ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ» – ΧΥΔΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ – ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΕΤΣΙ;

Κοινοποίηση:
782_Avgenakiss

Τα… μαζεύει τώρα ο πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα περιστατικό χειροδικείας, αλλά μόνο λεκτική ένταση, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε, το οποίο τον δείχνει να κινείται επιθετικά κατά υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού που είδε το φως της δημοσιότητας:

«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο. Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό “άγριου ξυλοδαρμού”, “λιποθυμιών”, “χειροδικιών” από μέρους μου.

Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβαση.

Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλ από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος. Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο» αναφέρει ο πρώην υπουργός.

Μετά την καταγγελία της Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων για επεισόδιο μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη με υπάλληλο του αεροδρομίου, ο βουλευτής της ΝΔ έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρει ότι λυπάται και ζητά συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση, αλλά την ίδια στιγμή δηλώνει «είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» από μέρους μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Ποιος άλλος επιβάτης θα τολμούσε να αρπάξει με τη βία το υπηρεσιακό τφ πύλης επιβίβασης αεροπλάνου και δεν θα τον είχαν μπαγλαρωσει στα κρατητήρια του Βενιζέλος;;;

  2. Aλλο ενα σκουπιδι της Κρητης και γενικα της ΝΔ,ψευτονταης που αμα του κατσεις μπουκετο θα λυποθημισει

  3. Εφόσον ο χώρος βιντεοσκοπείται καί σίγουρα τό ξέρανε οι υπάλληλοι θά έπρεπε νά τόν είχαν σαπίσει στο ξύλο τόν μπινε καί θά αποδεικνυόταν ότι βρισκόταν σε άμυνα. Τέτοιους μπινεδες ανώμαλους καί λεχρίτες μάζεψε η αυτιστικιά κούλα, καί πάνε οι λοβοτομημένοι καί τούς ψηφίζουν.

  4. Η “εισαγγελέας Ελένη” πού είναι να κινήσει αυτεπαγγέλτως την αυτόφωρη διαδικασία ;;;
    Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου πού είναι να παρέμβει και να διατάξει τα δέοντα ;;;
    ΄Ολα αυτά τα λαλίστατα δημοσιοκαφράκια που είναι να τον κρεμάσουν στα μανταλάκια ;;;
    Ο “Μάκης με το τσεκούρι” που κρύφτηκε και δεν εμφανίστηκε ακόμη να χαρακτηρίσει τη νδούλα εγκληματική οργάνωση;;;
    Τί ζητάω κι εγώ τώρα, εεε ;;; Τί είναι ο Λευτεράκης, ο Λιάκος για να βγάλουν το κόμμα του εκτός νόμου ;;;

  5. Μεγαλος ΚΛΕΦΤΗΣ

    Μονο στο Ελλαδισταν θα μπορουσε να κανει αυτα που κανει.
    Η Σιχαμενη Αστυνομια και η Δικαιοσυνη προστατευει αυτα τα παρασιτα.

  6. Ενα ενα τα λαμογια της “επιτελικης” Μητσοτακοκρατιας θα αποκταει το…αλλοθι της “διαγραφης” για το φευγιο του σε μερη ονειρεμενα να απολαυσει τα….δεδουλευμενα του!

  7. Πουλαει και μουρη το γιδι! Σκατοφατσα εξουσια με τις πλατες της “αγιας οικογενειας”! Χορτασε ρεμουλα και θα καβαλησει παλουκια στο φιναλε!

  8. Οι περισσότεροι Κρητικοί είναι αναδροι, δεν έχουν λόγο, οι γυναίκες τους κάνουν κουμάντο, και είναι και βασανιστές ζώων Λίγοι από αυτούς δεν έχουν αυτά τα (προσόντα)

    1. οπως ειχα πει καποτε στον τοτε διευθυντη ασφαλειας ροδου “εσεις οι κρητικοι εισαστε κοτες. στο νησι κανετε τους αντρες επειδη εχετε απο πισω 400 ατομα σοι. μολις κατεβειτε στον Πειραια ζητατε συγγνωμη ακομη και αν σας εχει σπρωξει ο αλλος”.

  9. Δε θα βγαινει και για παντα βουλευτης και ουτε θα ταξιδευει στο εξωτερικο με μπραβους. Θα πεσει φαπα οταν τον πετυχουμε που θα παει συννεφο .

    1. Τί ωραία προοπτική διαγράφεται γι’ αυτούς και τους συν αυτοίς… Μακάρι να το δούμε σύντομα…

  10. Γεια σου ρε λουγκρογεννα Κρητη με τα “κοπελια” σου! Οι Ιξουσιες σαν τον Αυγουλακη το παλληκαρα, τη Κουλαρα τη πισωγλεντισσα, τη Κασελατσαινα!
    Μονο ο γιδοβοσκος ειναι ανδρας τελικα? !

  11. Δεν υπήρχε κάποιος εκεί, να τον βάλει κάτω και να τον γαμηση?
    Γιατί εμένα μού φαίνεται για παλιοπουσταρα….

  12. ….Κ*ΛΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ BULLYING ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΔΕΣ…

  13. ΟΛΗ Η ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ” ΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΜΠΟ@ΔΕΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ…
    ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΠΕΡΙ ”ΦΑΣΙΣΜΟΥ” ΚΑΙ ”ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ”…

    1. Φιλε μου,πιστευω οτι ο κ. Κασιδιαρης εδωσε αξια και υποσταση σε ενα χαμενο κορμι,αυτη την ψευτοθεουσα υποκριτρια βρωμιαρα ,ουτε να τη φτυσει κανεις δεν αξιζει. ( προσωπικα , να πω την αληθεια, ,δε θα συγκρατιομουν,θα της εριχνα και κλωτσιες,δεν ανεχομαι την υποκρισια). Δουλευει τους κκεδες για να παιρνει την αποζημιωσαρα και ναχει δωρεαν τηλεφωνα,ταξιδια,επιδοματα βουλευτη,κλπ. Σε πληροφορω δε οτι παρα πολλοι αριστεροι θα ψηφιζαν η και ψηφισαν το κομμα του. Ευχαριστω.

  14. Θα πάει φυλακή ο κ@ριόλης υπουργός σου μωρή κούλ@ ? Είστε πολύ ηλίθιοι όσοι τους ψηφίσατε. Παλλικάρι ο κρητικός, κάνει μαγκιές στον υπάλληλο που δεν μπορεί να αντιδράσει, γιατί θα χάσει τη δουλειά του. Γνωστές @δερφές αυτοί οι πολύ άντρες. Ο φερετζές, you know..

  15. Παραιτήσου βρε ρετάλι…έχεις το Θράσος να τραμπουκιζεις υπαλλήλους που κάνουν την δουλειά τους! Λίγο τσίπα δεν υπάρχει?

  16. “Δεν τίθεται θέμα παραίτησής μου.”

    Περιμένατε κάτι διαφορετικό. ?
    Ο άνθρωπος είναι ένας από τους κοντινούς “συνεργάτες” του Μητσοτάκη.

Leave a Response