Πάλι φταίνε οι άλλοι; Ο Τσιτσιπάς έχασε και έφταιγε… ο διαιτητής!

Κοινοποίηση:
tsitsipas

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε ήττα με ανατροπή με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 5-7) από τον Τζακ Ντρέιπερ και αποκλείστηκε από τον 2ο γύρο του Σινσινάτι Masters.

Και κοιτάξτε σύμπτωση. Πάλι, του έφταιγε κάποιος άλλος! Εκνευρίστηκε με τον διαιτητή της αναμέτρησης, θεωρώντας ότι του έκανε σκόπιμα παρατήρηση για να του ανακόψει τον ρυθμό, σε ένα χρονικό σημείο μάλιστα που δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα για εκείνον.

Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς πλησίασε τον διαιτητή της αναμέτρησης και του απευθύνθηκε στα ελληνικά, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Δεν επιτρέπεται να κάνεις αυτά τα πράγματα ως διαιτητής. Παίζουμε αγώνα, πηγαίνουν όλα μια χαρά. Δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά τα πράγματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτό το ψώνιο νομίζει ότι είναι παικταράς. Τίποτα δεν είναι, απλά του παραφουσκώσαν τα ήδη φουσκωμένα μυαλά του κάποια ΜΜΕ. Ατάλαντο κακομαθημένο πλουσιόπαιδο χωρίς μέλλον.

  2. Την κοντη την τσαπου την φταινε τα μαλλια

  3. Νομίζω του δώσατε περισσότερη σημασία από ότι του αξίζει.οταν του φταίει ο πατέρας του και η Μητέρα του λογικό είναι να του φταίνε όλοι.τωρ; Που θα εμβολιαστεί με το εμβόλιο του mpox πως το λένε θα γίνει πάλι πρώτο θέμα ..αεί στα Α@@@@. Μαμμοθρευτο

  4. Δεν έχει μέλλον. Ούτε σαν αθλητής ούτε σαν άνθρωπος. Κακόμοιρος, μικρόψυχος.

  5. Τιμα τον Πατέρα σου και την Μητέρα σου??? Το βαρέλι δεν θα έχει πάτο, πάει πέταξε το πουλί? Έγραψε το τέλο μόνος του, η συνέχεια θα είναι τραγική αυτού του κακόμοιρου πλάσματος???? Εύχομαι να μην πέσει στον βούρκο τής ζάχαρης????

  6. Έχει τελειωσει εδω κ καιρό σαν παίκτης . Το life style στο Μονακό με το τουμπανο τον ενδιαφέρει κ τίποτα αλλο. Εχει μαζέψει καμια 50.000.000,00€ κ πέρα πανε οι άλλοι .

Comments are closed.