Πάνος Κοκκινόπουλος: «Και η Αλίκη γέμιζε θέατρα αλλά ηθοποιός δεν ήταν, μην τρελαθούμε τώρα»

Κοινοποίηση:
kokkinopoulos

Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για το κίνημα #MeToo, τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη κατά της Παναγιώτας Βλαντή και για την επιθυμία του να δει τον Μάρκο Σεφερλή στη θέση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν εξυγιάνθηκε ο χώρος με το #metoo, απλά μπήκαν κάποια πράγματα καλύτερα στη θέση τους. Δουλεύουν ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης; Παλιά τον είχα πάρει τον Πέτρο στην «Ανατομία». Ήταν φρέσκος και πολύ καλός. Δεν πρέπει να περάσουν λίγο χρόνο μέσα;», δηλώνει ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

«Ας παίξει ο Κιμούλης όπου θέλει. Τι με ενδιαφέρει εμένα; Ουσιαστικά δεν έχει καταδικαστεί για βιασμούς και τέτοια. Ήταν πολύ απότομος και περίεργος. Καθένας έχει τα χούγια του», απαντά ο σκηνοθέτης για την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού.

«Η Παναγιώτα είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Παναγιώτα, αν με ακούς, έρχομαι εγώ για μάρτυρας υπέρ σου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πάνος Κοκκινόπουλος για την Παναγιώτα Βλαντή, που δέχθηκε πρόσφατα μήνυση από τον Γιώργο Κιμούλη για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Δεν έχω πάει ποτέ μου στο Δελφινάριο για να δω τον Σεφερλή. Μπορεί να είναι καλός, διάλεξε τον δικό του δρόμου. Το ότι γεμίζει θέατρα δεν σημαίνει ότι είναι καλός ηθοποιός. Και η Αλίκη τα γέμιζε… ήταν καλή ηθοποιός; Είχε λάμψη, ήταν σταρ αλλά ηθοποιός δεν ήτανε, μην τρελαθούμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. οι περισσοτερες βγαινουν στο γυαλι η το σανιδι λογω εμφανισης και οχι ταλεντου. τα τελευταια χρονια συμβαινει και στους αντρες αυτο.

  2. Επισης ο νικος ξανθοπουλος με τοσα εργα και αργοτερα δεν επαιζε πουθενα και μαλιστα θυμαμαι που ερχοταν για καμμια αρπαχτη σε καποια οικογενειακα κεντρα της επαρχιας για να τραγουδησει(λες και ειχε φωνη)

  3. μιλαει αυτος για το αν η Αλικη ηταν ηθοποιος…που τον γνωριζουμε σαν σκηνοθετη εδω κ χρονια απο σηριαλ με το ιδιο κονσεπτ…..

Leave a Response