ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΗΤΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Κοινοποίηση:
emfietzoglou

Παρά τα τόσα σοβαρά προβλήματα της χώρας, έτρεχε ο Μητσοτάκης για να ενισχύσει τους δικούς του. Εκβίαζαν τον κόσμο τόσο ο ίδιος όσο και οι υπουργοί του και η σπιούνοι του!!! Αλλά Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ. Νίκησε στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα. Νίκησε στην Θεσσαλία, όπου καταψηφίστηκε ο Αγοραστός, που τώρα θα πάει φυλακή για την απάτη και την μη εκτέλεση των αντιπλημμυρικών έργων. Νίκησε στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη παρά την οργανωμένη υποστήριξη από το προξενείο.

Νίκησε στην Δυτική Μακεδονία, που την ρημάξει ο Μητσοτάκης. Νίκησε στο βόρειο Αιγαίο, παρά τις μεταφορές ετεροδημοτών και άδειες στρατιωτικού προσωπικού. Δεν νίκησε μόνο στην Πελοπόννησο λόγω της οργιώδους προπαγάνδας του Σαμαρά, που περιμένει να τον κάνει πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητσοτάκης. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους, στους νέους Δημάρχους Δούκα, Αγγελούδη, Πελετίδη και στους Περιφερειάρχες Κουρέτα, Τοψίδη, Αμανατίδη και στον καθηγητή Κώστα Μουτζούρη.

 Υ.Γ.Ο εισαγγελέας που ερευνά την καταστροφή της Θεσσαλίας πρέπει να ζητήσει τις επιστολές Αγοραστού – ΚΑΧ Καραμανλή – Μητσοτάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: