ΠΥΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: ΜΑΦΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ – ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΠΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΠΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΙΧΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ!

Κοινοποίηση:
Image1-3

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΜΑΦΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ. «Βάζουν φωτιά σε σαπάκια και αρπάζουν τις ασφάλειες». ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ με τον εμπρησμό της εταιρείας σάπιων τροφίμων- του συνέταιρου Γιαννίτση που φαρμάκωσε τους μαθητές- για να εξαφανίσουν ίχνη εγκλήματος. Πάνω από 75 εκατ. ευρώ οι δημόσιες εργολαβίες. Απ’ τη μία τσέπη έβγαιναν, στην άλλη έμπαιναν —–Πολιτική «Κόζα Νόστρα» με αρχηγό το «καρφί» της αμερικανικής πρεσβείας, τον μουλωχτό υπουργό Υποδομών

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ειπαμε …. Το Ελλαδισταν ειναι η καλυτερη χωρα του κοσμου με τους καλυτερους κατοικους αλλα μη συμβει το οτιδηποτε. Σε ενα ιδανικο περιβαλλον ειστε ολοι ιδανικοι ακομα και οι υπουργοι. Στ στραβη στραβωνει για τα καλα και παντα χωρις καμια λυση. Καλη σας διασκεδαση .

  2. Το γράφω εδώ…. Ήδη έχει ταρακουνιθεί το σύστημα με την άνοδο του βελοπουλου καλώ όλους τους πατριωτες να τον ψηφίσουμε εγώ δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ, αλλά ότι πονάει το σύστημα θα το στυριζουμε… Πριν λιγο στον παπαδακη εξέφραζαν την άποψη ότι επικίνδυνα τα ποσοστά του βελοπουλου και δεν πρέπει να βγει τρίτο κόμμα, καταλαβενεται τι γίνεται; και εγώ ψήφιζα Λιάκο και χρυσή αυγή, αλλά τώρα έχει μείνει μόνο ο βελοπουλος που έχει πατριωτικη γραμμή, ας αφήσουμε τις οποίες διάφορες και να τον στυριξουμε, Κ. Χίο βοηθήστε και εσείς και όλοι στο μακελιο εδώ μέσα, είναι η τελευταία μας ευκαιρία να ταρακουνισουμε και να έχουμε μια φωνή πατριωτικη απέναντι στο σύστημα τον προδωτων πολιτικών που καταστρέφουν την χώρα μας με λαθρομεταναστευση και λοατκι.

    1. ψευτης και κολλητος του κουλη ειναι ο φελοπουλος ρε τρελε…πως γινεται ακομα μετα απο τοσα χρονια ηθοοιους πολιτικους να πιστευεις οτι καποιος εκτος του λιακου λεει την αληθεια?θαταν ηδη φυλακη ο φελο και η ελλ.λυση εγκληματικη οργανωση…δν παει αλλο με την κοιμηση της “ωραιας ελ λας”…πρεπει ναρθει ο ιδιος ο Ιησους Χριστος να δωσει οδηγιες σε αυτους που θα επιλεξει ο ιδιος γτ τωρα ολοι ειναι σταλμενοι απτον Θεο…και καλα!

      1. Καἰ τι προτεἰμετε μἰα απὀ τα ἰδια; Πετἀμε τη λἀσπη καἰ τελειὠσαμε έτσι;

  3. Η καλιτερη συνταγη Η νεα δημοκρατια ειναι σαν τα κιντερ εκπληξη καθε μερα και ενα νεο σκανδαλο Κουλη αρχαιοκαπηλε της κρητης εχετε ανεβασει επιπεδα απατης

Comments are closed.