Πάνω από 1.200.000 είδαν τη συναυλία για τα Τέμπη – Γιατί δεν γίνεται στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Ούτε εμείς περιμέναμε τόσο μεγάλη επιτυχία», είπε ο Παύλος Ασλανίδης.

«Το κουκούλωμα που πήγε να γίνει, δεν έγινε, Τους γύρισε μπούμερανγκ», είπε ο Παύλος Ασλανίδης για τη συναυλία μνήμης των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη που είχε μεγάλη επιτυχία, κρίνοντας από το live streaming.

Σύμφωνα με τον ίδιο, 1.200.000 μοναδικοί χρήστες μπήκαν στο estage.gr, στο streaming της συναυλίας. Τα νούμερα είναι ασύλληπτα, αν παρθεί και σαν δεδομένο πως μέσω μίας οθόνης δεν παρακολουθούσε σε όλες τις περιπτώσεις ένα άτομο ενώ διοργανώθηκαν και προβολές σε δήμους.

Παρά την τεράστια παρακολούθηση, «η ΕΡΤ έδειξε 15 δευτερόλεπτα και μόνο την εξέδρα. Την ΕΡΤ που την πληρώνουμε εμείς και κάποια στιγμή θέλανε να την κλείσουν κιόλας. Γυρίσαμε σε άλλες εποχές», είπε ο κ. Ασλανίδης.

«Ούτε εμείς περιμέναμε τόσο μεγάλη επιτυχία, μας ξεπέρασε όλους. Και αυτό οφείλεται στους καλλιτέχνες και όσους δούλεψαν εκεί, κάποιοι αφιλοκερδώς. Η πρόταση των καλλιτεχνών να γίνει μετάδοση μέσω live streaming ήταν όλα τα λεφτά», ανέφερε ο κ. Ασλανίδης.

«Μόνο που είδα ότι το 80% ήταν νέα παιδιά μέσα στο στάδιο, είδα την ένταση, τη θέληση… Βλέπω ότι υπάρχει ελπίδα στη χώρα μας. Πιστεύω θα κερδίσουμε αυτά που πρέπει, όχι μόνο για τα Τέμπη αλλά για όλα», είπε.

Γιατί δεν έγινε συναυλία στη Θεσσαλονίκη

«Εκκρεμεί ακόμα η συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Όταν έχει πάνω από 25 θύματα και ο δήμαρχος κ. Αγγελούδης δεν φιλοτιμήθηκε να βάλει μια γιγαντοοθόνη… Μόνο η δήμαρχος Καλαμαριάς έβαλε μια γιγαντοοθόνη. Οι υπόλοιποι δήμοι τίποτα. Από εκεί να καταλάβετε γιατί δεν έγινε συναυλία για τα Τέμπη», υποστήριξε ο κ. Ασλανίδης.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο δεν γίνεται συναυλία για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ασλανίδης απάντησε: «Γιατί κάνουν οτιδήποτε για να αποσιωπηθούν τα Τέμπη. Η Θεσσαλονίκη έχει τα περισσότερα θύματα αλλά δυστυχώς όλοι κρύβονται. Δεν απάντησαν στα αιτήματά μας, για το λιμάνι, το στρατόπεδο. Αυτές οι συναυλίες μπορεί να ήταν και χωρίς κόστος. Δεν πήραμε ποτέ απάντηση. Ο ένας μας παρέπεμπε στον άλλο. Η τελευταία απάντηση στην εταιρεία παραγωγής ήταν να βρει κάποιο γήπεδο, πρότειναν να πάμε σε ένα βοηθητικό του Ηρακλή με χωρητικότητα 6.000, το Καυτατζόγλειο δεν το δίνουν με τίποτα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. κοιτα να δεις που τωρα πια συμφωνο με τον Σαμαρα..
    κλειστε το τριμπουρδελο με τους 150 κηπουρους….ελεος

Leave a Response