικοί σε μια 5ετια φράγκα, ακίνητα, χλιδή και ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ψάχνει να βρει λεφτά από τ κοσμάκη που ρημαξαν με φωτιές και πλυμμηρες…
    -Κοψτε τις συντάξεις πλουσιων.
    -Πάρτε χρήμα απο τα κόμματα οφείλουν 1δις
    -Φορολογιστε τους έχοντες κ κατέχοντες.

Comments are closed.