ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΜΕΓΑΛΕ!!! ΕΜΠΗΞΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ…” – ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ

Κοινοποίηση:
MITSOTAKIS-3

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διακήρυξε σήμερα ότι «Είναι προς το συμφέρον μας να το κάνουμε να στηρίξουμε την Ουκρανία. Η Συμμαχία θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία μέχρι οι Ρώσοι να ηττηθούν», χωρίς να καταλαβαίνει κανείς Έλληνας πολίτης γιατί τα λέει αυτά δημοσίως και δημιουργεί τέτοιο χάσμα στις σχέσεις με την Μόσχα. Ουδέποτε μας εξήγησε γιατί αυτή η απόσχιση από τη Ρωσία που μόνο μειονεκτήματα έχει.

Θα μπορούσε να κάνει ότι κάνει και να δίνει την ίδια βοήθεια στην Ουκρανία με αυτή που δίνει τώρα, χωρίς να κάνει «ρωσοφαγικές» δηλώσεις που δεν βοηθούν πουθενά, τουλάχιστον φαινομενικά.

 Διότι υπάρχει και η αντίθετη ανάγνωση: Οι τόσο έντονες «πολεμικές» δηλώσεις κατά της Ρωσίας γίνονται για να ριχθεί «στάχτη στα μάτια» των Δυτικών, καθώς οι εισαγωγές στην Ελλάδα φυσικού αερίου από την Ρωσία, έχουν εκτιναχθεί το 2024, με τελικό ωφελημένο τους «συγγενείς και φίλους» του Μαξίμου που έχουν υπόγειες συμφωνίες με την Μόσχα!

Και ουδόλως ενοχλείται η Μόσχα η οποία μοσχοπουλά «υπόγεια» το φυσικό αέριό της σε αυτόν που υποδύεται τον φανατικό «αντιρώσο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μαθαίνω πως ο μογγόλος του έκανε κλύσμα και ο Ράμας τον στρίμωξε στη χέστρα, ο Μητσικώστας των Σκοπίων του ρίχνει ροχαλες και γελάνε όλοι οι βαλκανόγυφτοι.

  2. κοιτάτε ένα βαρύμαγκα που βύθισε τη χώρα σε σκάνδαλα,ακρίβεια & κατάθλιψη που θέλει να φάει τους ρώσους …που αν του βγάλεις νυχοκόπτη θα τρέχει με 200χλμ/ώρα

  3. Τον πύραυλο ας τον ρίξει εκεί που πρέπει ο ρώσος. Αυτά που λέει το εκάστοτε πιόνι δεν σημαίνει ότι και η πληοψηφία του λαού συμφωνεί.

  4. Τον χαζό της παρέας δεν τον παίρνει κανένας στα σοβαρά απλός τον έχουν εκεί για να παίζουν μαζί του.

  5. Και γιατί να φάει πύραυλο η Ελλάδα εφόσον δεν θέλουν πόλεμο οι Έλληνες πολίτες και εφόσον είναι συναισθηματικά πολύ δεμένοι με την Ρωσία.Ο πολίτης δεν φταίει πουθενά ούτε τον κρατάει τον δράκουλα στην εξουσία γιατί κρατιούνται με νοθεία και κοροϊδία όπως το δημοψήφισμα του Τσίπρα.Να φάει απευθείας ο δρακουμελ τον πύραυλο από τον Putin να σωθεί η Πατρίδα.

  6. Μητσοτακης = προδοτης και ΠΙΟΝΙ των πολεμοκαπηλων Διεθνιστων

  7. Τόσο νεοεποχίτικο ζώο; Και βάλε!
    Που το βρήκαμε αυτό το κτήνος, ήθελα να’ξερα!!!

  8. Πάντως σήμερα πήρα το πιο σοβαρό μου προφίλ στις φωτό , τζάμπα πληρώνω 700 συμβούλους;

Comments are closed.