Πάρτε το απόφαση! Ισραηλινός γιατρός προειδοποιεί και για 4η δόση! “Έτσι θα είναι η ζωή μας πλέον”

Κοινοποίηση:
Ισραήλ εμβολιο

O υπεύθυνος της μάχης κατά του κορωνοϊού στο Ισραήλ κάλεσε το Σάββατο να προετοιμαστούμε για μια 4η δόση εμβολίου: “Αυτή θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα” είπε.

“Ο ιός είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι εδώ οφείλουμε ομοίως να προετοιμαστούμε για μια 4η ένεση”, δήλωσε ο καθηγητής Salman Zarka στο δημόσιο ραδιόφωνο Kan.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο αυτή η επόμενη αναμνηστική θα μπορούσε να είναι τροποποιημένη για να προστατευθούμε καλύτερα κατά των νέων παραλλαγών του ιού SARS-CoV-2, όπως η Delta που είναι υψηλά μολυσματική.

“Αυτή θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα ” , προέβλεψε χωρίς να διευκρινίσει τη χρονική στιγμή που προσανατολίζονται για την 4η ένεση.

Το εβραϊκό κράτος ξεκίνησε τέλος Ιούλη μια καμπάνια για να επιτρέψει στα πρόσωπα ηλικίας 60 άνω να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση της Pfizer/BioNTech. Έπειτα μείωσε προοδευτικά την ηλικία μίνιμουμ πρόσβασης κι ανακοίνωσε την προηγούμενη Κυριακή την επέκτασή της ως και σε παιδιά 12 ετών.

Ως την Παρασκευή 2.538.142 Iσραηλινοί είχαν δεχθεί την 3η δόση.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το πράσινο διαβατήριο – έγγραφο που πιστοποιεί πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμού ή ανάρρωση από τη νόσο – θα λήξει έξι μήνες μετά την ένεση της δεύτερης ή τρίτης δόσης του εμβολίου, υπονοώντας ήδη ότι μια τέταρτη ένεση ήταν αναμενόμενη.

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: