ΠΩΣ ΕΝΑΣ “ΓΕΡΟ”ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΠΟΥ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΕΝΑΝ ΒΛ@ΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΛΕΥΡΗ. “ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μπούμερανκ γύρισε στον Θάνο Πλεύρη το επικοινωνιακό σόου που επιχείρησε να στήσει με το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Ο υπουργός υγείας επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το γνωστό ζευγάρι της showbiz για να δείξει ότι θα «μαστιγώσει» όποιον δεν εφαρμόζει τον αντικαπνιστικό νόμο, την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει, τα νοσοκομεία έχουν γεμίζει ράντζα, και παιδάκια περιμένουν να χειρουργηθούν μέχρι και ένα χρόνο επειδή δεν έχουν προσλάβει αναισθησιολόγους!

Η φωτογραφία με τον γνωστό ηθοποιό να κρατάει τσιγάρο στο χέρι του, μέσα στο «Έναστρον», ενόχλησε πολύ τον υπουργό Υγείας, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι θα βάλει πρόστιμο.

Το επικοινωνιακό φιάσκο έσπευσαν να σχολιάζουν χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι μεταξύ άλλων, σημειώνουν ότι ο υπουργός πρέπει να βάλει πρόστιμο και στον εαυτό του, μετά την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με χιλιάδες νεκρούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. η φωτογραφία είναι αποδεικτικό μέσο (ως έγγραφο) ΚΑΙ στην Πολιτική δικονομία ΚΑΙ στην Ποινική δικονομία και νομίμως κινείται η οποιαδήποτε ποινική δίωξη με βάση 1 φωτογραφία, η διευκρίνιση γίνεται γιατί από τα σχόλια φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ο κόσμος την αποδεικτική δύναμη μιας φωτογραφίας

  2. “”Μπούμερανκ”” γυριζουν παρα πολλα θεματα κ καταστασεις στον ξεφραγο και εαυτοαπατεωνικο λαο κατοικιδιων του ελλαδισταν. Ποιος αφοδιασε για 3 – 4 μαριονετες που μαλλον απληρωτη χαρη κανουν στους μανατζερικους της ταχα μου ντε ορθοτητας κ εφαρμογης των νομων. Εχετε η δεν εχετε κρατος, εισαστε η δεν εισαστε ” πολιτες ” λεμε τωρα, και οχι κατοικιδια του κουκολλαδισταν;;; οταν ισως βγειτε καποτε απο το σταδιο του δημοτικου να αλλαξη “ολιγον τις ” το -σταν

  3. Εσείς γιατί ασχολείστε με τον κάθε Μπισμπίκη και προβάλλεται το τι κάνει ο κάθε Μπισμπίκης;

  4. Ρε γερομπισπικη βρωμιλο άλλη μπλούζα δεν σου σου πλένει η δούλα να αλλάξεις ;;

  5. Τα περί αντικαπνικαπνιστικού νόμου είναι ημίμετρα Πλεύρη. Έχεις τ’ αρχίδια να τα κλείσεις διαπαντός τα μπουρδελομάγαζα; Αλλιώς βούλωστο!

  6. Ρε μαλάκα Πλεύρη είναι δυνατόν να πας στα μπουζούκια και να μην καπνίσεις; Τί τα πέρασες, εκκλησία; Όσοι δεν καπνίζουν να κάτσουν στα σπίτια τους. Που να πας από καρκίνο ρε πούστη κι ας μην έχεις καπνίσει ποτέ στη ζωή σου κωλόπαιδο!

  7. Πρόστιμο πρέπει να φαει αυτό το γελοίο γεροντοζευγαρι που πρέπει να το βλεπουμε κάθε μέρα να σαλιαρίζει για να βρίσκεται στην δημοσιότητα. Σιχαθήκαμε !!!!

  8. ΤΙ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΙΑ Η ΠΑΡΑΦΑΓΕ?

  9. Σχεδόν όλοι αυτοί οι λογαριασμοί στο Twitter είναι απο σιχαματα αριστερούς και φυσικά ακροαριστερους. Που μιλάνε για την διάλυση της υγείας χωρίς όμως να μας λένε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ λόγο που είναι φυσικά οι αγαπημένοι τους Λαθρο!!! Όταν εκατομμύρια απο Αλβανούς, Πακιστανους, Μπαγκλαντές κτλ. Πάνε στα νοσοκομεία εντελώς ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ και τους κοιτάνε μια χαρά τι περιμένουνε? Το σύστημά υγείας ΔΕΝ μπορεί να αντέξει τόσους τσαμπατζηδες έχει κλατάρει προ πολλού. Εννοείται ότι ο τζάμπας πέθανε και όλα αυτά τα πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα οι Έλληνες φορολογουμενοι.

  10. Ο Μπισμπικης θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με το Σύριζα…..

    1. Σε όλο το Λουτράκι και γενικώς το Νομό Κορινθίας είναι γνωστό ότι είναι δηλωμένος και “φανατικός” συριζαιος.

  11. Χάσανε και τη μίζα με το πιθηκομπόλι που δεν το έκανε κανένας! Για τη νόσο της καμήλεας, μπολιάστηκε κανένα κορόιδο που το συστήνανε; Που θα το φέρνανε στην Ευρώπη οι …φίλαθλοι από το κατάρ!

  12. Αφου πιάστηκε ο ….εγκληματίας.. η χώρα πλέον σώθηκε σπο το έγκλημα… Όλοι εγκληματίες οι παιδόφιλοι , οι απατεώνες οι ληστές , οι δολοφόνοι κα μετά απ’ αυτό δεν θα τολμήσουν να ξανά σκεφτούν να κάνουν κάποιο έγκλημα.Σώθηκε η χώρα σπο την εγκληματικότητα ..!! Τελικά διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο φίλοι μου.
    Εδώ η χώρα που έχει πτωχεύσει και έχει καταρρεύσει,που καθημερινά γίνονται ληστείες, δολοφονίες, βιασμοί ,απάτες, ΜΚΟ , μίζες, Καϊλή κα, που τα παιδιά μας έχουνε φύγει στο εξωτερικό και που την βγάζουμε με το ζόρι, μετά τα μεγάλα φαγοπότια 50 ετών..!! που φάγανε κσι κατασπατάλησαν τα λεφτά του Έλληνα,
    πιάσανε τον …εγκληματία … Ρε ειμαστε καλα;;
    Αμα λαχει καλα κάνει και ειναι ερωτευμένος. Καλά κάνει που διασκεδάζει και μπορεί να το κάνει. Καλά κάνει που αισθάνεται ευτυχισμένος. Γιατί να πειράζει κάποιους το οτι άνθρωπος είναι ευτυχισμένος …;; μακάρι να ήμασταν κι εμείς ευτυχισμένοι ρε παιδιά. Άντρας αρσενικός ειναι δεν ειναι αδερφή… Μου θυμίζει που πιάσανε τη γιαγιά με τα χόρτα στη λαϊκή και τη γιαγιά με τα καλτσάκια που μόνη της τα έπλεκε… Ντροπή ..Ενώ τα δεκαδες εκατομμύρια τρώγονται συνέχεια από πολλούς ισχυρούς και απατεώνες . Εκατοντάδες Χιλιάδες φτωχοποιημένοι πια Έλληνες δεν εχουν να πληρώσουν το ρεύμα το νοίκι το φαγητό τους και πουλανε βέρες σταυρούς ασημικά εάν εχουν για να επιβιώσουν. Αφήστε μας στην ταλαιπωρία μας και στην πίκρα μας κύριοι υπουργοί σας πείραξε το τσιγάρο;;!!. Όλα τα άλλα δε σας πειράζουν και σας πείραξε ένας τύπος που δικαιούται κάποια στιγμή στη ζωή του να νιώθει ευτυχισμένος και ερωτευμένος και να μπορεί να διασκεδάζει που πολλοί από μας δεν μπορούν. Δεν πρέπει να ζηλεύουμε αυτούς τους ανθρώπους. Ας χαρούμε με την χαρά του άλλου ρε παιδιά αρκετή μιζέρια βλέπουμε γύρω μας. Και σας μιλάω εγώ που πονάω για τη χώρα μου, αλλά που δε με πειράζει να βλεπω ευτυχισμένους ανθρώπους, τη στιγμή που δεν μας έχουνε κλέψει όπως μας κλέβουνε 50 χρόνια οι κακοί υπάλληλοι μας …. Και κάτι άλλο δηλαδή άμα μεγαλώσουμε θα είμαστε για τον Καιάδα; Δεν πρέπει να μπορούμε να ερωτευτούμε και να είμαστε ευτυχισμένοι;

  13. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Εδώ ο αντικαπνιστικος νομος δεν τηρείται στα νοσοκομεία έχετε περάσει από γραφεία ιατρών από γραφεία της διοίκησης του νοσοκομείου στο αττικό περνάς από διαδρόμους και βρωμάνε τσιγάρο και τα τασάκια είναι στα γραφεία τους γεμάτα από τσιγάρα αλλά αυτοί έχουν το ακαταδιωκτο τα μπουζούκια τους πείραξαν

  14. Ντέμη μπαγάσα πως την γλυτωσες;;
    Η γυναίκα δεν έχει αίσθηση ντροπής

    1. Δεν λες πάλι καλά που γλίτωσε;;; Από έναν γαύρο.

  15. Ωραίο παράδειγμα για τα παιδιά σου κυρια βανδη ,τα έχετε ισοπέδωση όλα

  16. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ (ΑΚΟΥ ……ΟΝΟΜΑ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΧΑΧΑΧΑ!!) ΚΑΙ Η ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΗ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΧΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!!!

  17. Δεν υπάρχει!!Ξεφτίλα Α’ βαθμού. Έχει ρεζιλέψει τα παιδιά της η κωλόγρια. Για φτύσιμο.

  18. Σε όλα τα μπουζούκια καπνίζουν όλοι .
    Έλεγχοι δεν γίνονται πουθενά στα μπουζούκια.

  19. Ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμοζεται στο 90% έχει ατονήσει και δεν εφαρμόζεται το μέτρο καπνίζουν παντού κάντε ελέγχους έλεος

  20. Μιλάμε για θέαμα για εμετό…. Η πλαστκοποιημενη γριά και ο μπυροκοιλιας ταβερνιαρης

Comments are closed.