ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΑΓΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ …ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΟΥ …ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_41

Εν τω μεταξύ και τι δεν είχα κάνει.

Έως και μήνυμα έστειλα χθες το βράδυ σε “ενδιάμεσο” (που ήξερα ότι θα της το μεταφέρει) ότι θα ζητήσω αναβολή (αυτός, εννοείται, μου είπε ότι δεν θέλει να εμπλακεί…), αφενός για να έρθει σίγουρα μόνη της και να δικαστεί, αφετέρου για να μη φέρει τους “Κρητικούς φίλους”, μου την έχει στημένη η οργάνωση και τα ρίξει σε αυτή.

Θα ρωτήσετε, γιατί αν ερχόταν μόνη της θα δικαζόταν σίγουρα.

Μα γιατί οι δικηγόροι έχουμε αποχή. 

Εγώ τα είχα προηγουμένως κανονίσει όλα.

Πρώτα από όλα ζήτησα άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Γιατί σε αυτή τη δίκη δεν είμαι απλός μάρτυρας, όπως εμφανίζομαι στο σε βάρος της κατηγορητήριο, αυτό δηλαδή που συντάχθηκε μετά τις έγγραφες “εξηγήσεις” της Κιαγιά επί της μήνυσής μου για το βίντεο της λάσπης της 25/04/2022. Είναι που ενώ στον κόσμο διατείνεται ότι έχει στα χέρια της …χειροπιαστές αποδείξεις για τα αίσχη που ξεστόμισε εναντίον μου, στον εισαγγελέα όχι απλά δεν τις πήγε για να τις πάρει και αυτός στα χέρια του τις …χειροπιαστές, του είπε και από πάνω ότι …δεν εννοούσε εμένα. Όπως έκανε και ο Κολυβάς, όπως έκανε και ο Οικονόμου, όπως έκανε και η Αναστασοπούλου, όπως έκανε και η Παγώνη, όπως τελικά κάνουν όλοι όταν περνάνε από την “ασφάλεια” του facebook και των τηλεοπτικών στούντιο, στο γραφείο του εισαγγελέα. Ο μόνος που δεν το έκανε, είναι ο Καμπουράκης.

Αυτός απλά …δεν πήγε στον εισαγγελέα.

Ιδού οι “εξηγήσεις” της Κιαγιά, για του λόγου το αληθές:

 

 

Εν τω μεταξύ φαντασιώθηκε και “διαδικτυακή φίλη” στην οποία δήθεν “απάντησε”, ενώ στο βίντεο είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι εκτός της ρητής αναφοράς σε εμένα (πιο …ρητή δεν γινόταν), δεν απάντησε σε κανέναν:

Είχε προετοιμάσει τη λάσπη από πριν…

 

 

 

Στη δίκη λοιπόν αυτή, θα εκπροσωπήσω τον εαυτό μου προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της Κιαγιά.

Θα παρασταθώ επομένως και ως δικηγόρος.

Οπότε υπέβαλα το σχετικό αίτημα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, το οποίο εγκρίθηκε.

 

 

Κατόπιν τούτου έκλεισα εισιτήριο μετ’ επιστροφής με την ΑΝΕΚ για Ηράκλειο.

 

 

 

 

Χθες, λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα από την ΑΝΕΚ:

 

 

Εντάξει, λέω, τα μποφόρ πολλά, αλλά μετέθεσαν τις ώρες αναχώρησης από Πειραιά και άφιξης στην Κρήτη μόλις μία ώρα αργότερα. Άφιξη 07:15 είναι μία χαρά, οι δικαστές ανεβαίνουν στην έδρα στις 09:00.

Οπότε στέλνω το μήνυμα στον ενδιάμεσο που σας έλεγα, και συνεχίζω τη δουλειά.

Όχι για τη δίκη, αυτή είναι απλή. Τα άλλα.

Τα σοβαρά.

Εν τω μεταξύ, μου στέλνουν μηνύματα αμέτρητοι φίλοι με τα …γλέντια της Κιαγιά, που βρήκε, λέει, δικηγόρο. Δέχθηκε, λέει, να την αναλάβει δικηγόρος και για το λόγο αυτό …γιορτάζει.

Τι να πω…

Κατ’ αρχάς, στο βίντεο, όπως θα ακούσετε, λέει ότι έχει δικηγόρο που τον ξέρουν όλοι, εν αντιθέσει με εμένα που ουσιαστικά λέει ότι δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου.

Αυτόν τον δικηγόρο τελικά μπορεί να τον ξέρουν όλοι, αλλά, όπως βλέπετε στις “εξηγήσεις” της, από τον εισαγγελέα τον κράτησε …κρυφό.

Τώρα ..γιορτάζει, λέει, γιατί δέχθηκε …επιτέλους (άρα …μούφα ο δικηγόρος του βίντεο της 25/04/2022), να την αναλάβει “μία από τις καλύτερες δικηγόρους”.

Για μία ακόμα φορά δεν μας είπε …λεπτομέρειες.

Μόνο ότι …γιορτάζει.

Θα μου πείτε, είναι λόγος να γιορτάσεις επειδή …δέχθηκε να σε αναλάβει δικηγόρος;

Τι να σας πω.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…

Αυτό όμως που εγώ αμέσως κατάλαβα είναι ότι αυτή η “μία από τις καλύτερες δικηγόρους” που δέχθηκε να την αναλάβει, απέχει και αυτή όπως όλοι μας.

Άρα, τζάμπα θα κατέβαινα.

Εννοείται ότι αυτή θα έβγαινε (όπως θα το κάνει, περιμένετε…) και θα έλεγε “την γλίτωσες Αντωνιάδη” (που δεν εννοούσε εμένα, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα με εννοεί…), “δυστυχώς η δικηγόρος μου απέχει”.

Γιατί, φυσικά, τις …χειροπιαστές αποδείξεις ΘΑ τις εμφανίσει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ την …ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

Όπως πάντα συμβαίνει με τις συκοφαντίες.

ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, άλλωστε, οι συκοφαντίες…:

 

 

Την είχα αποκαλέσει …ελεεινή, σκουλήκι και βρωμιάρα, αλλά αυτή με …προστάτευε και …παρακαλούσε τη φίλη μας να μην την …προκαλεί και πει πράγματα που “δε θέλει”, γιατί “ξέρει πολλά” για μένα.

Αλλά το παίζει …Αλίκη Βουγιουκλάκη και τραγουδάει “έχω ένα μυστικό”

Και να ήταν αυτή η μοναδική φορά που κρατούσε για τον εαυτό της …πράματα και θάματα, ζητούσε και καλά να μην την προκαλούν να τα πει ή ακόμα και εκβίαζε ωμά;

 

 

Εν τω μεταξύ, είμαι βέβαιος ότι ελάχιστοι θα θυμούνται ότι η Κιαγιά δεν ήταν η πρώτη φορά το 2022 που με έπιασε στο στόμα της. Το είχε κάνει και πολύ νωρίτερα.

Αλλά τότε …κάποιος έπεσε πάνω μου και κατέβασα τη δημοσίευση που είχα κάνει και έδωσα τόπο στην οργή.

Βέβαια, μετά, και αυτός που έπεσε πάνω μου, την έκανε πέρα…

Τελικά, φίλες και φίλοι, τη …λύση για την Κιαγιά την έδωσε ο …Ποσειδώνας:

 

 

Αυτά.

Όμως, δεν θα χαθούμε με την Κιαγιά.

Θα έχει νέα μου αυτή την εβδομάδα…

 

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. το έχει κάψει εντελώς η μαντάμ!!

Comments are closed.