Πάρτε να ‘χετε: Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση τεκνοθεσίας από ομόφυλο ζευγάρι!

Κοινοποίηση:
TEKNOThESIA

Τα ψέματα της κυβέρνησης καταρρίπτονται στην πράξη μετά τον νόμο που ψήφισε. Η πρώτη αίτηση υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλο ζευγάρι κατατέθηκε στο κράτος και αναμένεται η απάντηση.

Συγκεκριμένα, η αίτηση έγινε από τους δύο άνδρες που έκαναν τον πρώτο πολιτικό γάμο ομοφύλων στην Ελλάδα, με τους οποίους είχε επικοινωνήσει ο πρωθυπουργός για να τους συγχαρεί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης. Τώρα αναμένει τώρα την απάντηση των κοινωνικών υπηρεσιών και του δικαστηρίου. Οι ηλικίες των παιδιών είναι 4 και 6 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο αιτήσεις από το ζευγάρι, που είναι μαζί 20 χρόνια και έχει τρία παιδιά. Ο ένας σύζυγος ζητά να υιοθετήσει τα δύο παιδιά του συζύγου του και ο άλλος το ένα παιδί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σκεφτείτε ότι την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ούτε οι ανώμαλοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησαν να το κάνουν πράξη περιφανοι πισωγλεντηδες ΝεοΔημοκρατες, έγινε πραγματικότητα με Μητσοτάκη πρωθυπουργό…

  2. ΩΡΑΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΟΥ ΣΤΡΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΕΕ ΜΟ Υ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΣΚΟ ΣΥ ΓΝΩΜΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΕΠΙ ΧΕΙΡΩ ΑΜΗΝ.+++

  3. Βασικα στ’ αμελετητα μας, αλλα ψυχιατρος τους ειδε;;;;;

Comments are closed.