Πάμε “καρφί” για πόλεμο; Ιδρύεται η Ομάδα Υψηλής Στρατηγικής , καταργείται το ( I.S.C.S.C. Hellas ) – Δείτε τι παίζεται

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Πέσαμε στην παγίδα της Αμερικανο- ισραηλινής κοινοπραξίας που ακούει στο όνομα , αγωγός  EastMEd και που σκοπό έχει να διώξει την Ρωσική ενεργειακή εξάρτηση  από την Ευρώπη . Όταν τα βουβάλια τσακώνονται  δεν τους ενδιαφέρει εάν ποδοπατούν τα βατράχια ή τα μερμήγκια .

Ποια είναι η παγίδα ; Όλο το εγχείρημα παρουσιάζεται ως  σχέδιο ειρήνης και συνεργασίας στη ΝΑ Μεσόγειο με την «βοήθεια» της Τουρκικής Προκλητικότητας .

Γιατί ; Διότι , μόνο οι εταιρίες θα βγουν κερδισμένες από αυτό . Ο απλός πολίτης δεν θα κερδίσει απολύτως τίποτα  πέραν , από μερικές εκατοντάδες θέσεις εξειδικευμένης  εργασίας στο μέλλον  . Παράλληλα , ένα θερμό ( στημένο 😉  επεισόδιο με την Τουρκία θα μπορεί να δικαιολογήσει πάγωμα αρχικά επιδομάτων , κατώτερου μισθού και στην συνέχεια , μισθών και συντάξεων . Θα δικαιολογήσει δηλαδή ένα εσωτερικό μνημόνιο μέσω μιας ανάγκης να εξοπλιστούμε απέναντι στην Τουρκική επιθετικότητα , να τρέξουν εξοπλιστικά … μέχρι και μίζες;

Οι υπογραφές για τον αγωγό φυσικού αερίου, EastMEd ( που θα καταστεί λειτουργικός στην καλύτερη το 2025 ) ενεργοποίησε μη ανεπιστρεπτί , μια ακολουθία εξελίξεων που θα οδηγήσει σε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία .

Μπορεί ΗΠΑ και Ρωσία να τα βρήκαν σε Συρία και Λιβύη ( κι αφού πλέον η Ρωσία τροφοδοτεί την Κίνα με φυσικό αέριο μέσω του αγωγού Power of Siberia.) , η Τουρκία όμως δεν θα δεχτεί  μια  , σε δημόσια θέα , ήττα χωρίς να κάνει κάτι για τα προσχήματα ….του εγωισμού της .

Το Πολιτικό μας σύστημα – πλανεμένο ότι ελέγχει την κατάσταση – μπαίνει σε περιδίνηση εξαιτίας της «ανώριμης» εμπλοκής μας σε γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην ευρύτερη περιοχή μας , η δυναμική των οποίων ξεπερνά κατά πολύ την ισχύ των όποιων συμμαχιών μας και φυσικά , την προστασία του διεθνές δικαίου

Με αυτήν την δικαιολογητική βάση και προκειμένου να τρέξουμε μια δομή  που θα δυνηθεί ΑΜΕΣΑ σε ένα λειτουργικό συντονισμό των συνδέσμων μας , καταργείται το γνωμοδοτικό  Συμβούλιου Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »( I.S.C.S.C ) και ιδρύουμε την Ομάδα υψηλής γεωστρατηγικής  .

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους πατριώτες διεθνολόγους και γεωπολιτικούς αναλυτές να ενταχθούν  , προκειμένου «στην εμπόλεμη κατάσταση » να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας .

Άπαντες θα λάβουν πρόσκληση !!

Διατηρούνται οι δομές της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης οι οποίες όμως τελούν σε αναστολή

Καλή Χρονιά !!

Μια πρωτοβουλία της  δ/νσης , της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Και τί θα κάνουμε μάγκες? Θα ακυρώσουμε την συμφωνία για να μήν υπάρχουν μίζες? Είναι ένα έργο διαφορετικό απο τα άλλα, και ας μήν το κρύψομεν άλλωσεστε, ήμεθα και ανήκομεν είς την δύσην. Η Ρωσσία μας πρόδωσε μέ η χωρίς φταίξιμο δικό μας.

  2. Από θεωρίες Ομάδας Υψηλής Στρατηγικής και Ομάδας Υψηλής ΔΙπλωματιας σκίζουμε… από δράσεις Ομάδας Σωμάτων Στρατού πάσχουμε εδώ και 46 χρόνια…

  3. Και γι’ αυτούς τους ”λόγους” ας αφήσουμε την Τουρκία να πάρει ότι θέλει!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. “ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ”

    Μάλλον εντελώς σανοφάγοι καθυστερημένοι Ρωσόφιλοι, όταν η ίδια η Ρωσία είναι πίσω από την τουρκική επιθετικότητα και θέλει την αποκλειστική ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης από την ίδια. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να βγάλουμε τους θαλάσσιους πόρους της χώρας μας χωρίς την τεχνογνωσία ξένων εταιρειών αλλά δεν τα δίνει τζάμπα τα κοιτάσματα το κράτος, θα έχει μεγάλο ποσοστό. Η χώρα ζει με δανεικά, η ανάπτυξη του σουβλατζίδικου και της καφετέριας δεν είναι πραγματική, μόνο η βιομηχανική, αγροτική και οικονομική ανάπτυξη μπορούν να αλλάξουν την στραβή πορεία της χώρας, ούτε καν τα χρήματα από τα πετρέλαια δεν θα βοηθήσουν.

  5. Ούτε τα βασικά δεν ξέρει η ομάδα ηλιθίων της ανύπαρκτης αστυνόμευσης.
    Τα λιγοστά επιδόματα που απέμειναν τα δίνουν όχι με κρατικά λεφτά αλλά με λεφτά της ΕΕ. Είναι επιδόματα που επέβαλε το Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο σε όλες τις χώρες.

    1. και αυτά θα κοπούν για να πληρώσουμε εξοπλιστικά των Αμερικάνων και των Ισραηλινών δήθεν για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον μπαμπούλα τους που λέγετε Τουρκία .έχει δίκιο ο αρθρογράφος , αυτό είναι το σχέδιο . Είναι όμως και ευκαιρία για μίζες αφού , τόσο καιρό εκτός εξουσίας πολλοί είναι πεινασμένοι

  6. “ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ” …. Marvel είστε, DC ? ή μήπως Looney Tunes ??

  7. Μπα θιχτηκαν τα ρωσικα συμφεροντα; σκασιλα μας μεγαλη για της τσεπες του ιβαν και των αφεντικων του στην μοσχα!!!

  8. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΝΑΙ στην απεξαρτηση. ολα τα αλλα που παραμυθιαζετε τον κοσμο ειναι ΣΑΝΟΣ

Comments are closed.