ΠΥΡΙΝΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, 61ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΑΓΡΟΤΗ – ««ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ» – Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΔΙΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

Κοινοποίηση:
teaser22-2

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ». ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά της διεφθαρμένης κυβέρνησης της ΝΔ, 61χρονου αυτόχειρα αγρότη που τον κατέστρεψαν οι υπουργοί του Μητσοτάκη, πριν βροντήξει η καραμπίνα και τινάξει τα μυαλά του στον αέρα. «Δεν ήμουν τεμπέλης, μας εξευτέλισαν…». Η τραγική ιδιόγραφη επιστολή- παρακαταθήκη για τον αγωνιζόμενο λαό στα μπλόκα και τη βιοπάλη

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πατριώτη δεν άξιζε να χάσεις την ζωή σου για καθάρματα αλλά μιας και το είχες αποφασίσει το απονενοημένο γιατί δεν έπαιρνες δυο καψούλια να τα ρίξεις στην ριμάδα την Βουλή ή στα σπίτια αυτών που κατηγορείς ??? ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΕΣΜΕΝΟΙ.?

  2. Ο Αυγενάκης ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Ντόρας Δημοκρατική Συμμαχία στις πρώτες εκλογές του 2012, μαζί με Γιάννη Οικονόμου και Κώστα Χατζηβασιλείου νυν βουλευτή Σερρών.

  3. Παίζει μαρτυρία του αγρότη γείτονα των Παλαιοχριστιανών στην εκπομπή “πάμε Δανάη” που ανατρέπει τις άθλιες συκοφαντίες… Μιλά για το γαμπρό της κοπέλας που τον γνώρισε και ο Ίδιος και είχε συνομιλήσει μαζί του, μιλά για τη ζωή των γειτόνων του με τα καλύτερα λόγια….

Comments are closed.