ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!!! ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! Δύο νεκροί με κομμένο λαιμό στη φυλακή της Ρωσίας [BINTEO]

Κοινοποίηση:
ωσδσδδσδδ

Σε φυλακή στο Βόλγκογκραντ στη Ρωσία Ισλαμιστές της ISIS πήραν ομήρους φύλακες. 3 φύλακες νεκροί άλλοι 5 είναι σοβαρά τραυματίες και άλλοι 5 είναι όμηροι. Σ΄εξέλιξη… ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ: είναι και οι 4 Ουζμπέκοι! Σ΄εξέλιξη…..

με μαχαίρια πετσόκοψαν τους φύλακες.. Δύο νεκροί με κομμένο λαιμό.. oυαχαμπίτικα.

Φρίκη και υπόθεση ομηρίας σε φυλακή στη Ρωσία. Οι κρατούμενοι στο σωφρονιστικό κατάστημα Νο. 19 στην περιοχή του Βόλγκογκραντ στη Ρωσία πήραν ομήρους, ανέφερε την Παρασκευή το γραφείο Τύπου του FSIN. 4 κρατούμενοι επιτέθηκαν σε φύλακες. Από άλλες πηγές δίνεται και 2ος νεκρός. Οι κρατούμενοι που πήραν ομήρους στο IK-19 ισχυρίζονται ότι είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS κι απαιτούν 2 εκατομμύρια δολάρια και ένα ελικόπτερο, υποστηρίζει το δημοσίευμα Sapa Kavkaz…

Ο Baza ισχυρίζεται ότι ο επικεφαλής του IK-19, Devyatov, βρίσκεται στην εντατική.

«Στο ΙΚ-19, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της πειθαρχικής επιτροπής, οι κατάδικοι πήραν ομήρους το προσωπικό των φυλακών Αυτή τη στιγμή, λαμβάνονται μέτρα για την απελευθέρωση των ομήρων», ανέφερε η υπηρεσία.

Ως αποτέλεσμα της κατάληψης της Σωφρονιστικής Αποικίας Νο. 19, τουλάχιστον δύο μέλη του προσωπικού έχουν σκοτωθεί: ο διοικητής της ομάδας και ο επικεφαλής των επιχειρήσεων, αναφέρει ο Mash.

Στο βίντεο φαίνονται οι τρομοκράτες να απαιτούν ένα αυτοκίνητο και ένα πολυβόλο.

Ο ένας φαίνεται να φοράει κάποιο είδος γιλέκου, πιθανώς αυτοκτονίας.

. Τουλάχιστον τρεις υπάλληλοι της φυλακής σκοτώθηκαν και υπήρξαν τραυματισμοί.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ τρομοκράτες

  • Rustamchon Navruzi – 23 ετών, με καταγωγή από το Τατζικιστάν, καταδικασμένος για απόπειρα διακίνησης ναρκωτικών.
  • Ramzidin Toshev – 28 ετών, υπήκοος Ουζμπεκιστάν, καταδικασμένος για απόπειρα διακίνησης ναρκωτικών.
  • Nazirchon Toshov – 28 ετών, υπήκοος Ουζμπεκιστάν, καταδικασμένος για απόπειρα διακίνησης ναρκωτικών.
    — Temur Khusinov — 29 ετών, πολίτης του Ουζμπεκιστάν, καταδικασμένος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με αποτέλεσμα το θάνατο.

Αυτοαποκαλούνται μουτζαχεντίν του τρομοκρατικού IS. Όπως αναφέρει ο Mash, γνωρίστηκαν και έμπλεξαν με ριζοσπαστικές ιδέες στην φυλακή.

Θύματα και όμηροι
Τουλάχιστον δύο υπάλληλοι του FSIN σκοτώθηκαν – ο επικεφαλής του αποσπάσματος και ο επικεφαλής της επιχειρησιακής μονάδας, ήταν και οι δύο 40 ετών.

Τραυματίες:

  • Andrey Devyatov – επικεφαλής του σωφρονιστικού ιδρύματος, πολλά τραύματα στο κεφάλι.
  • Roman Ponomarev – σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.
  • Alexey Lygin – τραύματα διάτρησης στο πρόσωπο, κάταγμα κρανίου, κρίσιμη κατάσταση.
  • Yuri Mavrin – νοσηλεύεται, άγνωστη κατάσταση.
  • Αλέξανδρος Μπόικο – κρατούμενος, μαχαιριές στην κοιλιά.

Άλλοι πέντε άνθρωποι παραμένουν όμηροι.

αν και ο αριθμός των ανθρώπων που κρατούνται όμηροι από τρομοκράτες είναι ακόμη άγνωστος. Παράλληλα, προκαταρκτικά, στο επιχειρησιακό κτίριο βρίσκονται τρεις τρομοκράτες. Ζητούν ένα ελικόπτερο και δύο εκατομμύρια δολάρια. Αν καταδιωχθούν, υπόσχονται να σκοτώσουν τους ομήρους.

— Οι εγκληματίες επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο ISIS και δήλωσαν ότι «εκδικούνταν για τα αδέρφια τους» που φέρονται να είχαν φυλακιστεί παράνομα.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Σωφρονιστική Υπηρεσία, υπήρξαν θύματα ως αποτέλεσμα των ενεργειών των κρατουμένων.

Το IK-19 της Ομοσπονδιακής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας της Ρωσίας για την περιοχή του Βόλγκογκραντ βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης Surovikino. Το καθεστώς κράτησης είναι αυστηρό. Το όριο χωρητικότητας του ιδρύματος είναι 1.229 άτομα.

Τι είναι γνωστό για την ομηρεία στο IK-19 στην περιοχή του Βόλγκογκραντ:

▪Κρατουμένοι συνέλαβαν σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής. Οι συνθήκες του συμβάντος διαπιστώνονται.

▪Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος σκοτώθηκε, ανέφεραν οι επιχειρησιακές υπηρεσίες.

▪Η Ομοσπονδιακή Σωφρονιστική Υπηρεσία ανέφερε ότι υπήρξαν θύματα.

▪Επιχείρηση για την απελευθέρωση ομήρων βρίσκεται σε εξέλιξη .

▪Τουλάχιστον τρεις κρατούμενοι επιτέθηκαν σε υπαλλήλους του FSIN στο IK-19, αναφέρουν οι επιχειρησιακές υπηρεσίες.

▪Η Ερευνητική Επιτροπή άνοιξε υπόθεση ομηρίας σε σχέση με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην αποικία.

▪Η Ομοσπονδιακή Σωφρονιστική Υπηρεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας έστειλε υπαλλήλους στην περιοχή του Βόλγκογκραντ.

▪Η εγκατάσταση υψίστης ασφαλείας IK-19 βρίσκεται στην πόλη Surovikino.

▪Σύμφωνα με ανοιχτές πηγές, το όριο του είναι πάνω από 1,2 χιλιάδες άτομα.

▪Ο κυβερνήτης της περιοχής του Βόλγκογκραντ ανέφερε ότι μετά την έκτακτη ανάγκη δημιουργήθηκε ένα επιχειρησιακό στρατηγείο στη φυλακή για να συντονίσει τις εργασίες για την απελευθέρωση των ομήρων, δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό.

▪Ένας μουλάς από το τζαμί του Βόλγκογκραντ θα μεταφερθεί σύντομα στο ΙΚ-19 για διαπραγματεύσεις με ριζοσπάστες. Όπως έμαθε ο Mash, του παίρνει περίπου 1,5 ώρα για να ταξιδέψει

Το IK-19 βρίσκεται περίπου εκατό χιλιόμετρα από το Βόλγκογκραντ. Το καθεστώς κράτησης είναι αυστηρό. Σύμφωνα με ανοιχτές πηγές, υπάρχουν περισσότερα από 1.200 άτομα

Στις 16 Ιουνίου έξι κατηγορούμενοι, που κρατούνταν σε ένα από τα κελιά του Νο 1, πήραν ομήρους δύο υπαλλήλους. Οι εγκληματίες ζήτησαν να τους παρασχεθεί μεταφορά και να διασφαλιστεί η ελεύθερη έξοδος από το κέντρο κράτησης. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι εγκληματίες εξοντώθηκαν και οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τον Baza, οι τρομοκράτες κατέγραψαν νέο βίντεο. Σύμφωνα με τη δήλωσή τους, εκδικούνται για τους τρομοκράτες που πραγματοποίησαν την επίθεση στο (Crocus City Hall

Τι συνέβη:
Στo σωφρονιστικό κατάστημα Νο. 19 στην περιοχή του Βόλγκογκραντ, κρατούμενοι πήραν ομήρους τέσσερις υπαλλήλους του FSIN κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της πειθαρχικής επιτροπής.
Μεταξύ των εργαζομένων υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Οι επιτιθέμενοι δήλωσαν ότι ανήκουν στην ISIS.
Ειδικές δυνάμεις έφτασαν εκεί.
Αυτό αναφέρει η Ερευνητική Επιτροπή.

Κατά τη διάρκεια της ομηρίας από κρατούμενους στο Βόλγκογκραντ, ένα άτομο σκοτώθηκε.

Αυτό αναφέρει το RIA Novosti, επικαλούμενο την Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο έχασε τη ζωή του. Οι πληροφορίες διευκρινίζονται, αναφέρει η πηγή.
Προηγουμένως, οι κρατούμενοι που πήραν ομήρους στην περιοχή του Βόλγκογκραντ έθεσαν όρους
INTERFAX.RU

Ο Μουφτής της Πνευματικής Διοίκησης των Μουσουλμάνων της Περιφέρειας του Βόλγκογκραντ μίλησε για την κατάληψη :

Ο Bata Kifakh, σε συνομιλία του με την Gazeta.Ru, δήλωσε ότι δεν γνώριζε ποιος μουλάς πήγε να διαπραγματευτεί με τους εισβολείς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν πρέπει να γίνονται διαπραγματεύσεις με τέτοιους εγκληματίες – μόνο καταστρέψτε τους».

Δύο υπάλληλοι του FSIN που τραυματίστηκαν στο IK-19 είναι σε σοβαρή κατάσταση, ανέφεραν οι αρχές. Τι είναι γνωστό αυτή τη στιγμή για την υπόθεση ομήρων κοντά στο Βόλγκογκραντ:

• Δύο ακόμη εργαζόμενοι σε αποικίες βρίσκονται σε μέτρια κατάσταση.

  • Ο Πούτιν ενημερώθηκε για την κατάσταση από τους επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας, της Εθνικής Φρουράς, του Υπουργείου Εσωτερικών και άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου.
  • Η εισαγγελία του Βόλγκογκραντ υποσχέθηκε να ελέγξει την φυλακή.
  • Η Πνευματική Διοίκηση των Μουσουλμάνων της Ρωσίας καταδίκασε τις ενέργειες των ριζοσπαστών – ο Ρουσάν Αμπιάσοφ τις αποκάλεσε «απάνθρωπες και αποκρουστικές».
  • Ο Μουφτής της Πνευματικής Διοίκησης των Μουσουλμάνων του Βόλγκογκραντ πιστεύει ότι δεν μπορούν να διεξαχθούν διαπραγματεύσεις με τους εισβολείς.
  • Τα νοσοκομεία του Βόλγκογκραντ είναι έτοιμα να δεχτούν τα θύματα στο IK-19, επιπλέον γιατροί έχουν σταλεί στο Surovikino και έχει προετοιμαστεί ασθενοφόρο – Κυβερνήτης Bocharov.
  • Η κατάσταση στην πόλη στο πλαίσιο της ομηρίας είναι φυσιολογική, είπε ο επικεφαλής της περιφέρειας Surovikinsky – όλοι οι οργανισμοί, οι υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης ζωής λειτουργούν, οι μεταφορές λειτουργούν.

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: