ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ: ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ! ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΧΑΡΤΗΣ)

Κοινοποίηση:
ΚΙΝΗΣΗ

Δοκιμάζονται τα νεύρα των οδηγών από την κίνηση που υπάρχει τώρα στην Αθήνα, καθώς παρατηρούνται ουρές οχημάτων σε Κηφισίας και εθνική οδό.

Σύμφωνα με την τροχαία αυτή την ώρα υπάρχει κίνηση στους εξής δρόμους:

  • Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
  • Λ. Κηφισίας (άνοδος)
  • Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
  • Λ. Βουλιαγμένης

Σημειώνεται ότι στην Αττική οδό η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εάν δεν ανοίξει α πάλαια εθνική οδός Ελευσίνας – Θήβας που έχει απογορευτει για τα φορτηγά άνω των 3.5 τοννων ο Κηφισός δε θα αποσυμφορηθεί.ειναι πάρα πολλά τα βαρέα οχήματα που θέλουν να πάνε Λαμία και πίσω και περνάνε από Κηφισό γιανα εισπράττουν τα διόδια η αττκη οδός και αφιδνες.πέστε το στους βλάκες συγκινονιολογους μπας και ξυπνήσουν.οσο ήταν ελεύθερη η παλιά εθνική οδός Ελευσίνας – Θήβας ο Κηφισός και η έξοδο μεταμόρφωσης από Αττική οδο ήταν αεροδρόμιο.

  2. σε εμάς που είμαστε πτωχοί και δεν έχουμε αυτοκίνητο ούτε την δυνατότητα να καίμε 2 ευρώ βενζίνη το λίτρο περιμένοντας στην κίνηση

  3. ΕΧΟΥΜΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΟΡΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…….

Comments are closed.